Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

icus08, bota493, Lillapilla73 és 16 más kedveli ezt.
  2. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Eddig folyamatosan xxl es fát tettem de se a bahán se a farmon semmi !!Cukorjuhar olajfa ezzüstfa ami már unalmas!Na ez már katasztrofa !

-kaktuszable- és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  3. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

Bahás fákat milyen módon tudok felrakni a vonatra ? Köszi a választ.

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Csak farmos fák pakolhatók fel a vonatra.
    A visszaérkező rakomány - attól függően, hogy az első, vagy a második hármas csoportból választottunk - farmos, vagy bahás titokfa lesz.
    Az első három cserép farmos, a második három cserép pedig bahás titokfa lesz.
    A titokzatos rakományok ára az alábbi képen látható:

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szép estét!
    Beértek a farmos fáim. 25 fából lett 2 szilfa és 1 xl mézga. A többi megy a vonatra. Arra talán jók...illetve csak arra jók. Végül is nem rossz, ha azt nézem, hogy vettem egy rakás xl meg xxl nyírfát a vonatra, darabját 5 FA-ért... Hála a tölgyre tévedésből beadott sok csillagnak, a bahások lassabban érnek, így azokra még várok 20 percet.

Remek. A bahán is 25 fám volt, lett 2 jáka, meg 1 suriname-i cserkó. A többi menne a vonatra, ha bahás fát fel lehetne tenni.
    Mindegy, legalább lett az újakból és még csomagért sem fizettem...;)

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
  6. zgyuszi12

zgyuszi12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A mostani csemetegőzős eventnél, kb 4 fám nincs meg amit a vonat hozott, az utolsó fánál vettem farmaranyat is hogy ne kelljen kivárni az egy órát, az sincs meg, kicsit bosszús vagyok. Kiléptem , beléptem sokszor hátha csak késik, de nincsenek meg! A fák menüben, a mind fül aktív, erre is odafigyeltem! Köszönöm a segítséget!

Most megint próbáltam, ezüst verziót, az megjelent ki is tudtam tenni! Lehet hogy a bronzoknál van a hiba?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.6.18
  7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy a problémádat valamelyik segítségkérő topikban jelezd farmnév és ID szám megadásával.
    Például ide írhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/

8. zgyuszi12

zgyuszi12 Fórum-zöldfülű

Három titokfa megérkezett, két bronz egy ezüst, de utána egy megint nem!

Köszönöm a segítségedet, nem vagyok gyakorlott fórumozó!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.6.18
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Pizsiparti gazdaköri feladatból kiszedett 6 db "Stromboli" talányos tiki fát és lett belőlük egy Suriname-i cseresznyefám!
    Köszönöm szépen!:inlove:
    10 db bronz farmos facsemetéből új fám nem lett de lett XXL-es magellán, tiszafa és egy ezüstfa!:inlove:
    Most indítok pár bahamást is!
    Kizárólag csak XL-es fákkal indítom el a vonatot nem adok XXL-est még almafát sem!;)
    Sok szép új fát kívánok mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
    emocy91, csio70, stellácska26 és 12 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

Hááááááááááááááááát, vacak ez a gőzös...kitettem még 15-15 arany meg ezüst fát vegyesen, majd reggel lesznek leszedve. Nem emlékszem, legutóbb mit hozott a csemetegőzös, olyan régen volt, de arra emlékszem, hogy akkor is kb. ilyen mennyiségű fát indítottam, és akkor örültem, mert 1-2 új azért jött. Miért kell mindent elrontani???????>:(:mad:

11. Menitala

Menitala Fórum mestere

XL fákat tettem, arany titok lett, a vége, i fák, juhar stb semmi új!!! Ez a vonat nem az én vonatom!!!!

12. norianyu

norianyu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én is tettem be 2070-ért fákat a gőzösre.... Erre kaptam érte cserébe egy 180 értékű olajfa XXL-t.
    Ez így nagyon nem fair.... :-(

vasaló57, -kaktuszable-, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

:wuerg:xD:cry:Ne aggódjatok, pár hét múlva beteszik a fás válogatást és 50-60 indításból talán lesz 1-1 ilyen vonatos fa...>:(8)-.-

14. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. 50-50 fát raktam ki. Csak XL-eseket raktam a vonatra,és csak bronzot jelöltem. Reggel kiderül,kell-e fát vágni. :)

Imi*, -kaktuszable-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

43 ezüst a farmon, új fa egysem... a tiszafa és az afrikai ezüst lett a nyerő.

Imi*, -kaktuszable-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

cukorjuhar XXL-ből lassan egy erdő lesz :( az elején pár bronz és ezüst fát indítottam, de utána folyamatosan 2070-ért teszem be a fákat... sehol semmi :(

Imi*, Gio és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  17. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok

A farmon első körben 10 fát aranyat szereztem, abból lett is egy új fám. Viszont a bahán már vagy 100 arany fát indítottam, és semmi. Most érik azh utolsó 7 db, ha ebből sem lesz feladom. Azt írták: aranynál nagyobb az esély, hogy új fa legyen, de gondolom 1: 1000000000 itt is :(

zsona416, stellácska26, vasaló57 és 5 más kedveli ezt.
  18. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Beért újabb 8 farmos tiki-titokfa, aranyból XXL afrikai ezüst, ezüstből XXL tiszafa, 2 XXL vörösfenyő, XL afrikai ezüst, bronzból XXL fenyő, 2 XXL cukorjuhar lett.
    Júdásfám még nincs, aranyakat indítok inkább, hátha összejön. :D

Utoljára szerkesztett: 24.6.18
    Imi*, meszimarsi, Melan és 4 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    100 darabból illett volna legalább 2-3 db új fát adnia,lassan értékesebbek lesznek bizonyos fák mint a rózsaszín terményesek,a farmos új fára nálam most nem lehet panasz hisz 18 darabot adott ezidáig,azt hiszem kipróbálom a bahát is kíváncsiságból.

meszimarsi, csio70, Melan és 11 más kedveli ezt.
  20. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Este még indítottam 5-5 vonatot. Most nyitottam ki. A farmon 3 db XXL cukorjuhar, 1 db XXL narancsfa és egy Ujjas juhar lett.Most már nagyon ideges vagyok. Most fejeztem be a farmaranyért indítást. Ez esélytelen, akármilyet próbálok. Remélem legalább itt olvashatok majd végre pozitív tapasztalatot! Sok sikert mindenkinek!

Imi*, meszimarsi, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.