Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kiraktam a nemtudommárholnyertem 11 Króm tenyészetet (ja, a dobókockáson nyertem), kíváncsi vagyok, lesz-e közte egy árva zsiráf. Nekem egy rövidnyakú, fületlen is megfelelne. :)

rokaro1, rozo52, incimami és 4 más kedveli ezt.
  2. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Juhúúú!

Az eventkor beszerzett titokfából lett egy csillagalma fám! :inlove::D

incimami, Fatther, -aranymag- és 5 más kedveli ezt.
  3. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Hallihooo!

Kapott "kobalt-króm-titán-réz" valamint a "santorini" talányosok kirakva! :D Most várakozás van!:p

incimami kedveli ezt.
  4. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    9-szer indítottam a tárgyválogatást.Ezzel a kombinációval mind a 9-szer: gereblyegyár, pingvin, mosódió, fácán, neon béka, sólyom, írótollkészítő műhely,Ingrid az aranylány.
    Lett: 1 gereblyegyár, 1 sólyom, 1 fácán, 1 pingvin, 1 mosódió, 1 neon béka, 1 írótoll készítő, és 2 Ingrid az aranylány.

Rebcsok, Gio, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Dobtam ám egy hátast így pihenésképpen!! Gyakori elemek aha, van amiből egy darab sincs nálam! El sem tudom indítani a válogatástxDxD

6. vizor128

vizor128 Haladó

Pont ez a szuper ebben a válogatásban, hogy szinte egyik se volt még meg a gyakoriból se. xD Így bármelyik pörgetést indítottam, mindig számomra valami értékeset dobott. Most az egyszer megérte az a 30 arany amit elhasználtam erre. :inlove::music:

Rebcsok, Gio, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  7. moric67

moric67 Törzsjátékos

Jó Neked!
    ez az amit soha többé nem próbálok meg!amiket kaptam:
    majd a gőzösnél passzolom!
    vagy porosodnak
    ez-van!!!
    ÉNVAGYOKEGYNAGYMARHA!!!!

Fenyvesi1010, bendi1121 és kovacstne kedveli ezt.
  8. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Na beérett mindenem! Nem lett rossz! :D Sőt!!!

Fák: xxl szalakka, xxl kínai datolya, xxl csavarpálma, mosódió (2 db)
    Állatok: krokodil, narancs mogyorótaposó, axolotl, vöröspanda, 2 db tigris, retro anakonda, hangyász, bölény, 2 db szarvas, narancs kakukk, sárga sas, sárga vakond

Kipróbáltam a válogatást is, teljesen jó lett (jó lenne ha így maradna). 11-et indítottam, elégedett vagyok, nem is kicsit.
    Eredmény: 2 db fácán, 2 db pomelofa, 2 db pingvin, 1 db széf :inlove: ezek még nem voltak + 2 db mosódió, 1 db szomorúfűz, 1 db axolotl!

Na most aztán tényleg nagy az öröm! Volt 2 db viziállatos ládám, beváltottam őket, az egyikből szalamandraodu a másikból homártavacska lett! :inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.12.17
    Fenyvesi1010, Rebcsok, nyuszi63 és 6 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    26 válogatást indítottam nem változtattam rajta, és lett is
    pingvinem vagy 9 db!:wuerg: Amit szerettem volna nem sikerült!:cry: Pedig szerettem volna a Szédületes Szülinapi zsúr kitehetőt de nem jött össze!
    :sleepy: Ha cserélhető lesz a Pingvin és akinek kell az nyugodtan írjon szívesen adok!:) Kívánok nektek nagyobb szerencsét!:inlove:

Fenyvesi1010, Rebcsok, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Nekem szerencsém volt a válogatással, lett több sólyomólam :inlove: és pomelófám :inlove: is, ezeket szerettem volna, mert még nem voltak, és a többi sem jött rosszul, amit még kaptam. 20 válogatást indítottam, 2 x 10-et.
    Ez most nekem bejött, köszönöm Bp! Ez a muksó jöhetne máskor is, akár gyakrabban is, hasonló jó dolgokkal megrakva!:)

Fenyvesi1010, Rebcsok, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ehhez a válogatáshoz sem kell a pajta tartalmunk. :)

Csak az, hogy a gyakori kínálatból(15 elem közül) kiválasszunk 5db-ot;

- a ritka kínálatból(9 elemből) kettő (2 db) darabot;

- a különleges kínálatból( 6 szerepel a felsorolásban) egy db-ot.

