Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nekem 23 réz, 10 palládium, 18 platina :) ja és 69 mindenféle titokfa :)

achmed1122 kedveli ezt.
  2. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok.:D Én még nem raktam ki, de remélem nekem is lesz már végre sólymom, 8 aranyat fizettem értexD

Fatther, edina242 és Hope1982 kedveli ezt.
  3. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Ha mégsem sikerül, akkor cserenapkor írj rám! :)

Fatther, ho-hoboy és edina242 kedveli ezt.
  4. edina242

edina242 Fórummogul

Köszönöm! Szurkolok Neked is! Majd írd meg ide hogy mi lett :)

ho-hoboy kedveli ezt.
  5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

OK:)
    Rendben és köszönöm:):)

Hope1982 és edina242 kedveli ezt.
  6. drxxl123

drxxl123 Haladó

Most bontottam ki a 4. vizi állatos ládámat és a negyik PINGVIN lakot kaptam. MINDEN alkalommal pingvinlak volt benne grrrrrrrrrrr .....:mad::wuerg:xD:cry:

Gio és Fatther kedveli ezt.
  7. fabatka

fabatka Fórum hercege

Mivel végeztem az eventekkel, betettem az összes titkosakat. Csak a Bahán kívül farmonként volt 15-20 titokól, és 10-12 csemete.
    Nagyon várom, hogy mi lesz belőlük. Elkövettem megint azt a hibát, hogy egyszerre raktam ki őket. :(
    Megfigyeltem ugyanis, hogy az újdonságok nagyobb eséllyel jönnek, ha ilyen nagy számút nem egyben, hanem 2-3 részletben helyezek ki. Tapasztalta ezt más is?

Imi* kedveli ezt.
  8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy hova tűnt a majomfarokfa?

9. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!

Igen én tudom! :)
    Megkapta az új nevét, most chilei fenyő néven fut már!

HéricsBáró, Imi*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Köszönöm! szóval, Araucaria. :)

genka53 és dagi18 kedveli ezt.
  11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nekem már 67 darab titok ól van a pajtámban amit innen-onnan kaptam, ott is marad, mert nem fogom a területeket arra használni, hogy utána a pajtába landoljanak. A sárga ólak még a gőzösnél sem érnek semmit. Senkit nem buzdítok , befolyásolok ez az én döntésem, hogy titok ólat nem veszek, olyan gazdakörit nem csinálok amiben titok ól/fa van, és nem pörgetek a jövőben egyenlőre játszom,hogy meddig ? Azt még nem tudom, de erősen érik részemről a befejezés.

missuzy_53, mami531953 és Fatther kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Az a te dontesed hogy nem veszel titokcuccot, nem is kell. De hogy a gazdakoriket milyen elv alapjan zarod ki, azt nem kulonosebben ertem. Barmi amibe nem a legfrissebb cucc kell, mar bago penzert meg lehet csinalni.

Neztem most ezt a Mostohafa gazdakorit, gondolom frissebb, mert a gazdakorben a feladatok tetejen van - na csak beleneztem mar, chilei fenyotoboz kell bele, tehat ez a legfrissebb:). Hat addig a reszig amig a fenyotobozt kell beadni, a piacrol konnyeden lehetne vinni. Ugyhogy ez nagyon szep elhatarozas a reszedrol, hogy nem csinalod a titkos gazdakoriket, de ertelme nem sok van.

A sarga olak nem ernek a gozosnel semmit? Hat lehet rosszul emlekszem, de az olgozost szerintem sarga makiolakkal eleg kenyelmesen feltoltottem.:sleepy:

Lehet nyugodtan telesirni minden topikot valamivel, van aminek van is alapja boven, a tobbi pedig...:cry::cry::cry:

missuzy_53, -orgona-, rozo52 és 11 más kedveli ezt.
  13. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

