Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Csatlakozom hozzád, 7 év után én is rengeteg narancs ólat kaptam: vettem is, naptárban is volt és a deniktől is jött, de csak narancs-felhozatal lett! Szomorú hogy ennyire bölényhiány van a Bp-nél, rendben hogy nem rögtön fácán, de bölény miért nem? A piacon horror áron kapható, igy gazdakörikkel sem haladok....

Fatther, soresne és Samborg kedveli ezt.
  2. Csókos

Csókos Fórum bárója

Éjjel még vettem titkosat, hogy hátha... Megint nem lett belőle semmi... :(

Fatther kedveli ezt.
  3. imi010

imi010 Utánpótlás-írogató

Atike1 Járnitanuló

Új sziasztok.én kaptam egy sast a titokólakból,de berkenyét enne.a berkenyefát hol tudom megvenni?
    Szia ! A következő cserenapon irj rám .
    Üdv. : imi...

Fatther kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Még maradt 2 " BÖLÉNYES " és beért : narancs strucc,eu borz :mad:
    No ennyit a szerverről: 18-ból nem lett BÖLÉNY ! Teljes a kudarc,elszomorító az arány : 18 : 0>:( Ezért valós pénzt sohasem fordítok rá !!!
    Több pénz -kevesebb új állat !

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
    Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Sajnos sehol sem. Cserenapkor tudsz hozzájutni a léghajón. Addig marad a piac ahol tudsz venni fatermést a táphoz.

6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Vettem egy csomagot is. Így csak 1260 FA-ba -.- került 2 db fácán és 3 bölény. :oops:Kaptam sárga angórát is:D. Legközelebb 6 hónap múlva veszek ismét titokólat kedves BP! Ha akkor még lesz ez a játék, hiszen a Téged támogatók soraiból egyre többen kihullanak!
    Aki még várakozik és remél, Nekik egy nagy kalappal!:inlove:;) Szorítok a szerencsétekért!:inlove::p

nyuszika215, kovacstne, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  7. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Osztozok a véleményedben:hasonló az én véleményem is. 7 év után elgondolkodtató.érdemes-e tovább folytatni :oops:

kovacstne, Ivibaba54 és Kukackukac kedveli ezt.
  8. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

En is jatszok 6-7 eve, 2x abbahagytam a jatekot, mert a rengeteg titokolakbol semmi ertelmes nem lett, de kaptam viszont tojastojot sokat, mit ne mondjak nyolcvan valahanyas szinten nagyon kellett. Most rakoltottem 550 farmaranyat es az utolso penzembol adott 1 facant, elotte 1 bolenyt. Nem mondanam szerencsesnek magam! Szeretnem megkerdezni, hogy pl. rozsaolat ilyenkor miert nem ad? De meg csak pirosat sem ennyi penzbol! Es ez nem rendkivuli eset, minden titokolnal ez van! Talan tenyleg ideje lenne lecserelni a szervert, mert ahogy olvasom eleg sok jatekostarsamnal ez a helyzet. Az nagyon szep, hogy vannak uj allatok es fejlesztesek, de ha valamiert penzt adunk ki, akkor szeretnenk korrekt arut kapni erte! Nem egyedi eset!! Vagy tenyleg az a celja a tulajnak, hogy sok jatekos, aki evek ota jatszik abbahagyja a jatekot? Nem ertem ezt az uzletpolitikat, es nem vagyok vele egyedul!!!

Ivibaba54, ljanika6, soresne és 3 más kedveli ezt.
  9. vicaaaaa

vicaaaaa Utánpótlás-írogató

Ez komoly? 104-es teruleten tojastojot ad?! Tenyleg nagyon kell ezen a szinten!!! Es nagyon felhaborito, hogy 40-50 olbol NEM adott facant. Ami ertelmes 2 boleny, a tobbirol jobb nem beszelni! Bar az igaz, hogy adorr 1 strucc 3. es 1 halasto 3. szintet, de ugy gondolom ennyi titokolbol ez a minimum!!Jo lenne mar elgondolkodni a sok felhaborodott jatekos hozzaszolasarol!! Nem csak a penzt kellene beszedni, hanem valamit nyujtani is a penzert!! Nem tojastojot, ludol 2. szint es a tobbi sz....

Ivibaba54 kedveli ezt.
  10. vicaaaaa

Ja, bocsi ugy volt 40-50 olam, hogy megvettem a csomagot 630 farmaranyert, es a garantalt facant igy se kaptam meg. Utanna vettem meg 5-6 olat, abbol se lett.Legyszi valaki admin nezzel utanna ennek, hogy a garantalt facant miert NEM kaptam meg! koszi

Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha vásároltál talányos tenyészet csomagot, a 30 ól mellé kaptál egy fácánkifutó ólat is.
    Csomag tartalma
    A csomagban kapunk 30 db titokólat és 1 db (garantált) fácánkifutót.
    Ez azonnal a menübe kerül.
    Tehát az ólat a dobozban kell keresnünk, az ólak között.

Keresd meg a fácánkifutót az ólas menüben.

Lehetőleg a minden kategória legyen kiválasztva.

https://board-hu.farmerama.com/inde...állandó-gazdaköri-küldetés-2017-július.15249/

Ivibaba54, ljanika6, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  12. vicaaaaa

Koszonom a valaszod. Nem gondoltam hogy a dobozba automatikusan bekerul a facan, azt hittem titokolnal adja 5 ora mulva mikor beert. Megtalaltam, ott volt. Koszonom

Ivibaba54 kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Pedig ez volt a kiírásban :)

A csomagban kapunk 30 db titokólat és 1 db (garantált) fácánkifutót.
    Ez azonnal a menübe kerül.
    Tehát az ólat a dobozban kell keresnünk, az ólak között.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  14. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

A következő cserenapon írj rám! Küldök neked egyet, és kapsz hozzá egy fejlesztést is. :)

Gio, Ivibaba54 és Fatther kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Régóta nem vettem farmaranyért titokólat, de most elcsábultam: a kagylós naptár 5 db palládium titokólja mellé vettem 17 db-ot. Nem reménykedtem fácánban, de még bölényem sem volt eddig... Most már van, rögtön kettő is! Az említést érdemlő eredmények a 17 vásárolt titokólból: 1 szarvas, 1 menyét, a többi színes régebbi ól (0 rózsa, 2 piros, a többi sárga-narancs). Nem egy világraszóló eredmény, de volt már ennél sokkal rosszabb is...

Utoljára szerkesztett: 17.7.17
    Gio, taga1, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. palvesz

palvesz Utánpótlás-írogató

A FÁS VÁLOGATÁS, amely ma kettőkor kezdődött volna, ELHALASZTVA!!!!!!

-Fülemüle-70 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Na végre egy okos húzás! Minek az a nagy rohanás? Épp hogy vége a "Torta rendelésre" eventnek a macis még 24 óráig van érvényben. Kik kérik ezt az event eventhátán rohanást?

18. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok! Valaki tud valamit az új fás válogatáshoz kapcsolódó gazdakörikről? Megint elhalasztották? Mármint a feladatokat, mert ugye a fás válogatás megérkezett! :oops:

19. koskarz

koskarz Utánpótlás-írogató

és aki vett,levonta a pénzt és a fát nemkapta meg azzal mivan

20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 115 Fa-t elhasználtam a fás válogatásra,ebből sikerült 1 mézgafa! A többi pedig tucatszám a raktárban!

varga1234 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.