Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Sziasztok!
    7 db titokzatos rakományt arattam le ma reggel. Eredmény:
    -2 db bölénykifutó (így már 6 db van raktáron)
    -1 db menyét
    -1db sólyom (ilyen még nem volt eddig :D)
    -1 db narancs tikól
    -1 db narancs lúd
    -1 db narancs aranymosó

Jó lett volna rózsaszín, de majd legközelebb. A bahán még így is vár 23 talányos tenyészet hogy kitegyem őket.

Melan, -Csiki-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. zebraful

zebraful Fórumelemző

Szorgalmasan vonatoztam, - még éjjel is - sok mindent kaptam, de szarvasbogaram nem lett. Remélem lesz olyan feladat ahol ez is nyeremény, mert itt állok a tavaszban szarvasbogár nélkül. Megjegyzem: mióta játszom még nem volt olyan, hogy valamit ne tudtam volna megszerezni, ha akartam. Mindig jöhet olyan ami még nem volt.:cry:

Melan, drunyi, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia drunyi :)

Nem szoktam előzetes információk hiányában írogatni, mert nem szeretek félrevezetni senkit, így téged sem, mindannyiunk megnyugtatására belinkeltem a mostani Farmexpressz ismertetőjét, mert nemcsak rosszul mondani, de rosszul írni sem szeretek
    :)...sárga ólat nem ír, na ;)

revaa, Melan, -Csiki- és 6 más kedveli ezt.
  4. Zotyó

Zotyó Törekvő

Én kereken 224 ólat vonatoztam,olvasgatva a többieket (17-ből 3-4 rózsa ól volt valakinek) nagy reményekkel indultam
    a bontogatásnak....kiraktam 44+39-et első körben....kicsit lekonyult a szám hogy 83-ból összesen 1 db rózsa struccot adott.
    4 szarvasbogár jött.Kiraktam egy újabb kört reggel leszedem remélem nagyobb sikerrel.
    Van valami különbség hogy kézzel vagy géppel bontom őket vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok?

Imi*, Gio és bendi1121 kedveli ezt.
  5. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Nálam 25+23 vonatos ólból lett:
    4 szarvasbogár :), 6 sólyom :inlove: (még egy sem volt...), 3 rózsa ól (hód, kaméleon, disznó) :),
    pár bölény és fácán, a maradék narancs és piros ez+az.
    Nekem szokás szerint tetszett, Kérem a következőt! ;):p

(A bahás titkosakból - kb. 18 - jött még két zsiráf, az orrszarvú csak elkerült... Na majd! :) )

Melan, taga1, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  6. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sajnos hasonlóan jártam én is. :( 20-ból 0. Eddig még mindig sikerült legalább 1 újat beszerezni...

Imi*, Gio és Ditti58 kedveli ezt.
  7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!Nekem vörösbegy nem lett :( cserebogaram viszont 3 is :D majd cserélünk! :)

Utoljára szerkesztett: 27.3.18
    Kalamajka81, Imi* és Gio kedveli ezt.
  8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Mint rendszeresen, most is csak a kötelező egy ólat kaptam a vásárolt talányos csomaggal.
    A többi megy a pajtába.
    Talán máskor.

bendi1121, Imi* és Gio kedveli ezt.
  9. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia/Sziasztok!

Elöször is a 30 bécsiből a következők lettek:
    - 2 vörösbegyet adot (+1 a csomaghoz így 3 db-om van összesen)
    - 1 rózsa hollóhajlék
    - 2 menyét
    - 3 sólyom
    - 1 fácán
    - 15 narancsól, 3 sárgaól, 1 sárgaterményes,
    - 2 pirosól összeségében szerintem nagyon jó lett. :)

A vonatosólból 210 db volt összesen és ezek is nagyon jók lettek főleg a rózsaólaknak örültem mert nagyon változatosan adta :)
    Rózsaólak:
    - 1 medve, 1 hollóhajlék, 1 kaptár, 1 halastó, 3 kecske, 1 denevérbarlang, 1 hódvár, 1 macska, 1 strucc, 1 pulyka, 1 tyúk, 1 kutya,
    és akkor jöhet a többi:
    - 15 szarvasbogár
    - 20 bölény
    - 12 fácán
    - 15 menyét
    - 16 sólyom
    - 16 pirosól
    - 70 narancsól
    - 32 narancs termény
    Részemről nagyon megérte mert bölényből, szarvasbogárból és még talán a fácánból is sok kell a gazdaköribe így letudom termelni őket viszonylag gyorsan és nem kell meg vennem piacon. :)

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Bocsi,de akkor lehet nem a vonatról jött, mert más titkosak is voltak kint, de lett sárga

Cyra65 kedveli ezt.
  11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

A sárga ólakat remélem lassan kiveszik minden titokól akcióból, mert enyhén szólva is kicsit cinikus megoldás olyan ólakat berakni, amit csengőpengőért is meg lehet venni, és farmaranyat adsz ki érte. Miért nem képesek a BP-nél egy gombnyomásra, hogy egy kicsit díjazzák azt a gesztust, hogy sokan valós pénzt adnak ki annak reményében, hogy legalább 1 újdonságot kapjanak?
    Ez a változás legalábbis remélem, hogy az, most egy kicsit megcsillant, mert nem volt sárga az ólak között a mostani gőzősön.
    A kisebb szintű gazdák is jobban örülnének narancssárga ólaknak és terményeseknek, mint sárgáknak, ez csak az én véleményem persze.
    Egyébként ha már annyit törölnek mostanában a játékból, aminek több értelme volt, mint a sárga ólaknak és terményeseknek, akkor a következőkben logikusan a sárga ólakat szüntetném be, mert egyrészt elhanyagolhatóan rövidebb az érési ideje, 1 állatot, illetve termény ad csak, és kb. annyi értelme van, mint az XL-es fáknak, röviden semmi....legfeljebb a grafikája más.