A jelenleg futó repülős event tele van titok fával /óllal , pörgetésekkel és ezek nekem nem jönnek be. Ezzel az észrevétellel nem vagyok egyedül, mert sokan kudarcként élik meg , gyakran olvasok ilyen irányú hsz-t. Tudod nem tetszik az az irányváltás amit a játékok során bevezettek, miszerint újabban nagyon leredukálódtak azon nyeremények, melyeket konkrétan megneveznek.
    Hogy értsd mire gondolok:
    Szinte alig van már konkrét ól-fa, felváltotta a titok , bejöttek a ládák melyekből rengeteg a zsákba macska , a falusi búcsú pecás és céllövöldés játékkal érnek fel. A pörgetés úgyszintén nagy "0" értékű, általában virágdrót, kitűző xl-es fa és sorolhatnám. A party pörgetésen fellehetők a bónuszok, esetleg magasabb szintű ólak de azok előtt 1000-re fékez a nyil, vagy túl ugrik rajta. Megosztok veled még egy dolgot, ami nagyon csípi a szememet. Anno a Valentin nap környékén lehetett venni egy felhősort ami "áhítatos" ládát ad X óránként abban lehet Valentin napi cserép, bájital, rózsa és további szerelemhez köthető termék, továbbá: Békaherceg, Ara kacsa még 2 állat , igaz a szerelmes üszőt kifelejtették a sorból. Nap mint nap a cserepet adja, 2* kaptam rózsát,talán1* bájitalt, szerelem aromáját és itt vége. Sorozatosan kudarcként érem meg a fent felsoroltakat és egy idő után betelik a pohár még ha játékról is van szó, hisz ahhoz hozzá tartozik a nyerés és vesztés, de ki szeret mindig veszíteni.?
    Ezért határoztam el, hogy a jövőben csak olyan eventet csinálok meg amiben nevén nevezik a "gyereket".
    Igaz az új Bahás játék gazda köri és azt szívesen csinálom, annak ellenére, hogy van benne időkorlátos, nekem azzal semmi bajom sőt szeretem mert taktikázni kell. Amikor az általános topikban megírom a véleményemet megkapom -"a panaszkönyvbe írjak".
    Minek?
    Volt hogy automatikusan áttették oda, de soha nem kaptam semmi visszajelzést és érdemi változás sem történt.
    Elnézést, hogy a leveledre rétesnyújtásúra sikeredett a reagálásom, de most kiadtam magamból a mérget (nem irányodba!) .
    Kívánom sikeresen fejezd be az eventet és legyen benne örömöd.

55nagyi55, missuzy_53, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kiemeltem azokat a mondatokat a posztodból, amire moderátorként reagálok.

Nincsen általános topic a fórumon, de van Általános kérdések topic a Help területen.
    Ha ott tapasztalatmegosztást olvasunk, akkor bizony átirányítjuk véleményező hozzászólást készítő játékost a megjegyzéseivel a Panaszkönyve. (A Help topic egyike sem tapasztalatgyűjtő hely!)
    Emiatt meg nem értettséget jelezni nem éppen korrekt vélemény.

A Panaszkönyv az a panaszok gyűjtőhelye.
    Nem szükséges minden bejegyzést indokolni,véleményezni a moderátoroknak.(Az első hozzászólás a topicban orientál erről.)
    A továbbítandó panaszok sorában minden észrevétel tartalma eljut a központba.(A panaszok, amennyiben a játék készítésével kapcsolatosak, illetve a játékban előforduló visszásságokat jelzik, azokat továbbítjuk.)
    Az érdemi változások kompetenciája a központra tartozik.
    Attól, hogy nem írjuk ki, kinek a megjegyzése került elküldésre, még tesszük a dolgunkat a háttérben.

Vannak ott olyan hozzászólások, melyekre reagálunk. Mert olyan észrevételt tartalmaznak, amik helyileg megoldhatók, utánaolvashatók a posztolók részéről.

Vannak olyan bejegyzések is, amik viszont a Help témakörbe tartoznak. Minden ilyen esetben felhívjuk a figyelmet, ne a panaszban, hanem a help felületen jelezze a kérdését, ott azonnali moderátori válasz várható.

Köszönöm a figyelmedet!

kuekev, missuzy_53, hamuska és 2 más kedveli ezt.
  15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagy meglepetésemre ma reggel lett egy édi zsiráfkám! Az event során megnyerhető összes titkos ólat és fát kitettem, amiből igazából nem sok jó lett, de a zsiráf kivétel! Illetve még lett bahamára egy pomelóm, ami még nem volt, és egy mosódiófám, aminek nagyon örülök, mert 1-2 db van még csak belőle.
    Most kiteszem az újabb 5 titkost, és remélem a legjobbakat! :)

miniowl, taga1 és Gio kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kiraktam ami eddig összegyűlt fákat és ólakat :p
    Kérem szépen a központot értesíteni , hogy valami magyaros nyelvet adjanak , mert beletört a billentyűzetem a nyelvbe :D

Baharama titkos fák :

Baha : 18 db Bornholm talányos fa
    • Xl achacha fa
    • Xl achacha fa
    • Duriánfa
    • Xl citrancs
    • Xl citrancs
    • Buzogányfa
    • Xl citrancs
    • Xl citrancs
    • Xl achacha
    • Xxl achacha
    • Xxl mangosztán
    • Xxl mangosztán
    • Xxl acai pálma
    • Xl mangosztán
    • Xxl sárkánygyükölcsfa
    • Xxl Pitomba
    • Rollinia
    • Buzogányfa

