Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csilluservo0170

csilluservo0170 Utánpótlás-írogató

2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves magyarilona gazda! Dehogynem fogsz. Ezt úgysem lehet megállni. Sokszor tettem már én is fogadalmat na nem január elsején, hogy többet nem veszek sem titok ólat sem fát. Ezt a fogadalmamat csak addig tartottam be amíg nem volt annyi FA-m hogy áldozhattam rá. Alig vártam hogy elkezdődjön a kis event , az elsők között vettem meg, aztán összejött vagy nem amit szerettem volna az már más kérdés, de soha nem tudnám kihagyni, ez is a játék része, olyan mint a lottó vagy bármelyik szerencsejáték.
    Az arany mondást idézem: "A remény hal meg utoljára" ezt ne feledd és ne add fel, a szerencse olykor melléd szegődik. További jó játékot és szép napot

3. titokfa2006

titokfa2006 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én egyet vettem. Gólyafészek lett. Nos, nem rossz.:)

vcsaba18, -vadocka70-, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

nekem bennragadt egy a pajtában utólag kitéve békuci lett.:)
    Van új produceri hl..

5. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Ötöt vettem, de már négy kikelt, kecske narancs, angora sárga, kaptár narancs, juh narancs. Hát ez egy ........
    Nem lesz mostanában gőzős, mert ezeket odarakom. Többet biztos hogy nem veszek, ennyi volt. elég is volt.

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én 8 ólat vettem, ami érdemleges: 1 gólya, 1 galamb, 1 piros csacsikovács és 1 farkasodúxD:p nagyon megvagyok elégedve, ezért vettem még 2 ólat, mert nincs békám:(

Marika312, LBetti és csopke1 kedveli ezt.
  7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Na beért újabb három ólam. Többet most nem veszek, majd következőleg. Ennyit még megengedtem magamnak. :)
    Róka (van)
    narancs kaptár (ilyenem már van)
    Narancs pulyka ( ez még nincs, csak sima sárga)

Hát nem lett se kakaska, se sünike, se farkaska... majd legközelebb.

LBetti és csio70 kedveli ezt.
  8. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

2 egér
    1róka
    1 retró hódvár lett.békát szerettem volna igy többet nem áldozok rá

9. magyarilona

magyarilona Utánpótlás-írogató

Köszönöm a biztatást de néha elkeserit biztos én is veszek legközelebb csak most ugy érzem, hogy nem. Neked is jó játékot és sok sikert kívánok

magdi06 kedveli ezt.
  10. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Egyik szemem sír..... a másik mosolyog. :) 6 db-ból lett egy vakondlak, egy narancs pulyka(!), két mosó medve, és két sünodu. Na a süncinek örültem, csak egy sünöcském volt eddig. :D Viszont se kakas, se farkas, se békuci.... :( Még veszek egy kört biztosan, aztán az eredmények fényében döntök a további vásárlásról....

Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ezt én is mindig elhatározom. Aztán veszek kettőt-hármat. Ha abból legalább egy olyan, amilyen nincs, megint költök. :)
    Most is ez történt, van egy kakasom. :D:D

12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

3-bol 1 narancs disznóól 1 egérlyuk 1 tehenészet. Ezt nevezik szintarányosnak ez nevetséges 90-es szinten vagyok. Ez csak a pénzröl szól. Azért csinálják hogy minél többet vegyenek. Minél nagyobb legyen a bevétel.

nyugger kedveli ezt.
  13. gyugyika

gyugyika Utánpótlás-írogató

Hát a szintekhez igazítás elég érdekes mert én a 92-es szinten vagyok és nyúlólat kaptam igaz narancssárgát de nyúl kicsit durva

14. Linden

Linden Fórumprofi

Itt is vagyok! Beért a 12 eventes titokól:
    sárga pulykalábas
    sárga kecsketej
    narancs disznó
    narancs nyúl
    narancs strucc
    2 sas
    macska
    pocok
    medve
    gólya
    süni
    Nekem ez így teljesen remek! :)
    Megvettem a 4 éjfélit is, de csak holnap tudom learatni.
    Farkast emlegetnek, a kertek alatt jár ;)
    Szép napot Nektek! :)

Tüsike56 és Marika312 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én meg a 94 és szinten 32 ólból 1-et kaptam ami jó a kakasólat.Kecsketej üzem,tehéntej üzem, juh akol pocok ebből 4-4t ló istálló,egér amiből 6 db-ot kaptam.Ebből ennyit,mert nem akarok itt hangosan is kiakadni.Gratula azoknak akik 2-3 farkast is kaptak.Rosszkor vásároltam!!!!

16. .emese47

.emese47 Aktív író

Úgy látszik tényleg csak a FA vásárlóknak adatik meg a szerencse. Én soha nem vettem még FA-t, mindig ami a feladatokból van, a titokzatos tenyészeteket is általában a jutalmakból váltom ki...és meg is van az eredménye :( .....birkanyíró sárga, juhakol piros....88-as szinten. Pedig elég sokat kell dolgozni a titkos tenyészetek kiváltásakor is az eventek alatt. De mindegy majd ha kell valakinek elajándékozom.

17. babcsíra

babcsíra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

4 titokólból lett mosómaci, béka, gólya (ez még nem volt) és sárga pehelytoll (no ezt kihagytam volna). Farkas persze sehol. Ez van, de olvasván a többiek "szerencséjét", ez még egész jónak mondható.

lúdgége és Gio kedveli ezt.
  18. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Egy titokólra volt aranyam, süni lett. :D

Tüsike56, vcsaba18, -vadocka70- és 6 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igaz,hogy a remény hal meg utoljára, de a pénzem sokkal hamarabb!

-kaktuszable- és csio70 kedveli ezt.
  20. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Jó napot jó gazdálkodást! Hurrá megvan a hőn áhított farkas:D 20 ólból lett 1db és a többi ól is nagyon jók lettek. Kívánok mindenkinek hasonló jó érzést és sok szerencsét is.:)

Glasses, Tüsike56, csio70 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.