Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Arany titokfa, ezüst titokfa, bronz titokfa, arany tiki-titokfa, ezüst tiki-titokfa, bornz tiki-titokfa

2. balibaba2002

balibaba2002 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tudod, egy mondás jutott eszembe:
    Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Feleslegesen kóstolgatsz, mert nincs igazad.
    A kérdező játékos jelezte, hogy tisztában van vele, hogy lemaradt róla.
    A kérdés pedig szó szerint így hangzott:
    Ez múltidő, nem jelenidő!!!

Remélem ezzel pontot tehetünk a történet végére.

Gio, meszimarsi, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  4. szusibaba

szusibaba Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm, minden kíváncsiságom kielégült :D
    Nem értem, mi nem volt világos a kérdésemen vagy mire célozgatsz, úgy hangzott a kérdésem vége, hogy "honnan, miként lehetett hozzájutni", valóban nem úgy, hogy honnan lehet MOST hozzájutni. Mivel lemaradtam arról az eventről, amiből lehetett szerezni mamutfákat és nem is találtam róluk leírást (ezért kértem infót róla), valójában megbocsátható lenne a tévedésem, ha azt hinném, hogy most, jelen pillanatban lehet még mindig szerezni. Sokszor olvastam már, hogy milyen jó lenne, ha megint lenne event nyereménye vagy hozna a vonat és volt is nemrég olyan event, ahol azt hiszem, valamilyen ládából jött, ott is olvastam, hogy valaki kapott, de ismétlem: abszolút lemaradtam róluk. Szerintem túltárgyaltuk a témát, hasznos kis fák, azon leszek, hogy valahogy megkaparinstam majd őket, tedd ezt te is ;)

Gio, juliannakoczkas és Jupi kedveli ezt.
  5. FarmerFater!!

FarmerFater!! Utánpótlás-írogató

Üdv

Mamutfákhoz jelen pillanatban is hozzá lehet jutni 200 lv szint fölött megszerezhető gazdaköri feladatokban 1-1 Db

Okkkay és drunyi kedveli ezt.
  6. szusibaba

szusibaba Járnitanuló

Köszi, ezt tudom, eredetileg egy olyan hozzászólást idéztem, ahol a hozzászóló szintén ezt mondta. 97-es szintű vagyok, szóóval... :D egyszer eljutok oda is :D

csio70 kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Jöttem lelkendezni:D. Végül jól alakultak a titokfák a farmon is. Vettem egy csomagot, 3 tulipánfám lett, és a többi is nagyon jó, pár szilfa, pekánok, 1 pettyesfűz.
    Vonatoztam is, a bahán lett xxl rollinia, nektarin, ylang-ylang, chilei. A farmon xxl ezüstfa, norfolkik, magellánok. Csak a bougainvillea várat magára-.-, szóval pár farmosat még indítok.

Lillapilla73, Gio, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziaszok!

A játék alatt először vettem csomagokat, mindkét farmrészre, egészen elégedett vagyok, na nem nagyon, de nem szomorkodom :)

Jáva: a kötelezőn kívűl nem lett másik papaufám, de lett 3 jáka, 2 sivatagi rózsa és 2 suriname-i cseri
    Szinbád: a kötelezőn kívül lett még 2 tulipánfám, 1 pettyesfűz, 2 szilfa és 1 pekán

...szóval mindent összevetve jól sikerült. :)

A gőzösbe még csak most kezdtem bele, majd kiderül ;)

Jó játékot és szépséges fákat mindenkinek!

Gio, csio70 és Ribiszke kedveli ezt.
  9. Gabimami

Gabimami Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudok lelkendezni, mert a szerencse most nincs mellettem sok-sok cukorjuhar(rengeteg van belőle) és magellán bükk az eredményem, akár a titok- akár a vonatosfáim közül csak egy rolliniaXXL!
    Mindenkinek kívánok nagyobb szerencsét!
    A vonatra még felteszem a kapott juharokat hátha nem kapom vissza!

qqriqúúú és csio70 kedveli ezt.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Ez tetszik mivel a Kacsa Kata turbó fámnak eltűnt már jó régen az alapfája, fogalmam sincs hová lett?!
    Biztos nem adtam be sehová annak idején!!

11. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Elnézést kérek, ha nem jó helyen érdeklődöm, de nem találom sehol! Szóval milyen az a majomfarokfa, aminek a fejlesztéseit most lehet megvenni? Vagy rosszul értelmezem a dolgot?
    Köszönettel: Éva0315

12. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Szia ! Véletlenül nem a Majomkenyér fára gondolsz?

Éva0315 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

És mi van, ha alappal együtt van?

14. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszi! Az ismertetőben majomfarokfa van:)

15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sajnos nem . mert nem tudom kirakni. Rápróbálok mégegyszer, de ha nem okés, akkor úgyis robogok a 200 felé!xD:p

16. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!
    Szerintem ez a chilei fenyő régi neve .

Éva0315 kedveli ezt.
  17. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszi! Ezt a nevet nem ismertem, vagy már elfelejtettem:)

cass0129 kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    1-1 csomagot vettem. Jó, hogy adott hozzá 1-1 új fát, mert a 30-ból egy sem fejlődött ki. Azért ennek is örülök.. :D ;)

Őzike.., Gio, Gabimami és 4 más kedveli ezt.
  19. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

7-7 arany fát vonatoztam mindkét farmrészre, látszik, hogy nem ülök folyamat a neten. (Höhö, dehogynem....)
    Suriname-i cseresznyén túl nagy újdonságot eddig nem kaptam, viszont lett két új tiszafám s mindkettő xxl. Most már komolyan körbe fogom rakni főnixszel, aki érti, örüljön :) Magyalfát (bokrot) szeretnék még a játékba.

z2856, bakosagi54, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Megérkezett a bougiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!:D Végre;) Részemről minden event elkészült a terveim szerint. Pár xl fa még felül a vonatra, közben pakolászok, érik némi cukorrúd a bahás farmképhez és csendes, pókerezős estét tartunk a srácokkal, tejbegrízzel, mézes-fahéjas-narancsos teával. Hasonló jókat mindenkinek:inlove:

Lillapilla73, pferko68, bakosagi54 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.