Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Csigafészek!:inlove::inlove::inlove: El sem hiszem!:D:D:D Két olat kaptam az 5 gyakori ólból, utána egyet a 2ritka ólból aztán megint két ól jött az 5 gyakori ólból,
    majd jött a különleges ólak közül választott csigafészek! Nagyon örülök! Másoknak is hasonló szerencsét! Üdv, Fuhur

heureca3, Maszatka47, Evita-55 és 3 más kedveli ezt.
  2. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Sikerült kiválogatnom egy szalamandra odút aminek nagyon örülök,végre nem kell nagyon drágán megvennem a terményeséhez.
    Remélem mindenki meg kapja a rég áhított ólját.Sok szerencsét mindenkinek!

heureca3, Fuhur, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  3. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

A legközelebbi titokfa eseménykor (5 farmarany/db) és ha szerencséd van, kifejlődhet belőle.

4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem ugyan hiányzik az oroszlán és a csiga is,de ebből a válogatásból 15FA-ért nem válogatok. Az egyebekből untig, sőt, van elég, az esélyem tapasztalatból szinte nulla főleg ebben a felállásban, tehát majd lesz valamikor, várok!:p

k.a.t.i, soresne, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Vagy cserenapon, ha beteszik. Ha nem most, akkor a következőbe.

Gabianyus!
    A Fenséges sörénybe kell 85 csiga és 85 oroszlán is, előbbi adna 20 sztápot és 6 AB-t, utóbbi 3 x 3 ó kupont és néhány ládát.
    Én nem hajtok rájuk, később is kell, hogy legyen kivehető sztápom ...

Maszatka47, szöszi50, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  6. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Hát én nagy-nagy tévedésbe estem...:wuerg: - nem voltam elég figyelmes, azt hittem, 5 aranyért válogatunk. xD Mire kijelöltem, indítottam, bizony ráébredtem, hogy 15 az az 5...:wuerg: - De! Nem fogjátok elhinni, mi történt!o_Oo_Oo_O Lett! - azaz Lett! 1 db, azaz egy darab oroszlánom! Hát? Nem is tudom, hova legyek... :D:D:D:D:D
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

Szia Borderland... - írj rám cserenapkor, mert nekem, ha jól számolom, öt van, ebből ugyan csak három az alap, de szívesen küldök...:) csak ne felejtsd el. :wuerg:
    Egyébként valamilyen event kapcsán kaptunk ilyen titokfákat, abból lettek, kecskefűz meg ilyesmik is, nem farmaranyos dolog volt.. 8)
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.18
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, kellenek ezek az állatok , van a Gazdaköriben a Fenséges sörény feladatsor , oda kell csiga és oroszlán is. A csigával 6 AB szerzési lehetőség van. :):):) De én sem reszkírozok 15 FA-ért, vagy lesz vagy nem, kevés az esély rá.

8. Erzsi57

Erzsi57 Utánpótlás-írogató

Sajnos megint elcsábultam én is, kár volt. Múltkor is elköltöttem egy csomó Fa-t, meg most is. Se csiga, se oroszlán. Nagyon elkeserítő. Ezt nem hiszem el, már túlságosan a pénz körül forog minden. Kár mert nagyon szerettem ezt a játékot, nem szeretem feladni.

soresne, imi010, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  9. ria91

ria91 Junior szaki

Szia! Én belefutottam egy körbe,míg rá nem jöttem,hogy 15FA-ba kerül .... nagyon nem éri meg szerintem sem,főleg,hogy olyan dolgokat ad amiből ha nem is bőven de akad a pajtában.Egy válogatást indítottam,hát persze,hogy vidra lett,nem oroszlán... de még a szalamandrának is örültem volna .. inkább én is várok..

10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, mellé teszem még : esetlegesen cserenapkor, ha cserélhető, illetve ajándékozható lesz. Küldöm a hsz.-t boszi52-nek. :):):)

Maszatka47 és Fatther kedveli ezt.
  11. Thomasboy66

Thomasboy66 Utánpótlás-írogató

Hát ez csak a Bp-nek éri meg, 450.- Fa-ért egyetlen csigát nem kaptam, felháborító. Ezek után ne csodálkozzanak az illetékesek, hogy néha kemény szavakkal illeti őket, mert nagyon -nagyon rászolgálnak. Megfogadtam , hogy bitfára teszem a fejem, ha még egyszer bedőlök az ólválogatásnak és a a titok ólat is elfelejtem.

