Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Kígyászt nekem sem adott de szerencsére 1db van a birtokomban:D

csere napon írjál rám küldök neked;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.6.21
    zsani_apja kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az ól csomagban a kötelezőn kívül 1 hullámos papagáj lapult;)

-katalinjani-, Samborg, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  3. milanzs

milanzs Fórumelemző

Végre lett egy medúzááááám!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Othep, -katalinjani-, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  4. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Volt pár titkosom fákból és állatokból, így a bahára ki is raktam mindent, ami a menüben volt ( farmosra majd akkor, ha végre nem lesz event). Arányokat tessék nézni ám!: 50 db Nareslandból lett egyetlen egy db kapokfa! Illetve ebből a fajátból sikerült kapnom 6 db szivárvány eukaliptuszt, jött 5 db utazók pálmája is, a többi mind régebbi XL, XXL kiadása. Volt még 5-6 db fidzsi, sirri és új-guinea is, azokból az akkori újak nem jöttek, bezzeg majomnarancs, fagylaltbab, páfrány, mongongo, graviola az jött. Konkrétan a majomnarancsból, és mongongoból van már annyi, hogy nem nagyon tudok mit kezdeni velük, még csak cserélni se jók, mert senkinek nem kellenek, hiszen ezeket ontja magából mindenkinek a rendszer.
    Volt 25 db körül az Elba titokólból is, abból kaptam egyetlen egy db medúzamedencét! A többi fejlesztés volt oroszlánhoz, krokodilhoz, ebből a kettőből osztotta bőven. Majd kaptam még fejlesztést zebrához, makitombolóhoz, pandához, poliphoz, tigrishez, anakondához és zsiráfhoz. Jött egy darab angolnaakvárium is. És kb ennyi. Azért érzékelitek, hogy 50 db fából adott a rendszer egyetlen egy újat, ólnál szerencsésebb voltam ( bár tény, hogy ebből a fajta titkosból már régebben raktam ki kb ugyanennyit!), jött egy medúza.
    Na most akkor kérem szépen megmagyarázni, hogy hogyan korrekt és fair az, ha valaki 4 db fából, vagy ennyi ólból egyből kap 1 újat, vagy többet?! Tényleg érdekelne a dolog.
    Remélem mások szerencsésebbek.

kelemeni, -katalinjani- és zsani_apja kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Felröpi meglesz reggelre, így ültetvényeztem egy picit. :D eredmény később ;)

eredményhirdetés:​

Utoljára szerkesztett: 16.6.21
  6. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Ismét új fák, ismét új gazdakörik.....
    Biztos velem van a baj, de most, hogy havonta új megjegyezhetetlen nevű fák kerülnek játékba teljesen érdektelen lett. Régebben vágytam egy-egy új fára, vettem is titkosat, most meg úgy érzem olyan lettem, mint a viccben szereplő bélyeggyűjtő kisfiú akinek egyből elment a kedve a ritkaságok megszerzésétől, amikor egy lavórnyi bélyeget ráborítottak.
    Szóval szerintem kontraproduktív, hogy havonta *** a feladatokhoz.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.7.21
  7. -katalinjani-

Sziasztok:inlove:1 új fát vettem a Bahamára és lett belőle új fa:D:cry::cry::cry:

stellácska26, inanna11, Gio és 9 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    A szigetemet 2:inlove: új fám lett, a farmon viszont 7:inlove:
    A farmos fa rém csúnya... o_O de majd jól eldugomxDxDxD

9. milanzs

milanzs Fórumelemző

A bahán lett egy sárkányvérfa, még nem volt, és lett egy boojumfa. Elsőre. :) A farmon még semmi. De még érik egy garnitúra.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia gratulálok szerencsés voltál :)
    Én is ezt tapasztalom a szigetre több új fát kaptam, mint a farmra.
    1-1 csomagot vettem a farmon lett +1, a bahán +3 a csomagból a kötelezőn felül.
    Mindkét fa nagyon különleges grafikájú a bahásat beérve sajnos még nem sikerül meglátnom, learatta az automata, mire észbe kaptam volna és megnézem:cry:. A farmos nekem tetszik, de hát ízlések (és pofonok) különbözőek.xD

11. zsani_apja

halihoó!
    Tervem volt, hogy mindkettőből veszek 1-1 csomagot. Így is volt. :) Megvettem, természetesen lefagyott a játék. Frissítés, újraindítás. Nem voltak a csomagok. Na, akkor ismét próba, vásárlás. Abban a pillanatban láttam, hogy mindkettő vásárlás jó lett, mindkét területen. :D Most aztán lett csemetém bőven.

12. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Mivel összegyűlt elég sok farmaranyam, ezért életemben először vettem egy 30 darabos csomagot a farmra. A kötelező tölgykápolnán kívül nem kaptam többet. Lett egy ferdefám, amiből még nem volt nekem. A többire viszont nincs szükségem. Úgy látom nem igazán éri meg csomagot venni. A farmra csak 2 db csemetét vettem. Nem lett új fám.

13. zsani_apja

Hozom a bahát, farmra még nem raktam ki őket.
    A kettő csomagból egy új fa lett. ;)

-katalinjani-, -gyöngy-581 és inanna11 kedveli ezt.
  14. -katalinjani-

Sajnos a farmon nem volt szerencsém nem kaptam új fát:(nincsen farmaranyam és már nem tudok többet venni:sleepy:na mindegy majd csak meglesz valamikor valamiből;)sok szerencsét mindenkinek:inlove:

15. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Úgy látni, hogy ha a júliusi szezont csinálod majd, akkor lesz lehetőséged pótolni azt, ami most elkerülte a farmod.
    :)

16. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia kedves Máriusz!
    Nem tudnál valami varázsigét ajánlani nekem, hogy a kötelezőn kívül legalább egy új fa fejlődjön a csomagokból?
    Eddig még soha nem volt szerencsém sem a fás, sem az állatos csomagokkal.
    Szép estét!

17. JövendölőMáriusz

Szia!
    Sajnos azt nem tudok. Még mindig akkor esélyesebb az új fák nagyobb számban történő kifejlődése, ha minél több titokfát rak ki a játékos. Én úgy szoktam csinálni, hogy kihagyok mindig legalább 1 ilyen akciót, azaz 4 havonta veszek titokfát vagy ólat, így az arra szánt összeg duplázódik. Így legalább két csomagot tudok venni, sokat nem veszítek a kihagyással, viszont akkor az előző titokfának is nagyobb az esélye az aktuális mellett. Például az aktuális új faterméseknek(júliusi) az ára, kb 1-2 hónap mire felmegy a piacon, tehát ha most nem vennék csomagot, akkor a következő alkalomnál 2 csomagból, a most aktuális(júliusi) fákból biztos kapnék 3-4 darabot, illetve az éppen aktuálisokból(szeptemberi) is 2db-ot biztosan és nagyobb esélyem lenne, hogy még 1-2-3db(szeptemberi) befusson. A gazdaköri feladatok pedig megvárnak.

18. -katalinjani-

Szia köszi de a júliusi szezont már végig csináltam;)abban nem volt ilyesmi:sleepy:de azért kösz:inlove:

19. JövendölőMáriusz

Na akkor úgy írom neked, hogy a 17. szezont, ami július 19.-én indul!

20. -katalinjani-

Bocsi de úgy tűnik nem voltak teljesen képben ;)köszönettel tartozom :inlove:remélem úgy lesz,szép napot neked:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.