Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Csatlakozok én is "az egyelőre csikóhaltalanok" táborához.
    Kb. 40 ólat nyitottam eddig. Kaptam néhány rózsaólat, de kezd elfogyni a lelkesedésem...:sleepy:
    Gratulálok a szerencséseknek:) és sok sikert Mindenkinek, aki nem adja fel...:)

Sali~*.*, bota493, mya100 és 7 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Látom belehúztál Te is.Én nem szoktam sokat, mert ez a küldözgetés egyenként időbe kerül.Most viszont én is belehúztam.120-at kirándultattam.Rengeteg sárga ólam volt/ még van is/ Tegnap este megkezdtem a kirakást,délután végeztem az összessel.Sok mindent kaptam,az újak is jövögettek./Az az új sárgák/ 9 db pónihal medencém lett.Talán sok is, sose fog ennyi kikerülni a pajtából.Most viszont 8 db.ot beraktam a vadaskertbe amig a gazdasági feladatra kitermeli magát.Utána vissza a pajtába, 2-3 marad csak kint.Már nem utaztatok többet,elégedett vagyok ennyivel.

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Kíváncsi leszek. Holnap majd megírom, hogy a 20+40=60- ból lesz a cshalacska.

bota493, -Fülemüle-70, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  4. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    16 indításból: 2db tengeri póni, 2db krokodil, 2db sárga flamingó, 1db piros tevekarám, 2db sárga víziló, 1db narancs panda, 1db rózsa panda, 1db narancs mogyorótaposó, 2db piros makitomboló, 2db narancs makitomboló lett az eredmény. Én már most elégedett vagyok de azért még indítok vagy 10 db-ot csak úgy kíváncsiságból.

Imi*, mya100, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  5. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

45 db-ot indítottam, 0 csikóhal lett. "Tiszteltetem" a BP-t!!!!!

bettykati83, Fatther, bota493 és 4 más kedveli ezt.
  6. magdi06

Ha lehet cserélni én majd küldök vagy 2 gazdának 1-1 db-ot, csak szóljon rám.

7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    6 titokosból lett meg az új ól:csikóhalacska:inlove::inlove::inlove:
    két keresztes lajhár,citrom flamingó, citrom viziló,narancs pálcika és rózsa maki után jött:p
    még indítok egy párat,de már nagyon örülök ennek is:D:D:D:inlove::inlove::inlove:

Swordfish, Fatther, Sikka1 és 8 más kedveli ezt.
  8. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Én 13 vonatot indítottam. Lett többek közt egy tengeri pónim, és a másik két újból is egy egy. Illetve egy rózsa teve, rózsa elefànt, és rózsa makitomboló. Kaptam még piros és narancs ólakat, krokodilt, cápát.. Nagyon elégedett vagyok. :inlove: Még van 6 titokzatos rakományom,reggelre kiderül mi lesz belőlük. Több vonatot nem indítok, mert megkaptam amiket szerettem volna. Sikeres vonatozást mindenkinek! A reggeli nyitásaimból lett egy rózsa panda is. Szuper volt a mostani gőzös. :) A múltkori fással nagyon nem volt szerencsém.

Utoljára szerkesztett: 30.9.18
    Swordfish, kutyaszálló, Sikka1 és 9 más kedveli ezt.
  9. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Újabb 8 ól eredménye: narancs makitomboló, 2 narancs kreatív kókuszkopasztó, narancs szőnyegcsomózó, krokodiltó, cápatanya,
    sárga víziló (1.), tengeri póni (2.). :)

Gio, kutyaszálló, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok! 123-ból lett 7 tengeri póni, 3 rózsa elefánt, 3 rózsa maki, 1 rózsa teve, 11 sárga viziló és 6 sárga flamingó (miért nem narancs???), és aminek még örültem: jó pár narancs fóka, delfin, koala és tukán.
    Indítok még jópárat, de azon gondolkodom, hogy nem teszem most ki. Jó szolgálatot fognak tenni a titokzatos rakományok, ha Bahás ólakból kell felröpit gyűjteni.
    Akinek még nem csusszant be a tengeri póni, annak kitartás!
    Imádom ezeket a cukiságokat:

11. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Ma reggelre újabb 62 ólból sem lett egy darab csikó hal sem!!:eek:

Gio, kutyaszálló, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  12. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Csak gratulálni szeretnék neked kedves szomszéd :) Számolni sem tudom hányat inditottam ,de pónihalam egy sem lett :mad:

Gio, kutyaszálló, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  13. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

kovacsniki84, Imi*, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 12 ólból ismét nem lett póni! Ami még nem volt,3 sárga viziló! Remélem a vonatozás végére csak összejön legalább 1 póni! :(

Imi*, Gio, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  15. magdi06

Örülök én is az új sárgáknak, de idővel ezek is mennek a süllyesztőbe. A végére én is elég sok pinket kaptam, de sose fog annyi hely lenni, hogy ki tudjuk rakni mindet.Persze a pajtában megférnek.Nekem is van még 15 titkosom,gondolkozóba ejtettél.Jó gondolat amit írtál.

Imi*, Gio, Kata_rzis és 4 más kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem volt 8 -9 polipos :) :D abbóllett 2 panda rózsa meg 1 eli rózsa:) a vonatból eddig nem jött érdemleges sajnos...:D demég megy a sihuhu

Tegnaphoz képest a mai nap kész rémálom..:D eddig csak Cápát kaptam..:(

Sali~*.*, Gio, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  17. havasine.bea

havasine.bea Fórum-zöldfülű

Hello ,gazdatársak !
    Kísérletként egyet vonatoztattam , az eredményem : megjött a kedves CSÍKÓHAL !!!!!:inlove::inlove::inlove::D:D:D

Mevilla, Sali~*.*, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  18. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !

Tengeri póni medencét add nem csikóhalat. :)

-katalinjani- és Ivibaba54 kedveli ezt.
  19. Obagirl54

Obagirl54 Utánpótlás-írogató

Gratulálok Bea.
    43 rakományt indítottam.
    Lett: 2 tengeri póni/3 Rózsa makitomboló/1 Rózsa elefánt/4 Sárga viziló /7 Pingvin és egy csomó piros és narancs ól.Elégedett vagyok,jó kör volt.

genka53, jucus100, -katalinjani- és 5 más kedveli ezt.
  20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.