Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Értemén az üzéeti forrás lényegét, de amim van azt nem fogom feltenni mamutfáimat mert nekem nincs sok.:(
    Nem értem a logikát emiatt, fura. Hmm...(Lehet még bekerül a csere listába is)

Cyra65, brekkencs., meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  2. Fru88

Fru88 Junior szaki

Miért fura,hisz minden csak pénz kérdése,ezért nem taroltak az új fák!:(:(:(

emocy91 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

Szia:)
    Én fel tettem a vonatra XXL nagy értékű titok fákat, xxl tojásfa is landolt egyszer, de szuper trágya mamut fát és társait miért is tenném fel? A pénzt meg kérlek ne keverd bele, prémium, munkás és titokfa akcióra szoktam költeni, meg tojásokra és megérős felhőkre.Event kosár vásárlás nélkül is meg vannak.
    Nem írtam szerintem olyat hogy elégedetlen vagyok, mert tudod sokan nem örülnek az xxl almafának és társainak,vagy a retró ólaknak , de én igen is örülök neki.:)

Cyra65, brekkencs., emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  4. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Végre van Magellán bükkfám és egyből XXL:inlove::inlove:. Új fát nem is várom, hogy kifejlődjön, nálam az nem szokás:oops:, de az xl fáimat szívesen cserélem XXL-re.;)

Szerencsés zakatolást és nyitogatást!

Cyra65, brekkencs., stellácska26 és 10 más kedveli ezt.
  5. Fru88

Fru88 Junior szaki

Bocsánat nem akartalak megsérteni!

emocy91 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Szia:)
    Nem sértettél meg egyáltalán és emiatt nem kell bocsánatot kérned :)

Cyra65, brekkencs., emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  7. cinege65

cinege65 Aktív író

HÁÁT... Nem tudom hányadik 10-es csomag után(arannyal kinyitott, idő előtt) mind csak arany titkfák -ból lett 1 júdásfa, 1 mocsárciprus. Gyönyörü a júdásfa, szép lila a színe. Másikokból két csomagot vettem, Bahán egy kötelező Jákafa lett, farmon a kötelező mellé még két szilfa. Szilfáknak is szép a grafikájuk, hasonlít a berkenye meg a licsi keverékére. Mocsárciprus jelentékten fának tűnik, apróka. Nekem az a tapasztalatom vonatos fáknál, hogy legalább egyszerre 10-et le kell tenni, akkor van esélyem.
    Fel a fejjel, aki még keresi, szerintem most már be fogják adni így a vége fele...

Imi*, Cyra65, stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát én ezt nem értem. Jóval több mint 100 titokfát szedtem le a vonatról ebben volt arany ezüst és bronz is. De érdekes módon én folyamatosan csak 4 fából kapok mindig XXL cukorjuhar, XL Magellán XL afrikai ezüstfa és XXL-es vörösfenyő fákat. Ez azért már nagyon túlzás a BP részéről. Egyszerüen felháboritó. Igaz nem kötelező, de azért elvárható, hogy legalább egy új fát adjon. Vagy legalábbis ne folyamatosan ugyanazokat a fákat. Hát most kezd tele lenni a hócipőm de nagyon. És bármit teszek fel bármilyen fát, bármilyen variációt, vagy akár ugyanazokat az eredmény mindig ugyanaz. Először mindet kitettem egyszerre. Majd csak pár darabot tettem ki. Most már csak egy két darabot teszek ki. És mégis mindig ugyanazokat a fákat kapom. Most leszedtem két arany fát az egyik mit ad isten XXL cukorjuhar a másik a változatosság kedvéért XL afrikai ezüstfa. Nálam csak ezt a négy fajta fát ismeri a vonat. Nem tudom mit mondjak rá, gusztustalan, vagy undoritó a BP eljárása? Most is fent van kettő arany fa kiváncsi vagyok mit kapok ezekből.

Utoljára szerkesztett: 24.6.18
    Imi*, Sziszi1950, stellácska26 és 12 más kedveli ezt.
  9. Zotyó

Zotyó Törekvő

Kitettem a maradékot főfarmra...júdásfa egy se lett...most mondjam azt hogy árulás?xD
    Gyanús nekem ez a júdás névxDxD

Imi*, Cyra65, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  10. bsand59

bsand59 Aktív író

10 ujjas juharom lett a 12 aranycsemetéből >:(

Imi*, stellácska26, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Döntöttem feladom, nem kell több csillaggyümölcs sem, cukorjuhar sem
    annyira gagyi az egész, nem is érdekel már, hogy lesz-e uj fám vagy sem

stellácska26, Sali~*.*, bamgica és 2 más kedveli ezt.
  12. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Ma leszedtem az 50-50 vonatos fát. Csak bronzokat,és XL-eseket raktam fel. A bahán három mocsárciprus lett,a farmon egy júdásfa. Teszek még fel pár XL-est a bronzra,hátha jön még egy-két júdás.

Cyra65, brekkencs., stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  13. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nálam is ebből a kettőből Dunát lehetne rekeszteni :)

Sali~*.*, mebajah, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. kolaci

kolaci Fórumlakó

Tettem fel 35 db aranyat és egy új se lett:((

Imi*, stellácska26 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

sziasztok. nálam nagyon szűkmarkú volt a vonat :( a bahán kb 20 cserepet szedtem be (csak aranyat, h nagyobb legyen az esély), mire sikerült egy új, de a farmosnál a duplájánál is több kellett egy újhoz (ott is csak arany cseréppel, és xl, és xxl fákat is betettem már a végén), én nem próbálkozom tovább, mindenkinek sok szerencsét!! Lilla

Imi*, stellácska26, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. Jánosgazda58

Jánosgazda58 Utánpótlás-írogató

Én nagy vehevenciával 10-10 db fát indítottam a vonaton, az egyik kertben ki is raktam a 10 db-ot majd reggel kiderül, hogy el borul-e az agyam, mert az olvasott hozzászólások igencsak bosszankodásról szólnak.

17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Újabb 13 bahás vonatos...mocsári 0:cry:>:( Asszem veszek 50 farmaranyat és kiszedek még pár fát. xDÚgy 50-et...Elleszek vele hajnalig...:mad:-.-

Imi*, stellácska26, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. xemil

xemil Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most csak Én nem értek valamit, vagy másnál is ez van?? Eddig a vonat a bahamás farmra új faként jákafát hozhatott. Most, ha rámegyek az információra az új faként a mocsárciprus jelenik meg. Akkor most mi van??

Ivibaba54 és stellácska26 kedveli ezt.
  19. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Közel 40-40 vonatozás után lett a farmon egy Júdásfa :inlove: végre!! Pedig már nagyon lemondóan nyitogattam ki,alig hittem el! Arany cserépből lett. A bahán sajnos nem jött össze az új. Még indítok néhányat óránként, csak lassan teljesen kifogyok a fákból. Remélem Nektek is szerencsétek lesz!

Imi*, Gio, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  20. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Csak farmosokat indítottam tegnap.
    Ezüstből ujjas juhar lett, 8 aranyból: 2 XXL tiszafa, 1 mandulafenyő, 1 ujjas juhar, 2 XXL kecskefűzbarka, 1 XL afrikai ezüst, a 8. nem tudom már mi volt. :D
    A júdásfa nem adja magát könnyen.Amíg lehet vonatozok,hátha befut. ;)

Utoljára szerkesztett: 25.6.18
    Imi*, Gio, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.