Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alx528

alx528 Fórum mestere

Üdv !! lehet ,hogy már valaki kérdezte-.- de felteszem én is a kérdést : o_O a kriptamécses 350 óra ?? :oops:

2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Igen :cry:

alex0824, Ivibaba54, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem: zoknival "csak" 227:30 ó.xD

4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nekem nem kellett hozzá fordító. Maradjunk magyarul. . :D:D:D Van aki nem tud németül, ezért írtam. Lehet ez miatt nem veszi elő a google fordítóját. :music::music::music:

Utoljára szerkesztett: 22.10.17
    Cyra65, alex0824, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném nagyon "megdicsérni" a BP-t a legújabb üzleti trükjéért! Zseniális húzás volt tőlük, hogy tüzifát adtak FarmAranyért. Egyenlőre csak a rémséges fákról tudok tájékoztatást adni. Vettem 1 "Rémítő talányos facsomagot". Abból az egy kötelező Kriptamécses kaktuszt rendben megkaptam. A 30 db-ből lett 2 db mályvacukor kísértetfa és 1 db szarkofágfa. A veresszemű folyondár valamiért kimaradt. A maradék 27 megoszlása : 6 db boszorkányalmafa, 10 db alap polipfa és 3 db XL, 6 db alap lidércfényűfa 1 db XL és 1 db XXL. Tehát a 30 db fából 22 darabot FarmAranyért kaptam, holott Jack boltjában olcsóbban juthattam volna hozzá!

.Eperke73., alex0824, Ivibaba54 és 9 más kedveli ezt.
  6. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Az eventfórumba már írtam, 7 kísértetfát váltottam ki, lett 5 polipfa, 1 boszialma, és 1 lidérc. Újat nem vártam.:music: Én már rég nem veszek titkosakat. Rezeda sokkal jobban megéri szerintem.:) Pl. krokodilom 40 titkosból sem lett. Így jártam anno a vízlióval és az axolotlal is. (Mondjuk axolotlot most veszek 2-őt a való világban.:inlove:) Fácánom sincs azóta sem. A zsiráfost most gyűjtöm, van 11-em. 30-ig gyűjtöm, aztán meglátjuk.:p

Okkkay, LBetti, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  7. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! Összesen kb. 50 fát vettem vegyesen mindenhova. Ami említésre méltó az a farmon 2 szomorúfűz, és a teliholdason 1 szarkofágfa. A bahán semmi, illetve lett 2 xxl szalakkapálmám, annak azért örülök. Pedig a legjobban a csillagalmát vártam, már bánom, hogy nem vettem csomagot.:eek:

8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Gondolom, hogy az a tanukságod, hogy ezek után az összes FarmAranyad, sőt még a nem létezőeket is a titkos fák, ólak megvásárlásába fekteted!

Ivibaba54, Fatther, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem nem is mutatja a lehetőséget a rémisztő fákra, pedig azt gondoltam, megreszkírozok 1 db-ot összesen 10 FA-ért, ennél többet nem tudok és nem is akarok rászánni...- azt pedig nem értem, a Jack boltjában miért nem lehet kiváltani, vagy ott is szintek vannak újabban? - Lehet, hogy el vagyok kicsit tévedve...- most nagyon megdolgoztam a felhő kitevőkért (strucc, kerberosz és társai) meg a holló- és denevértenyésztésért.
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

Fatther és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

A Piros kosár alatt a fás menüben ha lapozgatsz, biztosan megtalálod a titokfa vásárlás különböző lehetőségeit!

csillaglili55, Fatther és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Jó reggelt!
    Tegnap este nem bírtam megállni, még vettem fákat. De minek...?
    A tegnap esti jól indult, lett egy vörösfenyőm (akkor egy fát vettem!), a bahán lett (2db-ot vettem, 8 csemete előkerült a pajtából) 2db szomáliai balzsamfa, 2db ötlvelelű (ezeknek nagyon örülök, mert eddig 2-2 darab volt a tulajdonomban, most megdupláztam!! Ezzel kell majd beérnem!), aztán lett még XXL paradicsomfa (legújabb kiváltásom), kesufa Xl, XXL, eukaliptusz XXL. A titkosok ezen részét jó eredménnyel zártam. Aztán a mai eresztés már hajszál gyenge volt. Sima farmon lett két XXL fám, egy magnólia és valami más, ami annyira nem kell, hogy már el is felejtettem. Pajta suvasztás történt. A Rémségesen vártam a legnagyobb sikert, ott lett a legnagyobb bukás. XL, és sima polipfa, sima almafa, és kaptam egy veres szemű folyondárt (ennek örülök). A rémségesekben csalódtam nagyon, így vettem egy utolsó csemetét... hátha az meghozza az áttörő sikert!

