Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem 10 vonatból lett 2 zerge, 1 gereblye, 2 illatszertár, 1 széfkészítő. A többi narancs v. sima titok, semmi említeni való. Az ólválogatásra 3x15 FA-t áldoztam, lett egy tatu, egy jégmadár és egy szarvas. Itt abbahagytam, mert egy jó darabig nem akarok Ft-ot költeni, BP nem érdemli meg. Mindegyik ólból volt már, nem érte meg.

soresne, Gio, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  2. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Hát engem megesz a sárga irígység is, mert ennyi sárga többnyire pajtatölteléket kapni azt hittem lehetetlen!!! Az összes maradék vagy 25 vonatos kacat. mind narancssárga vagy sárga!!! Hol a búbánatban vannak,amik érdemlegesek? Legalább egy-egy!!!!!!
    Ennyire szerencsétlen tuti nincs, mint én!!! Még jó, hogy pénzbe nem került!!!!:eek::(:mad: Jajj, azért gőte lett, igaz az már volt is, majd cserére jók lesznek, ha....

csajboke, Gio, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Visszaolvastam kicsit, és úgy érzem jól döntöttem, csak gőzöst indítottam felesleges ólakkal, FA-ért nem vettem semmit, nem érdemlik meg, ilyen egyszerű, elvették a vásárlási kedvemet. Az eredményt még nem tudom, majd ha meglesz, megírom.
    Viszont elfogyott a fölösleges ólam, nem csinált valaki számolást, hogy csp-ért hogy érné meg vonatot indítani?
    Egy hsz szám is jó lenne, visszaolvastam kicsit, de nem találtam.

csajboke, Gio, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  4. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia, korábban olvastam itt a fórumon, én így csinálom azóta:
    3 sárga maki + 2 sárga koala + 1 teve = 630 pont

-Csiki-, Gio, feki13 és 6 más kedveli ezt.
  5. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!
    Én úgy jártam képzeljétek, hogy 6ólat kiválogattam ( 6 kör egyszerre) és elinditottam.
    És ügye oda van írva hogy "megrendelés ennyiért: 1" és egyszerre 6ot indítottam. Én abba voltam hogy 6aranyba fog kerülni, erre levett 90aranyat.Csak úgy fogtam a fejemet.
    1 oroszlánom lett, a többi meg menyét, Szarvas, EU borz, vidra (a 6.ra nem emlekszem)

6. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Az esélytelenek nyugalmával bepróbálkoztam az ólválogatással, eredmény: esélytelenség megmaradt - nyugalom elszállt!!!
    Az erre pazarolt FA-ból inkább rögtön meghozathattam volna a vonatot, mert annak lett értelme: 2zerge, egy rózsa kaméleon, egy széfkészitő, a többi semmi extra, de ez legalább megérte az árát!!
    Eventtel meg haladok 9-10 van hátra, elfogyott a röpim, iparkodok de bőven van még idő!
    Sok sikert minden vállalkozásban Kedves Gazgatársak..

Gio, -Fülemüle-70, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Eddig zerge titkos ól : 72/3

Gereblye titkos ól : 88/7

Most , kitettem újra 80 zerge titkos ólat .

Gio, -Fülemüle-70, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  8. Agár1962

Agár1962 Utánpótlás-írogató

Szia,én is ilyen szerencsétlen vagyok!

Gio és bendi1121 kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Inkább tartalékolhattad volna a FA-t a következő cserenapra, vehetnél belőle ajándékozási egyezményt és a orvul kicsalt dolgokat vissza küldhetnéd a jóhiszemű gazdáknak, akik megbíztak benned.

-Csiki-, kamylla64, Gio és 12 más kedveli ezt.
  10. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Hát én is narancsosakat adok be erre egy rózsaszinem lett meg 2 széfem a többi az csak megint narancs ól most megint beadom őket talán szerencsém lesz kapok valami érdekeset is

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Gio, Swordfish, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  12. Csókos

Csókos Fórum bárója

Na, nekem is kész lett a rakomány... sárga és narancs medve. Ha tehetném, mérgemben már tűzre dobnám! De mivel nem tehetem, ment vissza a gőzösre.

13. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Oh. ..Hát Köszönöm a tájékoztatást!o_O;)

laccha és markoca02 kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Az én szerverem az esélyteleneké, mivel kb. 50 inditásból lett egy zergém és 2 gereblyésem. Ez nem nagy eredmény. Az ólválogatás pedig most felejtős lett, mivel egyetlen új állat sem lett. A szerencse messze elkerült. További jobb szerencsét kívánok aki még indítja a vonatokat.

Gio, -Fülemüle-70, Lindus1226 és 3 más kedveli ezt.
  15. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nagyon örülök: lett zergém, gereblyésem, éééésss: oroszlán, csiga is :) rózsa pulykaól a ráadás

-Csiki-, Gio, Lindus1226 és 6 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az én titkosaim is beértek, az eredmények ezek (Zergésből ) szárnybontogató- illatszertár 2.szintűek : halastó- lóistálló -kaméleon - aranymosó. Gereblyésből, 2. szintűek: kaméleon és kaptár, 3. szintűek : tyúkól 2db, 4. szintű : 1db juhakol, az utolsó pedig hattyú. Megyek az állomásra és lerendezem az ügyet, az elefánttal.:D Csak előtte megkérem, hogy álljon nekem háttal. Vagy jobban jár, ha rögtön a sínre fekszik. Mert a vonatgázolás az szerencsés esetben túlélhető.:D

17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Egyáltalán ne keseregj, mert én ennek is örülnék. Nem keveset áldoztam a semmire, a titkosnál és a válogatásnál, tehát esélyt adtam de nekem a sárgaságon kívül,ami jó,de van elég(gőte) semmi ,egyetlenegy újat,de még rózsaólat sem kaptam, pedig nem egy új jött tudvalevő a játékba.! Hogyan lehet így játszani,feladatokat teljesíteni, ha majd hónapok múlva, mikor már dömping van belőle, akkor talán valahonnan bepottyan valamelyik nekem is. igencsak elkeserítő, mert amennyire imádtam ezt a játékot, annyira kezd a kedvem elmenni!!! úgyis mondták már többször nem muszáj játszani!, csak sajnálom a 7-8 évet!!! Jó éjt!

18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sokkal jobban haladnák a nagytakarítással a pajtámban , ha a 80 db kitett zerge ólból nem csak 5 db új lenne
    Rakhatom fel újra megint őket .
    Na mindegy .
    Sajna a rózsa ólaknak túl magas az értéke , ezért nem tudom visszarakni. Azon kívűl válogatás nélkül bármi megy a vonatra

Eddig :
    • 152 titok zerge ólbol : 8 db zerge ól
    • 88 titok gereblye ól : 7 db gereblye ól
    Ami fura , hogy a gereblye elvileg 2X jobban megy nálam . De ami pikánsá teszi ezt az adatot , hogy ahhoz sün kéne , szóval az ráfizetés lenne nekem , mivel nincsen sünöm , venni meg nem akarok a piacról . Szóval a csábítás nagy , de az ész győz . Vagy nem és csak csere napon sün ólat kéne szereznem? Inkább nem , mert addigra elértéktelenedik ...... Vagy nem ...... Túl sok a változó !!!!!!!!!!!!!!!!

Van még bérletem , és +30 zerge titok ólat leszedettem a kalauzzal . Remélem a garancia érvényes . :p
    A távozás után reklamációt nem fogadunk el táblát eddig nem láttam még . Van ? :D

-----------------
    Vonatoztam még +37 titkos zerge ólat

Utoljára szerkesztett: 26.11.17
    *bálint*, kovacstne, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Összesen 17 rakomány, (9 ilyen, 8 olyan) lett egy zergém és egy gereblyésem is. :inlove: Szuper! Egy rózsa kecske, meg pár narancs, azért azok sem jöttek rosszul, én a narancsokat nem pakolom fel a vonatra, egy adott állat felszaporításánál jól jöhetnek.
    (Azt akarják, hogy vásároljak? Ahhoz ez még kevés, de kezdetnek nem rossz.)

bazsge, Gio, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.