Baha : 11 db Oahu talányos tiki fa
    • Akáciafa
    • Xxl avokádó
    • Xl buzogányfa
    • Akáciafa
    • Xl buzogányfa
    • Xl ötlevelű akébia
    • Xl ötlevelű akébia
    • Xl kesufa
    • Xxl kivi
    • Xxl papaya
    • Xl buzogányfa

Baha : 5 db Ithaka talányos fa
    • Xl citrancs
    • Xl citrancs
    • Xxl citrancs
    • Xxl szőlöskósfa
    • Xxl anónfa

Baha : 3 db Netranin talányos tiki fa
    • Xxl buzogányfa
    • Xxl huangpi
    • Xxl moringa

Baha : 3 db Szkiáthosz talányos tiki fa
    • Xxl mangosztánfa
    • Akáciafa
    • Duriánfa

Baha : 5 db Santorini talányos tiki fa
    • Xxl avokádó
    • Xxl acai pálma
    • Xxl pitomba
    • Xxl moringa
    • Xl szalakkapálma

Bahamarama titkos ólak :

Baha : 8 db Króm talányos tenyészet
    • Hangyászkifutó
    • Narancs panda
    • Narancs koala
    • Zsiráf
    • Tigris
    • Viziló
    • Tigris
    • Hangyász
    Baha : 1 db Titán talányos tenyészet
    • Narancs teve

Farm titkos ólak :

Farm : 11 db Platina talányos tenyészet
    • Narancs ló
    • Narancs sas
    • Sárga sas
    • Narancs lúd
    • Sárga medve
    • Sárga medve
    • Narancs tyúk
    • Fácán
    • Narancs strucc
    • Narancs pocok
    • Narancs pocok

Farm : 9 db Réz talányos tenyészet
    • Sárga halásztanya
    • Piros kacsa
    • Sárga sas
    • Menyét
    • Sárga galamb
    • Menyét
    • Narancs ló
    • Menyét
    • Sárga vakond

Farm : 3 db Palládium talányos tenyészet
    • Sárga sas
    • Narancs rodeo ranc
    • Narancs hód

Fam titkos fák :

Farm : 16 db Hszi hu talányos fák
    • Nyírfa
    • Xxl lilaakác
    • Óriásmamutfenyő
    • Xxl datojapálma
    • Xl magnólia
    • Xl lila akác
    • Xxl birsalma
    • Nyírfa
    • Xxl magnólia
    • Óriásmamutfenyő
    • Xxl körtefa
    • Xl lilaakác
    • Óriás mamutfenyő
    • Xxl hegyi borókafenyő
    • Xxl fenyő
    • Xxl hegyi borókafenyő

Farm : 9 db Benanee talányos fa
    • Szelídgesztenyefa
    • Xxl kecskefűzfa
    • Vörösfenyő
    • Xxl ringló
    • Xxl fenyő
    • Xxl magnólia
    • Xxl szivarfa
    • Xxl tölgyfa
    • Xl lilaakác
    Maradt még 5 db Króm talányos tenyészet a Bahán , majd az is jön nemsoká :p
    • Narancs kókuszkopasztó
    • Krokodil
    • Zsiráf
    • Narancs elefánt
    • Retró lajhár ++

Utoljára szerkesztett: 20.3.18
    missuzy_53, inanna11, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok .

Ez még mindig aktuális lehet ha csp akarsz ólat majd a vonatról.

-BombadilToma-

taga1, inanna11, *bálint* és 3 más kedveli ezt.
  18. Gabimami

Gabimami Járnitanuló

Sziasztok!
    Ahogy nézegetem ezeket a bogárkákat leginkább májusi cserebogárra hasonlítanak!
    Nem tudok képet hozni, de a szarvasbogár ismereteim szerint egész másképp néz ki.
    Azt hittem sokkal nagyobb választék lesz a vonaton. Amiket ígérnek azokat mostanában szekérderékkal adták az eventek alatt!
    Üdv mindenkinek!
    Gabi(mami)

19. Kacix

Kacix Fórumlakó

Legutóbb így sikerült, mivel most csak egy fajta lesz, úgy gondoltam, csinálok belőle 600at aztán majd meglátjuk mi lesz :)
    mivel nincs kedvem lapozgatni a -BombadilToma- által kiszámolt legolcsóbb verziót, ezért ez 90 millába fog fájni :)
    majd hozok eredményt is.

20. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Mondjuk ilyet még én nem csináltam, mmint hogy csp-ért veszek sárga ólakat, és azt teszem fel. Viszont most nem fogom rá sajnálni, és megpróbálok minél több titokólat kiszedni. Nem is feltétlen a szarvasbogár miatt, hiszen előbb-utóbb az is el fog értéktelenedni, de barkácsolt ólak nekem most nagyon kellenek, a gazdakörik miatt.. a piacon meg méregdrága minden ezekből :S

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.