Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

nekem 4ből elsőre angolna lett :)

soresne, -W-595-, -katalinjani- és 10 más kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Nem csalódtam csak a szokásos >:(

3. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

háromból az első nyitás angolna lett

4. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Sziasztok!
    Tíz titkosat vettem és ebből 2 angolna és egy rája lett.
    Igazán örülök neki mert még így soha nem sikerült a nyitás!

5. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

hármat vettem, ott lapult az angolna :)

6. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Fenti hsz-eket örömmel olvastam. Tehát van angolna! Nekem 2x4-ből zebra lett a legjobb.
    Veszek még párat, hátha befigyel a szerencse! :)

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nekem 30 titokólból nem lett egy darab angolna sem. Azt hiszem, én befejezem a titokól vásárlást, de nem csak most hanem ezentúl egyáltalán nem veszek. Már nem először fordult elő. hogy ennyi ólból nem jött egy darab új állat sem. Ott volt a hangya és a mantarája is. Azokból sem kaptam. Besokalltam. Kész vége.

soresne, Domos52, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  8. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

sziasztok. 30-db ólból nem lett egy angolna sem. gratulálok. ez volt az utolsó pénzköltésem a játékra. igy lett tönkretéve a fantasyrama is.

seszkrisz1969, soresne, jneicus és 5 más kedveli ezt.
  9. Blökix

Blökix Fórum hercege

Nekem se lett.

soresne, Kuzdern és stellácska26 kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 5 titkost vettem,de minek :( lett polip,piros maki ,sárga vöröspanda 2 és narancs hangyász! Legalább már ne adnának sárga ólakat,ha kiadunk 15 FA-t! Gratulálok annak,akinek sikerült az új ól! :D ,én megelégedtem volna 1 mantarájával is,mert még az sincs! :(

11. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

15 titkosból lett 2 angolna és 1 manta, a röbbi sárga és narancs :) Teljesen jó nekem! :)

jófarmerlány, vcsaba18, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. jneicus

jneicus Járnitanuló

Sziasztok!

Én is vettem 15 ólat, feleslegesen, sem rája, sem angolna nem jött, de kaptam 1. szintű állatokat, én is besokalltam, többet nem veszek semmit, nem tudom hogy osztják el az ólakat, de már kb. 1 éve semmi új dolog nem szokott jönni. Már játszom kb. 6-7 éve, eddig nagy kedvvel, egyre inkább csak idegesít a játék!
    Akinek sikerült 3-5 ól vásárlásból új állatot kapni, annak gratulálok!

soresne és -katalinjani- kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia én sose vettem most se fogok...amit kapok az eventekből abban reménykedek...
    Nem sok sikerrel...nekem is csak a sablon jön...ez van ezt elfogadom...

seszkrisz1969, soresne, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Igazad van, én is besokaltam a 30 db-ból 1 angolna lett, semmi más amiből jól jött volna, többet én sem veszek csomagot

soresne és Kuzdern kedveli ezt.
  15. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Már megint semmi>:(:mad:
    18-ólból >:(:(többet nem költök rá majd jön valami más módon:)

kovacstne, soresne, jneicus és 2 más kedveli ezt.
  16. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia Kedves Szomikám! Én már régóta nem veszek ólakat! És egyszercsak, nagy sokára lesz új ól! Nagyon soknak tartom az FA-t érte a 630-at! Mindenkinek sok szerencsét hozzájuk!
    ( Elcsábultam még is,volt egy kis FA-m :wuerg:csak bepróbálok 3 db-ot, nem igazán bízok a sikerben, megírom mi lett belőlük! ) Látjátok így megy ez! Most már vennem kell farmaranyat!xDxD
    No beértek!: sárga hangyász, sárga oroszlán és tengeri póni lett belőlük - brühühü - sajna várnom kell, így jár az aki kíváncsi, és nem marad az eredeti elhatározásánál!:cry::cry:xD

Utoljára szerkesztett: 29.9.19
    bendi1121, Ribiszke, BriGitta75 és 2 más kedveli ezt.
  17. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    1 ólat vettem, annyi FA-m volt. Narancs szitakötő lett belőle. :(
    Az ólak között találtam 3 titokólat, amiből Mantarája is kifejlődhet.Azokból Narancs Mogyorótaposó , Narancs hangyász és Tengeri póni lett. Még ó, hogy cserenapon tudtam szerezni ráját. :)

Ribiszke, kovacstne, gyuszi171081 és 4 más kedveli ezt.
  18. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia!
    A narancs hangyász nem is olyan rossz. Ami a ráját illeti alig lehetett cserenapon szerezni vagy ha igen akkor jól megkérték az árát.
    Tehát te szerencsés vagy ha tudtál szerezni. :)

Ditti58, vcsaba18, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nagyon elvagyok keseredve mert vettem 50 db ólat és a kötelezö 1 darabon kívül nem lett egy db angolnám se . Nem tudom miert vannak így össze állítva a csomagok .219 szinten vagyok . Szoktam költeni a játékra de most már meggondolom hogy érdemes e költeni rá a semmiért . Köszönöm Lázárné

20. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Szia.
    Igazad van. Volt ára a Rájának az biztos, sőt sokszor csillagászati, értsd ezt többi Panni alatt.
    De nekem szerencsém volt, találtam egy olyan gazdát, aki nem kérte a fél farmot, sőt még Pannit se. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.