Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok! sok titkosat vettem:)és lett mindkettő új fából 1-1db:cry::cry:

-W-595- és kovacstne kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!

Hozok eredményt. Farmosat nem, mert ott nem lett új a 10 db- ból. Bahán lett 1 db.

Abszolút nem vagyok elkenődve.

-katalinjani- kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    A művészi felújítás gazdakörbe találtam 5 db Különleges csemetét .:inlove:

Xxl cukorjuhar , Magnóliafa , Csillagbokor , Csillagbokor , Csillagbokor . :inlove:

Legalább könnyebben tudom kivégezni a tölgyet :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.20
    rokaro1 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Jó reggelt!
    Van még új a nap alatt, hál Isten. Azért néztem, amikor megláttam. :D
    Gondoltam is, ha ez így cserélhető lenne, 3 Édesanya szíve és már küldeném is! :D ;)

5. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szai! légyszives segtisél nekem, hogyan kell képet feltölteni. A kép amit feltölteni szeretnék már az asztalra mentettem. De nem sikerűl másolnom és beillesztenem. Köszi előre is segitséget.

Fuhur kedveli ezt.
  6. zsani_apja

kepkuldes.com Én ezt használom, nem bonyolult.

7. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Kiraktam 5 METOPE titkos állatot,imádkoztam,hogy egyetlen egy sáskám,lenne.Beérettek : koala narancs, tengeri póni ,vöröspanda sárga , axolotl narancs,pálcika hegyező narancs.Az imám nem talált meghallgatásra ,de ugye milyen jól jártam. ? >:(

kovacstne kedveli ezt.
  8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia! Az asztalra mentett képet töltsd fel a kepkuldes.com oldalon, ha feltöltődött, válassz a "Beillesztő kódok" közül, (én a "Medium image (linked)" menüpont alatt a "BBCode" linket szoktam választani, ha az egérrel fölé mész előugrik a "copy felirat", rákattintasz és már illesztheted is be a linket a hozzászólásodba.

Kincsem-birtok kedveli ezt.
  9. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Nagyon szépen köszönöm

Kuzdern és Fuhur kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

18 db Csodák ládája . Lesz mit majd kitenni .

[​IMG] [​IMG]

14 db Aranyos láda

6 db Csillogó dolgok ládája

15 db Flúgos állatok ládája

Kincsem-birtok, Kuzdern, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    17 ólat vettem, s lapult benne egy szurikátalak, de örültem a két imátkozó sáskának, mantrájának, angolnának, sárga és narancs orrszarvúnak, sárga zsiráfnak, narancs szitakötőnek, rózsa papagájnak is!
    Sikeres bontogatást mindenkinek!

maszilva, nyuszi63, Lillapilla73 és 12 más kedveli ezt.
  12. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Sziasztok!

6 db-t tudtam csak venni. Sajna szurikátalak nem jött. :(
    Imádkozó sáska az egyetlen értékelhető a többiből.

13. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok. :)
    Most én se vettem ólakat, és csomagot se. Valószínűleg nem is fogok, ha kibírom. :oops: Nem nagyon tetszik a szurikáta pajtaértéke.
    A garázsvásárból nyert 3 új titok ólból nem lett semmi. ( angolna, sárga oroszlán, ++lajhár)

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Kár volt hét darabot venni belőle. Elsőre megadta! :D

15. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
    Vettem egy csomagot, és kaptam a játékból még három új titokzatos ólat. Kiraktam és a 33 ólból egyetlen szurikáta ól sem lett, de még imádkozó sáska sem. xDxDxD No comment.

16. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

Nálam is ez volt . Köszi :D

tereza6517 kedveli ezt.
  17. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!

Detto. A csomagban a kötelező ólon kívül 1 árva db. szurikáta sem lett. Viszont retro lajhárvacok több is! Mekkora szerencsém van!
    Miután ez már a sokadik alkalom volt, részemről az ól és a fa vásárlás szüneteltetem. Majd 3-4 havonta veszek és akkor tömegével adja majd a "régi" dolgokat.
    Köszi BP, hogy spórolsz nekem.

tereza6517 és bugavalika40 kedveli ezt.
  18. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nekem is nagyon nagy csalodás volt mert vettem egy 30 csomagot a kötelezön kivül nem volt semmi ami érdemleges lenne . Utána vettem még 10 és abba sem . Belegondolok hogy közel 5000 ft nem kaptam semmit . Talán máskép kellene összeállitani a csomagokat mert így nem igazán fognak az emberek vásárolni . Lázárné

19. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Vettem még 4 ami estére beérik,az előző 4-öl sárga oroszlán,narancs krokodil,narancs anakonda és piros teve lett.

finlandia és -katalinjani- kedveli ezt.
  20. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Sziasztok! Én is vettem 4-et, abból 1 sem lett, de az utolsó ajándékból lett 1 szurikátám. :D

-katalinjani-, Gio és nyuszi63 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.