Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Váó..milyen sok szép hozzászólás... én pont emiatt nem költök 1 vasat sem most titokfákra....van minden fám, ami jelenleg kifejlődhet a bahán....és nincs szükségem sok xl lomra, van így is elég...jobban örülnék, hogy ha a sok xl helyett xxl-t adna....valamint új fákat, ha új fa jön be a képbe....nem sajnálom rá az aranyat...csak szomorú, hogy akkor is x fábol a fele minimum xl ! 88-as szinten már kicsit idegesítő a sok felesleg.... jobb lenne még több bahás gazdaköri feladatsor ....vagy bahás eventek újdonságként....mert alig tudok fejlödni...annyi banán kell, mint égen a csillag...

Jucus19, vcsaba18 és LBetti kedveli ezt.
  2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Én is pont az xl-es fák miatt nem veszek.A kerék is adja rendesen,nehogy már Fa-t adjak érte,mikor van csp-m.

Jucus19 és LBetti kedveli ezt.
  3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sajnos csak egyszer volt Budán kutyavásár:
    A talányos titokfa napon "állítottak a gombon", hogy elégedettek legyünk: sokkal nagyobb arányban kaptunk jó nyereményeket.

Sajnos aztán visszatértek a megszokott "vegyes" szórású titokfa napokhoz sok XL fával.
    Most pedig még az újdonságokat is kivették a kínálatból...

0 % lenne az esélyem, ha titokfát vennék, mert nem nyerhetnék olyan fát, melynek igazán örülnék. Nem örülnék még a gránátalmának sem, pedig gyűjtöm, mert jobb lenne XXL-es gránátalma, erre pedig most 0 % az esély...

Szerintem nem gondolták végig ezt az eventet vagy rossz tanácsra hallgattak a játék készítői.

Claunyuszi, Jucus19, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

vettem 1 fát:D Banán XL

LBetti kedveli ezt.
  5. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Ha valakinek lett xxl-es fája, az legyen szíves írja meg, hogy milyen arányban kapta. (Mert ez alapján szeretném eldönteni, hogy próbálkozzak-e egyáltalán most vagy inkább ne.)
    Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 1.11.14
    Claunyuszi kedveli ezt.
  6. maryke26

maryke26 Junior szaki

Szia!

Nekem 100-ból lett 6 xxl fa: 1 xxl datolyaszilva, 1 xxl mombin, 1 xxl avokádó, 1 xxl sárkánygyümölcs, 1 xxl mangó és 1 xxl banán. A múltkorihoz képest több lett de a 2-vel előbbihez képest viszont nagyon gyenge.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  7. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Köszönöm az infót és gratulálok, a datolyaszilva xxl az tényleg jó és nagyon szép, és a többi sem rossz.:)

8. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Teljes mértékben egyetértek veled ;)

9. csakegyjátékos

csakegyjátékos Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem értem én hogy van ez. 7-es szintű kezdő bahamán vettem 10 fát. 1 pisztácia, 1 tűzvirág, 1 brazil dió és 7 (!!!) db xl banán.
    A banánfa még ki sincs váltva, venni se tudnék a piros kosárnál, ha beszedem őket , kitenni se engedi a rendszer. Miért kaptam mégis? Így ezzel az erővel kaphattam volna más olyan fát is ami még nincs kiváltva aranybanánért....pl egy xxl mombint vagy netán szőlősóskát? 8) Valakit kérek magyarázza el nekem hogyan kaphatok 35 aranyért olyan fát, aminek a jogával még nem rendelkezem, de ha már ad olyat a rendszer, akkor azt mondjátok meg , mást miért nem kaphatok ami még nincs kiváltva, csakis az xl banánt, és abból is 70 %-os arányban?????? :oops:

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezzel kapcsolatosan idézek a bahama titokzatos csemeték ismertetőjéből:

A szigeten a csemetékből csak olyan (hagyományos - szoborhoz kötött) fa fejlődhet ki, aminek a szobra már ki van váltva a Maja szentélyben. Kivételt képez ez alól a banánfa (és fejlesztései), amit szobor nélkül is kaphatunk. Ebben az esetben a banánfa megjelenik a szigeten, szüretelhető is, de törléskor a menübe visszakerülve zárolásra kerül, amíg a szobrát ki nem váltjuk!

11. monika6767

monika6767 Törekvő

Egyet vettem, tűzvirág lett belőle! Hurrá!

Anika_9_, maszilva, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Kukori.és.Kotkoda

Szia,

a nyeremények hagyományos szórása 10 fából általában kb. 3-4-5 titokfa vagy XXL fa nyeremény,
    szerencsétől függően, a többi XL-es tűzifa, szintünknek megfelelően.

Nálad még a legalacsonyabb szintű fa (banán) sem elérhető,
    de szerepel a játék leírásában a kitétel, hogy banánfa XL-t szinttől függetlenül kaphatunk.