A rendszer a mi válogatásunkat veszi alapnak, ebből kapunk egy dolgot ... vagyis olyat, amit magunk is szeretnénk!

Az pedig válogatásonként 5farmaranyba kerül. (a mennyiségjelző változtatható értékű ablakban "1" legyen kiváltva, ez garantáltan 5 FA-ért lesz elindítható/elérhető)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/

Aki szeretné felfrissíteni tudását az akció működéséről, a fórumon,
    a Játékismertetők részben olvashatja el részletesebben a tudnivalókat.
    A mechanikája megegyezik az eddigi válogatások (ól-, fa-, barkács-) menetével.

GA-BI-O-Farm, kovacstne, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! most én is jól kaptam. lett sólyom kettő is fácánom/az volt de örülök/ és pamelom is.

Feca29, Rebcsok, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok:)
    9 db sólyom, 4 pamelofa, 4 fácán, 3 arany Ingrid, 7 strucc neon,
    széfkészítő -pingvin- gőte de ezek már voltak , ettől függetlenül elégedett vagyok.
    Nagyon tetszik ez a válogatás, jöhet bármikor ilyen formában.:)

GA-BI-O-Farm, Rebcsok, Imi* és 10 más kedveli ezt.
  14. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Ezt a muksót birom :D Hozott 1 gereblyét, 1 széfet, 2 sólymot, 2 pomelót. Egyikem sem volt ezek küzül.
    Ezenkívűl 2 fácánt is kaptam, és 2 gőtét is. Igazából mindennek nagyon örülök :D Még van egy kis farmaranyam, de
    most le kell nyugodnom, úgy érzem. :D

GA-BI-O-Farm, Feca29, Rebcsok és 11 más kedveli ezt.
  15. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Úgy látszik, a Karácsony mindenkinek meghozta a szerencséjét: igaz elköltöttem egy rakás aranyat, de lett egy rakás gőtém, több fácán és szarkofágfa, és lett egy db pomelo! Úgyhogy jelenleg befejeztem, sikeres bevásárlást mindenkinek és sok-sok pihenést családjaitok körében :D

Rebcsok, Gio, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Ez elképesztő event. Mindenem ami eddig nem volt (sok cucc nem volt, mert nem veszek titkokat) többszörösen - van!xDxD:inlove::inlove::music::music:
    Kitehetőből is lehet ta(u)nkolni.:)

Ehhez most nem is kellett szerencse mert fát, ólat, terményest olyanokat tudtam jelölni amikből nem volt. És az se lett baj, hogy egyikből másikból több is lett.

GA-BI-O-Farm, Rebcsok, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nah elsöre Pingvin.. ezis letudva..:D

Fenyvesi1010, Rebcsok, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. reginarozi9

reginarozi9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A gereblyegyárat és a széfkészítőt máshol nem lehet megkapni vagy barkácsolni?
    Sokáig nem tudtam játszani, úgyhogy kicsit lemaradtam!:)

Fenyvesi1010 és achmed1122 kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mindkét kérdezett műhelyes ólat csak nyereményből használtuk eddig a farmon.

Ólgőzösben kaphattuk a titokzatos rakományt, amiből szerencsés esetben ilyen műhelyes ólak fejlődhettek ki.

Gereblyegyár: Ólgőzös 2017.11.

Széfkészítő műhely: Ólgőzös 2017.05., Ólgőzös 2017.11.

A tárgyválogatás akcióban FA-ért is hozzájuthatunk mostantól:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/

GA-BI-O-Farm, Fenyvesi1010, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. reginarozi9

reginarozi9 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.