Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Megvan mind2 :)

stellácska26 kedveli ezt.
  2. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szia! Két gazdaköri feladat az hol van? A Rakó a pácban meg a Mangroveliget rejtélye? Mert nem találom. Köszönöm a választ előre. .dina1.

3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sikerült! Szereztem 1 mézgát, 1 mangrovét és még 1 szerecsendiót is, mert az sem volt! :) Emellett sok XXL aranylevelűt és óriás mamutot! Jepp jepp! Jobb volt ez, mint a barkácsválogatás...

Gio, -mariska80-, Doggyra és még 1 ember kedveli ezt.
  4. .dina1.

.dina1. Törekvő

Egy frissítés után megtaláltam.

Gio és ljanika6 kedveli ezt.
  5. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Szia ha szabad megkérdeznem mennyi FA tapsoltál el mire meglett?

6. bobita

bobita Junior szaki

Meglett a mézga és a mangrovefa is, plusz még pár ami volt! Ja és Szokotrai sárkányfám is lett és az sem volt. Nagyon örülök!

Sali~*.*, Gio, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ma egész ügyes volt nálam ez a fás muksó, azt hiszem 200 Fa-at költöttem, 10-esével vásároltam a fákat, és végül lett 1 mézga, 3 mangrove, és pár szomáliai balzsamfa, ez sem volt még. És a többi is jó lesz, olyat válogattam bele, amiből nem baj ha több van.
    :D :inlove: :) xD

Sali~*.*, Gio, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  8. renasava

renasava Utánpótlás-írogató

15 Fa-ért vettem 3 faválogatást: 1 szerecsendió, 1 szomáliai balzsamfa és 1 akácia. :):):)

Sali~*.*, Gio, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

160 FA-ból lett 1 szerecsendióm, 1 mangrove és 1 mézga, lettek még xl, és xxl-es fejlesztések, amik még nem voltak, pár akácia és mamut. Örülök:) Itt befejeztem, egyenlőre, amíg újra el nem kap a hév :D

Sali~*.*, Gio, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

200 FA ment rá,de minden új fából lett nem is egy.

Sali~*.*, soresne, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  11. nakits

nakits Utánpótlás-írogató

Gratulálok mindenkinek, nagyon szerencsések vagytok. 60 válogatással 300 farmaranyért egyetlen új fa sem lett. Kezdetektől játszom, Dunát lehetne rekeszteni a fákból, csak azért játszottam, hogy meglegyenek azok a fák amik hiányoznak. További jó játékot mindenkinek.

Gio és stellácska26 kedveli ezt.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ne is kérdezd, mert sírva fakadok...240-et...Viszont így is jobban jártam, mint a barkácsválogatással, ott 120 farmaranyért jutottam hozzá kemény ezer db fa anyaghoz...Ennek én most örülök, amúgy a termésbónusszal még elég szépen is hoz ez az 1-1 db fa is :)

Sali~*.*, stellácska26 és Vyca-cica kedveli ezt.
  13. szami2002

szami2002 Utánpótlás-írogató

Nagyon nem tetszik. Ez gyakori fának titulálja az olyan fákat amit nem lehet megvenni stb. Ugyanakkor ugyanazokat adja vissza. Ez igy csak lehúzás. Vagy nem volt ilyen balszerencsém eddig vagy Több pénzt akarnak . Hát max ilyenem nem lesz. és többet nem is játszok igy vele.

14. Atike1

Atike1 Utánpótlás-írogató

Szia. Köszi a felajánlást.

15. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Gratulálok! :D

250 fa-ból mindhárom új fából lett 1!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.7.17
    Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  16. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! 125 fa-ból, 1 mangrove, 1 mézga, 4 szomáliai, 4 akébia, 5 szokotrai. Akébiából és szokotraiból volt, de ezeknek is örülök. Sajnos szerecsen nem lett, de összességében nagyon jó.

17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Engem nem szeret ez a fás muksó, igaz csak 50 FA bánja, de ettől függetlenül adhatott volna a hiányzókból is.
    Most agyalok érdemes-e FA vennem, eredetileg terveztem , de ha csak az első sorból válogat, mint eddig, az nagy bukta lesz nekem. Igaz lekvárt főztem egy csomó üveggel a vv-ben, majd sütök igazit/mármint buktát és mindjárt jobban érzem magam/

stellácska26 és Gio kedveli ezt.
  19. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    Látom voltak itt szerencsések, gratulálok nekik! Én 550 FA-at tapsoltam el és ebből 1 db szerecsendió fa lett! >:( Se mangrove, se mézga fa. :cry: Rengeteg ginkot, ylang-ylangot kaptam, néhány fát a 2-es válogatásból. Szinte állandóan az 1-ből adta, azok közül is amiket kevésbé szerettem volna. >:(>:( Ezek után érthető, ha nem várom vissza a kereskedőt, mert nálam a kevésbé értékeseket hagyta jó pénzért. :(

mebajah kedveli ezt.
  20. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Kikeltek a kockapókeren nyert "Titán" titokólak: narancs pálcikahegyező, narancs panda, piros panda, retro lajhár ++, narancs teve..... Nem kommentálom. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.