Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok!
    A farmon: xxl szivarfa xxl birsalmafa, xxl citromfa, szamócafa, mandulafenyőfa, kecsketejfa lett!
    A bahán : gránátalma, cédrátfa, tűzvirágfa, pisztáciafa, xl kókuszpálmafa, xl licsifa lett!

Ribiszke és Gio kedveli ezt.
  2. berzsike

berzsike Fórumszaki

Az biztos, hogy mákod van GRATULÁLOK !!! Az estit is megnézem, hízlalom a szemeimet !

vargabalint02 és Markitooo kedveli ezt.
  3. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Kb baha 60-70 fa:lett minden újból igaz nem túl sok:1 xl gránát,1 xxl és 2 cédrát.Farm kb 90.Itt is meg lett minden új:bodza xl 3,xxl 2,japán naspolya 2.Kaptam rengeteg xxl-est,egyéb titokfákat,pár xl-est.Remélem legközelebb is lesz ilyen szerencsém :D

4. niciromann81

niciromann81 Fórum-zöldfülű

sziasztok, niciromann81 vagyok , én is vettem 1 misztrál talányos és 1 db szumátra talányos tikifat , de sajnos semmi újdonságot nem adott ,pedig akkor vásároltam amikor indult, még a titok fa nem is indult még el, az egyikből papaja a másikból kecsketej fa lett. elment a kedvem tőle ,mert mindig olyan fa lesz amit máshogyan is meg lehet kapni,vagy venni. sajnos már többször is előfordult már. ID20645261

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Akkor nem voltál elég figyelmes. Gránátalma XXL 7 darab is kifejlődött nálad, a Cédrát viszont valóban nem.

kutyaszálló és Markitooo kedveli ezt.
  6. esther78

esther78 Fórum-zöldfülű

Nem igazán adott jókat: a rendes farmon xxl őszibarack, xxl szederfa, a bahamán egy sima gránátalma, és egy xl guava. Nem vagyok boldog. :(

7. Marmalade

Marmalade Utánpótlás-írogató

Az egyik "nyert" titoktatosból lett egy Datolya XXL. 2 db "nyeremény" titkos fa még fejlődik és beújítottam mellé 2 újfajta farmos titok fát.
    A Bahamán is teszek egy próbát, 2 db újfajta titkossal. Eredmény várhatóan 17-18 óra körül.

8. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

3 titokfából :
    1xl citrom
    1 xxl citrom
    1 szentjanifa ,aminek örültem,mert még nem volt :)

9. berzsike

berzsike Fórumszaki

Hasonló cipőben járok, 8 fát vettem összesen, kettesével raktam ki , ezek lettek:papagájtoll + naspolyaxD XL kakaó + XL szeder:sleepy: gránátalma XXL tojás:p Gránátalma+ XL citrom:D

10. vargabalint02

vargabalint02 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.A farmos fáim ezek lettek:1 citrom xl,1 szeder xl,2 mandulafenyő,1 birs xxl,1 fenyő xxl.Ezek jól jöttek.
    A bahás:1 avokádó xl:(1 gránát xl :)2 csillaggyümi :p.Mostanit befejeztem,mindenkinek sok sikert kívánok xD;)

11. Stefinéni

Stefinéni Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    4-ből: 1 díszcseresznye, 1 naspolya, 1 xxl tojás és egy xxl citrom. Szerintem ez SZUPER!!!!!!
    Nagyon örülök!!!!!!!

fannika2006, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  12. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

Stefinéni, gratula! Nekem 3-ból: 1 diófa xl, 1 cukorjuhar xl és 1 kivi xl jött ki...

13. Stefinéni

Stefinéni Utánpótlás-írogató

Köszi!! Nagyon szeretem az xxl-es fákat!! A díszcseresznye meg a naspolya szintén nagy öröm!

14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

gratulálok,ezt is érdemes volt megnéznixDxDxDxD

Markitooo kedveli ezt.
  15. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Szerintem pompás lenne, ha kérhetnék mondjuk egy díszcseresznyét, szívesen adok érte 5 farmaranyat is... Ilyet nem lehetne?

16. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Sziasztok, szép napot:)
    Csak nem hagyott nyugodni a dolog, ezért vettem még 18 titkost.
    Szerintem ezt a szériát kellett volna tegnap kifognomxDxD
    fenyő xxl 2, xxl datolya, xxl bodza 2, xxl szivar?, xxl citrom, xxl szeder, ujjas juhar 4, mandulafenyő 2, kecsketej, xl datolya, xl, tölgy....éééééééééééééés idetalált végre 1 db japán naspolya is, akkor most örülök:D:D

Marika312 és Gio kedveli ezt.
  17. boszieva

boszieva Fórumszaki

Kecsketej lett és cédrát!xD
    De akkor is bagolytojást vettem! :p;):D

Marika312 és Gio kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Egy cédrát és 3 xxl bodza :sleepy:, Nippon naspolyának se híre, se hamva, gránátalmából is a simákkat adja -.-

19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Még utoljára vettem 1-1 db-ot, hátha........

Hátha nem xl bodza és xl kókusz lett volna belőle, csodálkoztam volna.xD
    Itt be is fejeztem.-.-

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
  20. krisztina8307

krisztina8307 Utánpótlás-írogató

sziasztok.

farmon:4 db xxl citrom,3 xxl mandula,3 xxl birs,2 xxl fenyő,1 xxl datolya,2 xxl cukorjuhar,1 xxl dió,4 db ujjas,1 szamóca,1 díszcseresznye,1 japán naspolya,1 mandulafenyő---32 darabot vettem.

bahamán:xxl gránátalma 2 db,papagájtoll 1 db,gránátalma3 db,cédrát 2 db,szentjánoskenyérfa 1 db,pisztácia 3 db,xxl mandarin 1 db,brazildió 2 db,xxl csavarpálma 1 db--32 fát vettem itt is...

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.