Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Gratulálok te tényleg nagyon szerencsés vagy, hogy pont azokat a fákat kaptad ami a legújabb:D.
    Szia! Gratulálok nem is csodálkozom, hogy elégedett vagy hiszen a legjobb fákat kaptál a főfarmodra. Remélhetőleg a többiből is ilyen sikeres leszel. További jó játékot kívánok!:)

maszilva kedveli ezt.
  2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    még egy-egy fát vettem : xxl-es citrom, papagájtollfaxDxD

Ribiszke és Gio kedveli ezt.
  3. Nóra6634

Nóra6634 Fórum-zöldfülű

Reménykedem sok újdonságban....:D

4. anita219

anita219 Fórum mestere

4 fából lett egy xxl tojás(ami azért jó,mert később már nem lesz.Most már van öt),xl bodza(új),japán naspolya(még nincs)xxl datolya(sokadik). Kis farmokon egy fából két helyen is szamóca és kecske tejfa .... többi tüzifa.

5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Jó neked, nekem a papagájtollfa nagyon hiányzik.:eek:

6. Dikegyparaszt

Dikegyparaszt Utánpótlás-írogató

Muszáj, hogy mindegyik titokzatos csemetéből xxl és xl normál fa fejlődjön ki???? De most komolyan?! Ezeket meg tudom venni is, ha akarnék xxl-es fákat vagy xl-es fákat...de nem akarok mert nem jobbak, mint a sima fák...nekem legalábbis...ha már pénzt áldozok ezekre, legalább javíthatnának az arányokon, mert ez így nagy csalódás...:(...

7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Azért az xxl,annyira nem csalódás szerintem,ha más nem cserenapkor megkapod bármelyik fát érte.

Gio, Pumukli17 és boszieva kedveli ezt.
  8. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok
    Tanulság levonva 90-es szint felett nem szabad semmit venni 7 bahás csemetéből 7 XL köszönöm a nagy semmit de ez volt az utolsó.

9. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Sziasztok!Vettem még megint, megprobálkoztam azonnali nyitással csak 1-et nyitottam és cédrát lett!Ilyen jó titokfám még nem volt!xD

roli00000000, Gio és LBetti kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, miattad én is megpróbáltam: xl banán!!!
    Reggel 2-t tettem ki, vegyes érzelmeim vannak: xl kakaó :((, papagájtollfa. Ugyan nem volt, de nem is izgat különösebben a megléte. Ez a banán újra elvette a kedvem a titkozástól.

11. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Sziasztok!

8-8 csemetét vettem a farmra is és Bahára is. Ezek lettek:
    Baha: kivi XL, guava XL, datolyaszilva XL, gránátalma XL és XXL, 2 db brazildió, szentjánoskenyér
    Farm: mandulafenyő, kecsketej, díszcseri, szamócafa, fenyő XXL, datolya XXL, citrom XL és XXL.
    Végül is nem rossz, de nem is jó, sajna a készletemből még hiányzó fák most nem jöttek össze, de majd próbálkozom legközelebb is :)

Gio kedveli ezt.
  12. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Hát látom neked nem megy.:(Én most másodjára probálkoztam első alkalommal gránátalmafa XXL lett.

roli00000000 kedveli ezt.
  13. Pyro

Pyro Utánpótlás-írogató

A várakozásaimnak megfelelő fák fejlődtek ki a csemetékből, azaz közel a nullával megegyező értékű fák, amik már voltak, ...stb. Nem is értem magamat, minek erőltettem magamat.

14. FarmosPéter5348

FarmosPéter5348 Fórum-zöldfülű

Vettem 7 darab titokzatos csemetét és ez az eredmény:
    1 Citromfa XL
    1 Díszcseresznye
    1 Almafa XXL
    1 Őszibarackfa XL
    1 Bodza XXL
    1 Mandulafenyő
    1 Naspolyafa

Gio kedveli ezt.
  15. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Fuf! Nem kutya! Szép burítás volt. ;)

Gratula! Ez ám az igazi dzsungel, még Banános Joe is eltévedne benne.... xD

Úgy nézem természetvédelem ide vagy oda, a lendő zátonyt is füvesítened kell, hogy a java kiférjen.... xD:p Gratula!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.10.14
    Markitooo kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, próbáld meg összeszedni, hogy kinek és mit szeretnél válaszolni, majd egy hozzászólásban tedd meg azt. A fórumon nem megengedett, hogy egymás után 2-3 hozzászólást írjon egy játékos, veled mégis rendszeresen előfordul.

17. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:oops: Bocsi, csak ahogy haladtam az olvasásban úgy írtam. Figyelni fogok....8)

18. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

3. felvonásról nem készítettem képet de még lett 1db xxl szőlősóskafa, 2db xxl papajafa, 2db szentjánoskenyérfa és pár xl gránátalma.. :)

Gio és Numiz kedveli ezt.
  19. Lydia01

Lydia01 Haladó

Az előző csemetenapon igencsak elment a kedvem a titokfáktól (akkor 10-ből 9 xl fejlődött ki (amiből egy sem "titokzatos" xl volt, hanem csp-n megvehető)...), de a hozzászólások végett átgondoltam a dolgokat és vettem pár csemetét én is. Elsőre 5 fát vettem: citrom xl, díszcseresznye, cseresznye xxl, datolyapálma xxl, birsalma xxl.
    Maximálisan elégedett vagyok (így persze még beáldoztam párra, ami miatt már tűkön ülök:))! Amint a bahamán is ilyesmi tendencia lesz, ott is meg fogom kezdeni a vásárlást! ;)

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mi az a szőlősóskafa? :D 14 db csemetét vettem, nem panaszkodom, de lehetett volna jobb is a 92. szinten:( 2 cédrát,2 tűzvirágifa, 1 szentjánoskenyérfa. A főfarmon ami említésre méltó az 1 db XXl bodza, a többi tüzifa:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.