Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

10 fát vásároltam. Lett belőlük: 2 db xl sárkánygyümölcs, xl datolyaszilva, tűzvirágfa, csillaggyümölcs, xxl kókusz, xxl papaja, gránátalma, brazil dió, és xl kókusz. Olvasva Gazdatársaimat úgy gondolom, hogy ez jónak mondható.

Claunyuszi kedveli ezt.
  2. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

gratulálok, hogy befektettél ennyit rá;) jöhetett volna több XXl-es:p Ennek fényében nem fektetek bele egy db-ot semxD

3. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

4-et vettem: 2 pisztácia és 2 xl kamkvatfa lett :(

4. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Jó reggelt jógazdálkodást. 4db vettem és jó kis fák lettek ( xl sárkánygyümölcs és guava, brazildió, gránátalmafa ). Nagyon örülök a fáknak.:)

Gio kedveli ezt.
  5. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

én vettem 21 fát 1 xxl csavarpálma, a többi xl, meg tűtvirág, pisztácia, stb.Jobban örültem volna több xxl fának,de így sem volt rossz,az xxl csavarpálma 366 FA,én meg a 21 titokfára 105 FA-t költöttem.

6. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Még mindig nincs papagájtollfám ezért vettem 2x4 db titokfát.
    1-4 :XL guava, pisztácia, tűzvirágfa, XXL mangófa
    5-8 : XL guava, és 3db gránátalmafa.

7. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Nálam 80 % lett az xl fák aránya.... mindezt 10-ből.... éreztem,hogy 6 után abba kéne hagyni akkor 6-ból 5 lett xl tüzifa

8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A lényeg az hogy az ígéret megvan mindig meg valami halandzsa,hogy nem muszály venni meg abrakádabra amit még ök sem hisznek el,de szerintem most kicsit túllőttek ezzel a sok xl fával,de meg is látszik a topikon a balgaság,meglátásom szerint 50 százalékra esett vissza a titokfa vásárlás,részemről is,mert ez szinte ......s de ha valakinek van erre a sok xl semmit nem érő fára magyarázata,hát elő vele.

Gio, Marika312, Claunyuszi és 4 más kedveli ezt.
  9. scania

scania Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Óvatosan csak 23 fát vettem + kiraktam az eventes kettőt is.Gyanús volt már a bevezető is,hogy az újdonságok nem lesznek,meg hogy mekkora siker a piacon kb. 300 csp-ért eladható papagájtoll,meg a sehova nem kellő tűzvirágfa.25 fából nem hogy xxl-es fa de még papagájtoll sem érkezett.Vajon miért nem csodálkozom?!A végén nem lesz értelme elkölteni a pénzünket,ez az egy jó oldala.A rossz oldala pedig visszaüthet,mert elveszíthetnek jó pár fizetős játékost,pl aki teli szokta venni területet titokfával stb.stb.Szomorú vagyok, nem pedig mérges,ez van.Üdv.

Gio, Tigrislady, Claunyuszi és 3 más kedveli ezt.
  10. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    25 vásárolt titokzatos csemetéből az eredményeim:
    xl-es fa: 11
    xxl-es fa: 0
    a többi titokfa.
    Összességében számomra :cry:.
    Sajnos, ha nem változtatnak a rendszeren, akkor a titokzatos csemete is besorolódik nálam a titokzatos tenyészet mellé, azaz már nem is próbálkozok vele.
    Minden vásárlónak sok sikert és sok xxl-es fát!

11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hát asszem én is beindultam feleslegesen 1db xxl-es fát kaptam 20db-bólxDxD
    és lőn világosság mikor elolvastam,hogy egy régebbi megrendezni való eventecske a mostani:D:D.
    hát jobb később mint soha:wuerg:

Claunyuszi, LBetti és Gio kedveli ezt.
  12. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Próbaképpen vettem egy titokfát, hogy miben reménykedtem nem tudom talán abban, hogy most szerencsém lesz és ha jó a kezdés akkor többet veszek, hát ez csak álom volt, mert XL-es mangófát kaptam úgy, hogy be is fejeztem a vásárlást.

Gio, LBetti és kutyaszálló kedveli ezt.
  13. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok! Én 2 titokfát vettem. Az egyik XXL sárkánygyümölcs fa lett, a másik papagájtollfa. Azt hiszem nem panaszkodhatok.

14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Gratulálok a szerencsédhez:)

Sajnos a mostani fél csemete event kiagyalói elfeledkeztek arról, hogy a bahamás tűzifákat sehol nem tudjuk hasznosítani.

Aki most sok XL-t kapott, nem vígasztalódhat azzal, hogy talán a gőzös majd hoz valami szépet-jót...
    A farmos tűzifákat legalább felültethetjük a gőzösre.

Remélem, nem lesz több ilyen titokfa akció.

A játék készítőinek olvasniuk kellene a fórumot vagy legalább az event csevegőket,
    ha már nincs olyan köztük, aki farmeramázik.
    Aki még titokfázik, sok szerencsét:)

K&K

Tigrislady, scania, Claunyuszi és 4 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:)..akkor én elég szerencsés voltam mert az eventes 2 titokfából: mandarin xxl.. és pisztácia lett:)..most nem vettem titokfát. Sok szerencsét annak aki vesz:)

LBetti és Gio kedveli ezt.
  16. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Alig tudom visszafogni magam, de ellenállok a kísértésnek :p nem veszek titokfát, pedig eddig mindig vásároltam 10-15, új fáknál akár 50-et is, de kevés sikerrel, jól jártak azok akiknek odaajándékoztam:inlove: Rackó ma sem tagadta meg magát, jött a 3000 Tp:D>:( Így a 100-as szinten nem is rosszxDxDxD

LBetti és Claunyuszi kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A szigeti titokzatos csemete akció véget ért, ezért a topic is bezárul.​

Várunk Benneteket a következő alkalommal.

18. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Jó estét jó gazdálkodást! Mindenkinek sok farkas komát.xD:)

Numiz, fannika2006 és soresne kedveli ezt.
  19. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Remélem hogy összejön egy farkas, és ki tudom váltani a paszulyt! Azt nem tudja valaki,hogy nekem volt még a menübe titokzatos tenyészet és szürke talányos abból is lehet farkas? Előre is köszi a választ!

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jó östét mindenkinök!

Nagy ámulattal óvastam, hogy léssz farkas a farmeramában. Mondom dé jó! Kiírtja azt a réngetek pockot a fődekrűl.
    De csak akkor ámultam el igazán mikó láttam, hogy mit is észik. Hát mondo én néktek, hogy az aratúgéppől sem tudtam vóna hamarébb bétrágyázni az asógatyámat. Arról má ne is beszéjjünk, amiko a brokkolihoz értöm, az alsóm nedvösségtartalma 10%-rúl 90% fölé ugrott.

Mondom, azé van észe énnek a farkasnak, me légalább a málnát nem öszi még a médve elül.

No önnyit a farkasrúl. Szegény Peroska, féketébe őtözött.

No akinek léssz egy ilyen farkasa írja má mög, hogy szondáva kéll-e útet étetni?

georga06, Videoton61, Numiz és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.