csopke1, Fatther, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  12. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Küldtem neked, remélem megérkezett :)
    Nekem sikerült minden fából legalább egy darab, úgyhogy nem panaszkodom :)

13. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Üdvözletem Gazdatársak!

A jó szerencse reményében vásároltam egy 'Rémítő talányos fa csomag' -ot első és utolsó vásárolt Teliholdas fa csomag egyben, rossz tapasztalat miatt! A helyzet pont annyira "rémítő", mint a talányos fa/csomag neve!
    Ezek lettek kérem alássan, nagyon gyenge hozatal:
    7 db Boszorkányalmafa, 2 db Boszorkányalmafa xl, 1 db Boszorkányalmafa xxl.
    5 db Lidércfényű fa, 6 db Lidércfényű fa xl, 2 db Lidércfényű fa xxl.
    4 db Polipfa, 2 db Polipfa xl
    1 db Mályvacukor kísértetfa + a kötelező amely a csomag tartalma is volt 1 db Kriptamécses kaktusz.

A legjobbakat minden kedves gazdának/szomszédnak/moderátornak! :>

Csereajánlat! (teliholdas fákat is adok, írj bátran)

LBetti, Rebcsok, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Annamari87

Annamari87 Utánpótlás-írogató

5 fát vásároltam a fő farmra meg is adta az újat azután a Bahamára vettem 17 db mire megadta az újat a teliholdasra 19db fából nem adott semmit ezen csak azért szörnyülködöm mert most arattam 10 fát és 8 polipfa lett

Fatther és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Csak a teliholdasra vettem titokfákat, 12-ből egyetlen egy új sincs... látom másoknak sem, no de azért ez mégis csak furcsa nem? Ha ennyire esélytelen az új fa megszerzése, akkor miért van gazdaköri hozzá?

drunyi, csopke1, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Biztosan lesz rémtitokfa event nyereményként;) De akár még a rémnaptár is tartogathat számunkra ilyesmit:p

LBetti, csopke1, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  17. hoppe80

hoppe80 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Vettem 9 db titok fát a teliholdasra: 3 polip, 5 boszialma (1 xl-es) és 1 kriptakaktusz :inlove: , bár amiatt kicsit szomorú vagyok hogy egy darab lidércfényűt sem kaptam, na nem baj, majd cserélek!:p

18. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Remélem, mert vettem 10 db fát a teliholdasra, polipfák lettek :( semmi új.

Fenyvesi1010 és Fatther kedveli ezt.
  19. Csókos

Csókos Fórum bárója

Feladatsorból kaptam baha titkosokat, és kész lett a rémséges titkosom is.
    A rémségesen megint nem jártam szerencsével, polipfám lett. Már nem mondhatom, hogy nincs belőle...
    A bahán lett 2 mangrovefám :inlove::inlove: és 1 buzogányfám (mindkettőből első), és megáldott a jóisten két akébiával ismét! Behoztam az akébia lemaradásomat! Mehetnek a feladatsorokba majd :)
    Mivel még maradt egy szabad hely az új bahán, és a szerencsém szinte töretlen, így vettem még egy utolsó titkost!
    A tölgyesbe később raktam ki 4 titkos, és még egy bent van a pajtában. Arról később hozok híreket.

-katalinjani-, taga1, hoppe80 és 4 más kedveli ezt.
  20. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

A rémítő talányos fa csomag kész ráfizetés, csak 2 szarkofágfa lett ujj a többi lidérc és boszorkányalma. Mind1, majd máskor okosabb leszek!

soresne és -katalinjani- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.