Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Venni nem vettem, épp azért lepődtem meg xD

Szia !

Simán, és hülyére is kereshetem magam velük xD Hol is van már az a medvés event? xD

2. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy a vonat mit ad?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

4. cicanya

cicanya Haladó

5. Attila22

Attila22 Junior szaki

Nekem még nem dobta a bogarat, bár a bizalmat megelőlegeztem és kevertem egy jó adag tápot neki. még van kis idő remélem beadja egyszer.

6. magika

magika Fórum nagymestere

póbáld a magika68-at.

7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Végre én is megbogarasodtam! xD
    Az első 31 rakományból nem lett bogár, "csak" 4 rózsaól. :inlove:

Most 44-et raktam ki, abból viszont kirepült 5 szarvasbogár :D, és 3 rózsa (disznó, hód és nyúl), + pirosak, narancsok.

Ezért most örülök, hasonló szerencsét kívánok mindenkinek!

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!:inlove:
    Remélem átszöknek a kerítésen hozzám!;):p
    Táppal már várom őket...:D

fénylő., Melan, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Van rá egy fogadásom, hogy 1000ből sem lesz zerge, egy sem.

10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Bátyó :)
    Ennek is van jó oldala, legalább nem kap zerge-kórt :D

csúnyabácsi, fénylő., Melan és 8 más kedveli ezt.
  11. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. :)
    A mostani vonatozás összesítése nálam. Nagyjából 200-220 vonatot indítottam a lassan spórolt aranyakból. Az első kört nem fotóztam, a másodikat láthattátok , a harmadikat pedig most hoztam. Lett összesen 20 szarvasbogár ól, pár rózsa ól és tömegével bölény (23) , fácán (29) lett belőle. Némi narancs is előbújt a titkokból. Megfigyeltétek, hogy piros ólakat nem túlzottan adott most a gőzős? A széles spaletta némileg megkönnyíti az állatos gazdakörieket, de mivel a kedvencem a gőzös nekem mindegy mit adogat, ha kapok annyit, hogy kifizetődjön. Legyen szép a napotok. :)
    https://www2.pic-upload.de/img/35060343/dlutn1.jpg
    https://www2.pic-upload.de/img/35060344/dlutn2.png
    https://www2.pic-upload.de/img/35060342/szarvasbogr.png

csúnyabácsi, ljanika6, -Csiki- és 12 más kedveli ezt.
  12. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Vonatozásom eredménye: 30 vonatot indítottam összesen, amiből lett 17 db narancssárga ól, 2 db piros, egy rózsaszín denevérbarlang és egy rózsaszín kaptár, 3 db sólyomfészek, 4 db szarvasbogárlak és 2 db fácánkifutó. Összességében elégedett vagyok. A narancs ólakat visszaküldtem, a ritkább ólakból is van több darabom, azok majd jók lesznek a cserenapra. Én szeretem ezt az eventet mert ingyen van, bármit is ad. :)

fénylő., Melan, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  13. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Reggelre beért újabb 5 titokól: 2 menyét, fácán, narancs szamár, narancs medve.

14. bazsge

bazsge Haladó

Szia!
    Lehet tudni, hogy melyik ól beváltásával valószínűbb a szarvasbogár?

fénylő. kedveli ezt.
  15. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon bánatos vagyok. Az utóbbi két vonatozás nekem nagyon nem sikerült. A múltkorin nem sikerült gereblyegyárat szereznem, most pedig még egy szarvasbogaram sem lett. Rendesen adogatom a vonatba óránként a jobbnál-jobb ólakat (az éjszakát kivéve) de semmi érdemleges nem lett. Kapom a sok sárga ólat, amit küldhetek is vissza. Ha nem olvasnám a fórumot azt gondolnám, hogy nem is tettek be bogarat. Általában szerencsés ember vagyok, de úgy látszik a farmozásban nincs szerencsém. Mondom ezt a 130-as szinten.
    Kicsit mérges is vagyok nem csak szomorú.

fénylő., ljanika6, Melan és 3 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    127 db titokól eredménye!:music:
    1. rész
    2. rész
    3. rész

10 db rózsa ól!;) Egyel több lett elszámoltam!xD
    És lett 3 db narancs tojástojóm amit a drága szomszédom úgyis szeret szóval nem kérdés!:DxD

Ennyi szarvasbogár lett!!! Őszinte leszek szerintem KEVÉS lett ennyiből?:eek:

Utoljára szerkesztett: 26.3.18
    *misi66*, Kergekacsa, fénylő. és 18 más kedveli ezt.
  17. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia.
    Őszintén megmondom nem hinném, hogy lenne benne rendszer. Én beáldoztam pár tízmilliót és vettem tömegével a sárga makitombolót és sárga koalakuckót, mert a sárga ólakon kívül én nem szeretek bedobálni mást. Így jó sok csp-be került, de számomra ez így egyszerűbb volt. A 80% csak sárga makitombolókból lett vonatoztatva. A kb. 200-220 ólból lett 20 szarvasbogár. :(

*misi66*, Kergekacsa, mimi és 9 más kedveli ezt.
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

26 darab vonatos titokól felfedte kilétét a következőképpen:
    narancsólak: rodeo, szamár, páva, medve, tyúk, pehelytollgyűjtő állomás, kaméleon, nyúl, lúd (2), guanógyár;
    piros ólak: hal, kaptár;
    menyét (2), fácán (2), sólyom (3),
    rózsa ólak: egérlyuk és denevér és
    4 darab szarvasbogár.

Még vonatozom egy kicsit. Elégedett vagyok az eredménnyel.

19. bazsge

bazsge Haladó

Köszönöm szépen! :)

Kergekacsa, mimi, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  20. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia szomi :)

Ma délután kezdem őket kitteni összesen 210 db ól lesz legkésőbb holnap esete hozzni fogom az eredményeket, már én is kíváncsian várom az eredeményt. :)

Szia!

Ez egy jó viszonyítási alap lesz mert én is hasonló mennyiségű ólat szedtem össze szintén sárgamakitombolóból.
    Annyi különbség lesz hogy én az akció letelte után teszem ki az ólakat mert nálam olyankor jobban adta az eddigiek alapján, de így lesz mihez hasonlítani. Azért a 20 ól nem olyan rossz és gondolom lett mellé pár rózsa és piros ól is. :)

Utoljára szerkesztett: 26.3.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.