Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Vonatoztam pár indításom volt, elmondhatom teljesen őszintén, hogy nem jöttem bele. Ha még továbbtartana, akkor se jönnék bele, de indítanák még egy párat.

2. Blökix

Blökix Fórum hercege

Köszi!

Swordfish kedveli ezt.
  3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia Báró!
    Te aztán fel pakoltál mindent a vonatra azért 400 titkoshoz kellett egy jó pár ól:p de ha most jönni fog egy ólgőzös amihez 2000 fölötti pont értek kell, lesz mit fel pakoljál:music: mert azért a BP. kiszámíthatatlan ebből a szempontból:)

Gio, heureca3, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

ha lenne némi sikerélményem én is belejönnék, de én esetemben felesleges volt az egész!

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha nevada007
    Kb minden indításnál kb 2-3 ól volt a kezdő löket . :inlove:
    A következő vonat már nem érdekel . Csak ez az event érdekellt , hogy minél több zergém legyen :p

Gio, heureca3, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Na elment a vonat, biztos ezen volt a zergém!!!!

Gio, heureca3, spagetti24 és 10 más kedveli ezt.
  7. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Akkor se érdekel ha a Loch Nessi szörny lesz a nyerhető ahogy Cyra65 prognosztizálta:D:D

Cyra65, Gio, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem is tudom ......... igazság szerint az ólak anyira nem izgatnak , kivéve a zerge :p

Gio, heureca3, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm!
    Pont most teszek ki két fácánosat. Hátha lesz két fácán belőle xDxD

Gio, heureca3, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Na jól kivonatoztam magamxDMindenből jött egy kicsixDHárom rózsaólnak kifejezettem örülök, a hollónak főképpem.A zsiráf viszont nem szeret továbbra sem:cry:

Gio, heureca3, stellácska26 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

83db zergésből ez jött nekem:
    2db rózsa kaméleon
    2db rózsa szamár
    1db rózsa tyúk
    1db rózsa ló
    10db gőte
    2db zerge

Becsületből egy zerge(javítva mert 2 lett) , de kárpótoltak a rózsa ólak, sőt a múltkori gőtéim is előkerültek :D

Utoljára szerkesztett: 27.11.17
    Gio, csio70, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  12. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

Sziasztok! Gratulálok! Végig csináltam ahogyan időm engedte 3 farmon.Szerintem közel 100 ólból 1 gereblye meg 1 db zerge lett.A másik 2 farmon semmi.Örülök a szerencsédnek.

Gio, heureca3, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  13. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Hát, Fortuna szokásos kedvességét hozta - annyi vonatot indítottam amennyit tudtam de se zerge se gereblye - vonatozni se fogok többet.

heureca3 kedveli ezt.
  14. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia! Cserenapon írj rám és küldök egyet

Gio, heureca3 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. kokino53

kokino53 Utánpótlás-írogató

Cserenapon egy zergéért és egy gereblyéért adnék 4 sünit.

heureca3 kedveli ezt.
  16. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

19 zergés titokólat vonatoztam.

eddig 8at tettem ki, eredmény: 2 zerge, 1 rózsa szamár, 1 rózsa nyúl, 1 sárga guanó, 1 sárga pehelytoll, 2 gőte

A többi marad holnapra.

laccha, markoca02 és heureca3 kedveli ezt.
  17. csernigy

csernigy Haladó

58 gereblyés titokólból minden jött, de gereblye egy sem! Hurrá! 1300 farmaranyból 1 db oroszlán, 1 db csiga, 2 db sólyom, 2 db zerge! Lassan már kiábrándulok a játékból! Csak pénzkidobásnak tűnik ez az "ingyenes játék" így sikerélmény (szerencse) nélkül, pedig ha kell, reggel 8-tól hajnal fél kettőig megy a munka a játékban!

kovacstne, bendi1121, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  18. Tike85

Tike85 Fórum-zöldfülű

Nagyon csalódott vagyok úgy gondolom elég sokat vonatoztam összesen 36 vonatot küldtem fele-fele arányban és se zergét se gereblyegyárat nem kaptam. Elég bunkóságnak tartom ezt a véletlenszerűséget mert biztos van aki csak párat indított és mégis kapott, félre ne értse senki nem sajnálom tőlük csak egyszerűen nem értem.

rozo52, Gio, szabo1984 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

...ééééés utolsó pillanatban bevonatozott egy icipici zergécske xD:D a már előbb befutott gereblyegyár és széfkészítő üzem mellé....

CsakJucinak12, rozo52, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

A zerge ól nekem nem is tetszik:D egyet se tennék ki még akkor se ha lenne és
    a sünikéimnek meg legalább nem kell egész télen azt a hülye gereblét gyártani aludhatnak nyugodtan.:p

Cyra65, nevada007, ursa11 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.