Úgyhogy kedves fejlesztők, elő a radírral, vagy nekem az is jó megoldás, ha minden sárga terményest és ólat, ami a gazdák pajtájában porosodik, átszíneztek rózsaszínűre vagy aranyra, de lehet neonszínben fürdő is..nálam is sok átszínezendő ól van :p;)

Kókusztej, zsona416, Melan és 9 más kedveli ezt.
  12. anett2005

anett2005 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    titokzatos rakományból narancs tyúkól két farmon is talán már-már túl nagy eredménynek nevezhető... -.-
    Remélem a következőnél bőkezűbb lesz fáni. ;)

Gio, bendi1121 és Imi* kedveli ezt.
  13. Zotyó

Zotyó Törekvő

Kibontottam mind a 224-et.
    Összesen lett 14 rózsa ól...1 boci,2 kaméleon,1 pulyka,2 strucc,2 nyúl,1 hód,1 kacsa,2 kecske,2 szamár.
    Se kaptár,se lúd...kutya,macska...ezeknek örültem volna esetleg maci.
    Legközelebb bevadulok és vonatozok vagy 500-at az tuti:p csak legyen megint gőzös.
    16 szarvasbogár lett és kb vagy 15 bölény,sólyom,fácán,menyét mindből...ezeket nem számoltam mert
    nekem a rózsa volt a cél,majd cserenapon talán átváltom őket8)
    Remélem nem fél év múlva lesz gőzös megint;)

zsona416, taga1, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

21 vonat expressz jött a többi - éjszakát kivéve - menetrend szerint.
    A fa GK-ből jött:inlove:
    5 rózsa óllal zártam (kaptár,kecske,nyúl,hód,egér):inlove:

Jöhet újra jó volt:inlove:.

Lillapilla73, zsona416, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  15. Zotyó

Zotyó Törekvő

Grat;)
    Felőlem jöhetne már délután is újra:p:p

Melan, Gio, drunyi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Grat neked is szép felhozatal;), jó lenne visszatapsolni:D legközelebb én is bevadulok és 500-ig meg se állokxD

zsona416, Imi*, Melan és 2 más kedveli ezt.
  17. Zotyó

Zotyó Törekvő

De jó lenne ám:p
    Ez az event milyen sűrűn szokott lenni amúgy?
    Sokkal izgalmasabb mint mondjuk az ólválogatás,vagy a fás vonatxD
    Találtam a raktárban 2 óriás ólat...emlékszem mikor még olyat is hozott a gőzös...2-szer használtam asszem,azóta ott porosodik
    de nosztalgiából nem akartam felrakni a mostani vonatra:D

Szerk: Most visszanéztem,ez az event félévente szokott lenni?

Utoljára szerkesztett: 28.3.18
    Melan és -Csiki- kedveli ezt.
  18. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Kb úgy.
    Nekem nincs óriás ólam:(

Jut eszembe rózsa medve ólat GK-ből szedtem ki (Celebek asztala 4.gyémánt) ha nincs neked onnan ki tudod venni te is;)

Imi*, taga1, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nagyon jo olakat kaptal, es az hogy adhat rozsa medvet is, az nem semmi:)

Sarga olakat mar eddig sem hozott, es most kivettek a sarga termenyest is, raadasul nagyon friss titokol nyeremenyeket tettek be, mi kell meg:p

En tudom nekemmi kellene meg, az olvalogatashoz hasonloan valami gomb, amivel hasznalhatom az elozo rakomanyt ujra meg ujra, iszonyat idoigenyes vegig kattogni allandoan az 5 sarga makit:), nagyon jo lenne helyette valami 1 katt, hogy hasznalom az elozo vonatot:music:

Fenyvesi1010, -tita76-, steve223 és 9 más kedveli ezt.
  20. Zotyó

Zotyó Törekvő

Nekem van 2 alap,és 2 narancs óriás ló,1-et 1-et küldök cserenapon ha kell ajándékba.
    Dobj egy baglyot;)
    Amúgy gondolkodtam 130 ezer egy kör a vonatra ólakkal,130 milla 1000 titokól...az nem is rossz,annyiból 2-3 aranyállatot kapok csak
    viszont arányaiban 1000 ólból jönni fog kb 70 rózsa ól(jobban megéri)...csak végigkattintgatni
    sok nagyon meg nekem egy idő után belassult és olyan hangos lett a vonat hogy kikapcsoltam a hangot,mert mintha a szobában állt volna megxD

Cyra65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.