Ha nem így lenne,
    érdemes lenne jegelni a szigetet, amíg nincs kiváltva egyetlen fa nevelési lehetősége sem (így nem kaphatnánk XL fákat)
    és
    ki nem töltjük a teljes területet hasznos (és szép) titokfákkal,
    ez pedig jogtalan előnyhöz juttatná az alacsony bahamás szintű farmozókat.

A 30 % titokfa arány nem túl jó, de előfordul, belefér a szórásba.

Sajnálom, hogy nem lett több titokfád,
    sok szerencsét kívánok a következő eresztéshez:)

K&K

Pharmer500#2, csakegyjátékos és Gio kedveli ezt.
  13. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

6 darabot vettem 1 pisztácia 1 brazil dió 1 papaya xl 2 füge xl és egy sárkánygyümölcs xl. Nagyon jó nagyon megérte! Egy jó darabig elvette a kedvem! Nem hiszem el ,hogy 153 bahán ez a szintemnek megfelelő amikor csak a moringa nincs kiváltva! Tudom és most majd valaki ide írja ,hogy "nagyobb szinten (esetünkben több kiváltottnál) több fából válogat a rendszer ezért nagyobb az esélye a kisebb szintű fának" igen csak ,hogy ez engem nem zavar mert az xxl baha fák nagyon jól mennek cserenapkor de az XL SEMMIRE NEM JÓ 2 órával Kevesebb ideig tart AZTAA hogy ne verjem a ..... a földhöz. Bocs mindenkitől de nagyon mérges lettem

Claunyuszi, Apóca72 és mementori74 kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

Szia,

azt vettem észre,
    hogy a "szintünknek megfelelő" besorolás inkább a területünkre kitett fák értékét veszi alapul,
    legalábbis nálam ez volt a tendencia.
    Ha nincs kint sok értékes (XXL és titok-) fád, kisebb az esélyed a jó nyereményre, esetleg régebbi titofákat kapsz.

Persze legnagyobb szerepe még mindig a szerencsének van.

Sok szerencsét a titokfákhoz:)

K&K

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A "szintünknek megfelelő" kitétel az első pillanattól kezdve, hogy leírtuk, azt jelenti: nem kaphatsz olyan fát vagy állatot, aminek a használatára így vagy úgy, de nem vagy még jogosult. Hiszen ki sem tudnád tenni azt.

Egyébiránt a bahama titokcsemete leírásában ez a kifejezés nem is szerepel, furcsa, hogy itt citálják elő sokan. Amit ott leírtunk, az a kis farmokra és ezzel kapcsolatosan a banánfára és szobrára vonatkozik, ahogyan az itt olvasható is (a szigeten nem szintfüggő ugyanis a jogok kiváltása és így a fákhoz jutás):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

16. csakegyjátékos

csakegyjátékos Fórum-zöldfülű

Szia! Nem nagyon tudok még idézni, lehet most sem jól csinálom, akkor elnézést.
    Köszönöm a kedvességed, igyekszem majd megfogadni a tanácsod, bár nem hiszem hogy túl aktív titokfa vásárló lennék a jövőben.

A moderátornak is köszönöm a tájékoztatást, erről nem tudtam..hát...megint tanultam valamit.

17. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Szia!
    Összesen 2 db csemetét vettem, abból az egyik brazil dió, a másik XXL papaya, bár szerintem ez csak véletlen volt :)

LBetti és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  18. Kukori.és.Kotkoda

Kedves East,

természetes, hogy csak olyan fákat nyerhetünk, melyekhez így vagy úgy már megszereztük a jogosultságot.
    Ez a játék kezdete óta így van.

A korábbi titoknapi nyereményekkel elégedetlen visszajelzésekre válaszul kaptunk egy olyan tájékoztatást,
    mely szerint a nyereményeknél figyelembe veszik a játékos szintjét.
    Igazad van:
    ilyen ígéret csak a titokólakra vonatkozóan történt.
    Ezek szerint a titokfák szintünkhöz igazítása még várat magára.

Mindemellett
    mind próbálunk valami törvényszerűséget találni abban, milyen csemetékhez jutunk a különböző titoknapokon.
    Elrebegünk néhány varázsigét, megcsavarjuk a gombunkat vagy más hasonló butaságot teszünk - legalábbis én.
    Ki tudja...

Leírtam a saját észrevételemet a saját nyereményeimmel kapcsolatban, hozzáfűzve:
    Helytálló volt a megállapításom, mert tényleg ezt vettem észre.
    Mindez lehetett véletlen egybeesés is, ezt én sem zártam ki.
    Sok szerencsét a titokfákhoz:)

K&K

Claunyuszi, Pharmer500#2 és LBetti kedveli ezt.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Gratulálok, jó tudni, hogy van ilyen is!:)

20. briguka

briguka Fórum mestere

Sziasztok! kivételesen vettem pár fát, az eredmény: gránátalma,brazil dió,banán xl, guava xl, mombin xl, mangó xl, és egy kivi xxl!
    Sem az event-nyereményből, sem a vásároltból számomra!! semmi érdemleges: az első kettőből már volt, az xxl-eseket meg nem gyűjtöm, talán jó lesz cserealapnak
    sikeres vásárlást kivánok mindenkinek

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.