Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ria91

ria91 Junior szaki

Neked semmi kedves Juliska ,nekem és még remélem sokaknak jól jött a farmpengő,szupertáp és társaik.Az ólválogatásnak is nagyon örülök,igaz 150FA áldoztam fel,de lett sólymom,gereblyegyártóm,széfkészítőm,pinvinem nem is egy.Én örülök,jó kis karácsony volt,köszi Farmerama!! :)

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

genka53, Fatther, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  3. edina242

edina242 Fórummogul

Szia! Komolyan? :) Megleptél, mert általában sosem kérek senkitől semmit. Nagyon szépen köszönöm előre is! Feldobtad az estémet! :)

-Fülemüle-70 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nem is kell kérj, komolyan írtam, annyi a kérésem, írj rám cserenapkor, segítek, adok abból, amim van. Örülök , hogy segíthetek. :):):) És nagyon szívesen ! Szokásom figyelni, kinek mi kellene, ha tudok, segítek. :D:D:D

Utoljára szerkesztett: 29.12.17
  5. edina242

edina242 Fórummogul

Nagyon nagyon köszönöm Neked! Legyen szép estéd! :) :)

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. kacsa5826

kacsa5826 Utánpótlás-írogató

Szép estét
    Én 2010 óta játszom.
    Sok mindent láttam és tapasztaltam a játékban
    Többet nem irok csak ennyit
    Kacsa

soresne, Fenyvesi1010 és **viola** kedveli ezt.
  7. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Én a csizma nyitogatásról írtam nem a válogatásról!!!!:D

8. ria91

ria91 Junior szaki

Igen,tudom arra válaszoltam,csak a válogatást is bele írtam.... xD

9. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A múlt telihold óta 8 titok rémfacsemetét szreztem, most keltek ki. 4 db alap boszorkányalma, egy alap és egy xl lidércfényű, egy alap és egy xl polip. Nem, mintha egy "titok fajtát" mertem volna remélni, de fűzre bőven lenne szükség....

Fatther kedveli ezt.
  10. **viola**

**viola** Járnitanuló

Sziasztok! 2011 óta játszom. Hasonlóan én is sok mindent láttam és tapasztaltam a játékban, nem nagyon szoktam írni de a fórumot olvasgatni igen. Mindenkinek szép napot!

Fenyvesi1010 és Fatther kedveli ezt.
  11. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

17 teliholdas titokfából, 10 polip, 4 boszi, 3 lidércfény. Pont ezek hiányoztak :) Már minden teliholdas titkot kiszedtem és csak ilyet adott..... 1 db nem lett új titokfa a teliholdon. Eddig se vettem titkosokat ez is megerősít benne. Azért pár bejöhetett volna, nem tudom korábban mennyit lehetett kiszedni, de már 30 fát biztos nyitottam....

Fatther és Leho69 kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ne aggódj, nem vagy egyedül.

bendi1121, kovacstne, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  13. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

A fás muksótól befejeztem a FA költést. Ebből se lesz se csiga, se oroszlán. Már múltkor is csak pénzkidobás volt, de most sem jobb a helyzet. Inkább a fix csomagok, nem mérgelődök tovább.

drunyi, Kukackukac, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, erre most én sem fogok költeni, hátha lesz csiga vagy oroszlán.... nagyon kevés az esély rá 15 FA-ért. Válogatásonként. o_Oo_Oo_O A múltkori Tárgyválogatásnál azonban nagyon örültem, olyan ólak , gyárak , kitehető lett , ami nem volt még nekem , az megérte nekem 5 FA-ért. :):):) Most nem próbálkozom. Majdcsak lesz valami feladat egyszer , ami csigát és oroszlánt ad, esetleg a piacon lesz végre , mert nálam soha nincs 1 db sem ezidáig. :music::music:

15. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Egyet tudok érteni veled. Múltkor azért egyszer kipróbáltam, de az az érzésem hogy ez a muksó csak kirabolna minket... :D Az előző sokkal olcsóbban, nem tudott olyan dolgot hozni aminek ne örültem.
    Itt a két új ólon kívül semmi másra nem lenne szükségem, és ha jól számolom még csak 15%-ot sem haladja meg az esély erre hogy megszerezzem az egyiket..Kicsit abszurd..

Maszatka47, Kukackukac, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Válogattam egyet,de jól bele is válogattam >:( szarvas kifutó lett ! Rég leketyegett!!! Nagyon ritkán veszek,de mindig megbánom :(Megfogadtam,hogy többször nem csapnak be,még is elcsábulok.

17. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Nem is tudom, hogy egyáltalán miért vettem, de ennyi volt, pápá 30 farmarany 1kolibriért + 1 vidráért. Kész végeztem. -.-:sleepy:

Maszatka47, Fenyvesi1010, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

150 FA-am ment el a mostani ólválogatásra és végre van egy nyomorult oroszlánom, csak azt nem értem, miért nem lehetett ismét 5 FA-ért válogatni?
    A múltkor sikerült egy csigát szereznem, szegény Spongya Bob azóta is keresi:p

Kolibri??? Hol és mikor???
    Talán mégiscsak kivi az a kolibri :)

HéricsBáró, genka53, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Én már el sem csábulok. Nem éri meg. Nem hajt a tatár, majd lesz egyszer csiga meg orozlán is. Na és egyébként kellenek valahová ezek az állatok??? Mert jelenleg nem, akkor????! A múltkori 5 FA-ért megérte, mert tényleg sok olyan dolgot kaptam ami még nem volt, vagy csak 1 db.

heureca3, borderland57, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden válogatás más árkategóriájú!

Az ólas 15 FA áron működik/ egy válogatás.

A többi alapáras válogatás az Enciklopédiában megtekinthető. :)

A kivételes év végi "vegyes" válogatás volt legutóbb 5FA áron. (Az nagyon kedvező volt. )

heureca3, Maszatka47, imi010 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.