Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

257 db zerge titkos ól : 20 db zerge ól
    88 gereblye titkos ól : 7 gereblye ól

Eddig .........:p

----------------------------------

+ 20 titkos zerge ól

Utoljára szerkesztett: 27.11.17
    csio70, -Csiki-, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  2. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Több farmon játszom, folyamatosan rakom a vonatra, vásároltam , cserét is megpróbáltam az eredmény lesújtó összesen 1 gereblyeműhely. Feladom úgy látom az én vonatom is kisiklott, majd félév múlva, ha cserélhető lesz vagy gazdaköri jön talán sikerül.

bendi1121, csio70, zebraful és 8 más kedveli ezt.
  3. nikefedra

nikefedra Járnitanuló

Sziasztok!Nekem 30-40 db Ólból 3 zerge és 3 gereblye!
    Ólválogatás 250 fa értékben 2 oroszlán, 1 csiga, 1 szalamandra!
    Én úgy vettem észre ha egyszer 2 mennyiséget veszel az ólválogatásnál akkor nagyobb az esély az új ólakra! :))
    Én elégedett vagyok!
    Vettem titok ólat a zsiráfosat aminél az ajándék zsiráf mellett egy db zsiráfom lett a 30-ból!
    Tejshake: 8 pályához már csak 1 db villáskulcs kell! :))

csio70, -Csiki-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nagyon szerencsés szerveren vagy.

drunyi, -Csiki-, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A vonatozás az egész jó, de csak 1 dolog miatt. Mert citromfejlesztéseket küldök el és kapok ólakat és ha szerencsém van, akkor narancs jön vissza. A fejlesztések önmagukban, semmit nem érnek, az ólakat pedig kilehet rakni termelni. A véleményem a vonatozásról az, hogy unalmas és fárasztó, a Rezidensről is ez a véleményem!! Bár az utóbbit nem próbáltam ki, mert "aranyos " de FA-os. Ma még indítottam vonatot, lesz ami lesz alapon, majd 1x valamikor kirakom a titkosokat . Mert én tudok titkot tartani és addig táp se kell nekik.:D A zerge hegyre megy, nem rendezett kertbe, rendhez meg kell gereblye!! :D;) Sok sikert kívánok a még vonatozóknak és azoknak is, akik már csak várakoznak a titkosok beérésére!!!!

rozo52, Imi*, bendi1121 és 7 más kedveli ezt.
  6. nikefedra

nikefedra Járnitanuló

Nagyon köszönöm!
    De szorítok mindenkinek hogy minden sikerüljön amire vágyik! :)))))

csio70, LBetti, -Csiki- és még 1 ember kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Aloha Swordfish

Nekem is ez a véleményem. :cry:
    Ezt úgy érdemes csinállni , ha alszol közben . :D A számokat megjegyeztem , és már nem is néztem az állatokat , mik rakok be xD

277 db zerge titkos ól : 21 db zerge ól

+26 titkos zerge ól , amit most raktam ki . :p

kovacstne, csio70, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  8. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Gratulálok az indított mennyiséghez és azokhoz is amik lettek belőlük!! A véleményemben, csak azért írtam, hogy unalmas, mert 1x kitalálnak valamit és ezt az unásig ismétlik. Mert azért az alapötlet tetszik!! Sok sikert kívánok neked!!

drunyi, LBetti és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Az alap ötlet nekem is tetszik . :inlove:
    De nemsokára befejem , mert elfogytak az óljaim :p

Gio, *bálint* és Swordfish kedveli ezt.
  10. Blökix

Blökix Fórum hercege

Én nem találom a króm talányos tenyészeteket,nekem nem dobta fel,hogy megvehető.
    Jó lett volna zsiráf.

11. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Barkácsoltam citromdenevért és kipótoltam mással, terményes citromosokkal és ólakkal. Fám van Kb: 70.000 db és más hozzávalókból is jól állok.

kovacstne, csio70, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  12. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Sziget - piros kosár alatt megtalálod.:)

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  13. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Még mindig imádok vonatozni:inlove:. Tegnapra elfogyott az összes sárga alap és fejlesztés, amiket utaztattam. Mivel a többit sajnálom felrakni, így beáldoztam némi CSP-t és vettem sárga ólakat. Nemsokára megyek dolgozni estére még egy területnyi rakomány be fog érni. Az eddigi eredményem kb. 80 indításból:
    5 zerge és 3 gereblyegyár
    5 rózsa ól: szamár, kutya, pulyka, disznó, kecske.
    6 piros ól: páva, holló, kaptár, disznó. tehén, kacsa.
    36 narancs ól lett még vegyesen mindenféle.
    terményesek: 2 széf, 2 textilmalom, 5 szárnybontogató.
    Sima ólak: 3 hattyú, 7 borz, 1 katica, 7 gőte/ ha valaki gőtelakra vágyik, cserenapon keressen meg nyugodtan/. Jó móka volt ismét jól szórakoztam. A pajtám tiszta, elégedett vagyok az eredménnyel és nem került semmibe, csak némi CSP-be. XL-es fáim szeretettel várják a fagőzöst xD Mindenkinek sok sikert a hátralévő időben! Este majd jövök a többi eredménnyel.

SzilvaG, kovacsniki84, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Gratulálok az eredményes vonatozásodhoz!! Nekem a gereblyegyár az tetszik, mert az ilyen ólakat szeretem, semmi túlzás nincs rajta. Ha kirakod, akkor nem takar el semmit, fát vagy bármi mást. Ezt csak kép alapján írom, az ismertetőben néztem meg, hogy milyen a grafikája. Sok sikert kívánok neked!!

Gio, rozo52, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Óránként pakolom a vonatot mióta elkezdődött az event, eredmény 1 db zerge!!!! A nagy semmi a sok narancssárga ólfejlesztést kapom vissza, amit beadok 3-ból 1.-et!!!! Nincs sikerélményem...:cry:

Utoljára szerkesztett: 27.11.17
    Gio, drunyi, bendi1121 és 3 más kedveli ezt.
  16. Rajmi05

Rajmi05 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    hát, zergénk lett, gereblyegyár nem. kb. 30 indítás lehetett, max. 40. Mivel úgyis felesleges ólak mentek be, ezért még nem is panaszkodom.

Viszont az ólválogatásnál kitartóan - több, mint kitartóan - próbálkoztunk. Semmi új... :(
    Gondoltam akkor is meglesz az egyik hiányzó és nem keveset próbálkoztam ma de., hogy mire hazaér a fiam a suliból meglephessem vmelyik új óllal. Túlmentem az ésszerűségi határon is, de így sem jött össze. Az biztos, hogy legközelebb inkább kihagyjuk... :(

Gio, bendi1121, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  17. Kisemi

Kisemi Utánpótlás-írogató

Én 2x15 farmaranyért vásároltam a titokzatos ólat amiből oroszlán lehetne, mert az van a képen de a főfarmra érkezett. Most kiraktam az egyiket kíiváncsi vagyok mi lesz belőle.

18. HéricsBáró

Lassan vége az eventnek , pedig most jöttem bele :cry:

326 db zerge titkos ól : 25 db zerge ól

Gio, heureca3, spagetti24 és 6 más kedveli ezt.
  19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Az 1db zerge az már sikernek tekinthető! Ha a két új ólat, a zergét és a gereblyegyárat egybe nézzük, akkor 50%-os ha külön, akkor 100%-os.

Pemics, Gio, -bobe55- és 9 más kedveli ezt.
  20. Kisemi

Kisemi Utánpótlás-írogató

Húú, most néztem meg nagyban a "Réz" titokzatos ól fotóját és nem oroszlán van rajta hanem egy madár. Elnézést kérek! Mindent visszaszívtam. elnéztem, bocs. Nagyon kis monitoron néztem. Bocsánat.

Gio, heureca3, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.