-kasita-, imi010, drunyi és 2 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét mindenkinek!Nagyon szerettem volna én is egy oroszlánt,de elkerültek nagy ívben!:cry:.Már régóta én nem költök titkosokra mert soha nem jött olyan amit szerettem volna!A vonaton ott szerencsésebb voltam úgy-hogy várom mikor ér be farmomra!xD.Van mit felrakni rá a mostaniakból is,most hajtok a zsiráfra csak még kell egy kis farmpengő!:),remélem az is meg lesz hamar!;),mindenkinek sok-sok szerencsét kívánok a játékhoz,és az ólválogatásokhoz!

-kasita-, imi010, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  13. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Sajnos így jártam én is, a múltkori tárgyválogatáson felbuzdulva, mert az elég jó volt. Sebaj tanultam belőle. Már nem csak a titkosak fognak hidegen hagyni, hanem a válogatások is.

drunyi, -kasita-, Turika60 és 4 más kedveli ezt.
  14. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ez van szerintem ha kitöltök egy lottót hamarabb nyerek vele mint, hogy oroszlánom vagy csigám legyen, remek kilátások 18 tréből válasz 6 trét, az 1 jó mellé és reménykedj, hogy az jön ki :sleepy::sleepy::sleepy::oops::oops::oops:

soresne, pici33, -kasita- és 4 más kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Kitettem a mostanában zsákmányolt titok ólakat (bahán 7 db, farmon 6 db), az eredmény megerősített abban, hogy továbbra sem vásárolok: az egyetlen említésre méltó egy bölény lett, a többi "futottak még" kategória. Továbbra sincs csiga, oroszlán és zsiráf (tudom, zsiráf van a Farmáruda limitáltjai között, de a farmpengőt elvertem másra...). Majd lesz később, ha a fentiek és szerver is úgy akarja, így volt ez a sólyom(2), a krokodil (3), a bölény (4), a fácán (5) és az axolotl (5) esetében is... :)

kovacstne, Samborg, pilcsi64 és 3 más kedveli ezt.
  16. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

Sziasztok , szia Makkanch !!!
    azért jó lenne , ha nem ferdítenénk el a tényeket !!! 3 féle állatot említettél ( csiga , oroszlán és zsiráf ) javíts ki , ha tévedek , de ha jól tudom , akkor a csiga és az oroszlán eddig titokólból nem jöhetett , csak ólválogatásból , ezért nagy becsapás saját Magadnak és a gazdatársaknak is ilyen infót adni :( . és nagyon jó lenne , ha utána néznétek , a dolgoknak , mielőtt írtok :) . én legalábbis az első csigaólat az akkori ólválogatáson szereztem , és sajnáltam , hogy oroszlán élőhelyet nem sikerült szerezni :) . a mostani ólválogatás során valószínűleg szerencsém volt , 300 FA-t áldoztam rá ( 20 db válogatás ) és kaptam 3 db oroszlán élőhelyet , még egy csigafészket , gereblyegyárat , széfkészítő műhelyet stb . ( mindnek örülök ) . még egy dolgot javasolnék , ha már itt vagytok a fórumon , akkor érdemes utána nézni , hogy milyen titokóljaid , millyen titokfáid vannak és abból mik fejlődhetnek ki , lehet , hogy egy kis időt rá kell szánni , de ez megóvhat a csalódásoktól és legalább tudod , hogy mire számíthatsz :)
    update : 2017 . november 24 -én kezdődő ólválogatásban jelent meg a két új állat ( a csiga a farmra , az oroszlán a Bahára ) , most néztem utána :)

Utoljára szerkesztett: 8.1.18
    soramay72, Fatther és makkanch kedveli ezt.
  17. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Szia pilcsi64!

Én egy szóval sem írtam olyat, hogy a most kitett ólakból oroszlánt és/vagy csigát VÁRTAM! Tényként közöltem, hogy a kitett ólakból 1 db (számomra) említésre méltó ól lett, a bölény. Majd szintén tényként közöltem, hogy továbbra sincs sem oroszlánom, sem csigám, sem zsiráfom. Ha ezzel téged (és esetleg másokat) félrevezettelek, akkor sajnálom, nem ez volt a célom. Talán lehettem volna körültekintőbb a mondandóm leírása közben, legközelebb jobban fogok igyekezni. Béke veled! :)

drunyi, k.a.t.i, -Ilona53- és 2 más kedveli ezt.
  18. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

szia !
    akkor , ha megkérhetlek , légy szíves legyél körültekintőbb a megfogalmazásban :)

19. rozecska

rozecska Junior szaki

Hát ma csak megpróbáltam egy titok ólat venni és láss csodát orrszarvú lett. hát nagyon örültem

20. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Gratulálok,én is veszek 1db-ot. Remélem nekem is szerencsém lesz.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.