Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

2 db ólból Sün és béka:)

nem is olyan rossz:)

Tüsike56, évamama58, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

2 db-ot vettem. 1 macska ól - 1 szarvasgomba malacfarm 93 szinten>:(

csio70 kedveli ezt.
  3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Vettem még pluszba tegnap és ma is 3-at, 3-at. Semmi számomra értékes nem lett belőle.
    Mérgemben viszont megszereztem a levesmester csacsis részét befejezve a rózsa csacsiólat és a terményest, így azokban gyönyörködök.
    :)

Utoljára szerkesztett: 29.11.14
  4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

2 x 13-ból:
    1 farkas :inlove: és 1 piros halacska :music:, a többi elmegy -.-

Lilieth, Tüsike56, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  5. balhés

balhés Utánpótlás-írogató

nahanes kecske a92. szinten utolsó vásár volt

Lilieth kedveli ezt.
  6. -Sandika-

-Sandika- Járnitanuló

91-es szinten 2 ólból narancs juh és narancs disznó:cry:Tudtam volna mindkettőből építeni párat.

Lilieth kedveli ezt.
  7. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Sziasztok!

Hát a mai titokól akcióm 50 %-osra sikeredett: 4 ólból kettő pocsék (sárga pehelytoll és narancs pulyka -91-es szinten már van belőlük pár), kettő pedig jónak lenne mondható (gólya, galamb), ha nem lenne már több is belőlük. Viszont továbbra is hiányzik a békuci és persze nem lett farkasom sem :(

Lilieth kedveli ezt.
  8. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Szerintem ez az egész nem attól függ h ki hányadik szint... szerintem csak szerencse kérdése. 81-es szintem olyat kapok mint bárki más.. sőt eddig még se piros, se rózsa ólat nem kaptam. narancsot is alig.

Őszintén én örülök még a narancs ólnak is, mert:
    1. több állatot ad, mint a sima és a sárga. ha tele kell raknom a farmot narancs vagy piros ólakkal, többet kapok mintha sima ólakkal pakolnám ki.
    2. nem kell boom-kor hozzá kitenyésztenem az állatokat, hanem helyette azt el tudom adni, nekem már ezért is megéri.

fannika2006, Claunyuszi, Glasses és 6 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Cyrával úgy látszik egy cipőben járunk. Már nem is bosszant, ha bejön egy új titok ól, nem tudom
    még 40 db.ból sem megszerezni. Az a menetrend,hogy 1-2 akcióval később csurran belőlük 1-1 db.,
    majd aztán jön a dömping. Most gólya és galamb érkezett nagy számban " + " ( pocok, mosómedve, narancs ló!!
    macska, sárga malacfarm stb. a régieket már nem is jegyzem )
    Ami említésre méltó: 40 db.-ból lett egy békám - ez az első - és a meglévő 1 kakas mellé kaptam még egyet.

10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:(
    30 db ólból egyik sem farkas :(

Lilieth és csio70 kedveli ezt.
  11. Kamizumi

Kamizumi Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nekem most lett egy békám,örülök:)Még vettem egyet,hátha farkas lesz belőle..azt nem értem,ha a pók ehet szentjánosbogarat,a farkas miért nem eszik nyulat?Vega farkas..:D:D

Farkasom lett...csinálhatom nekik a vega-kaját.:D

Utoljára szerkesztett: 30.11.14
    fannika2006, Numiz, Lilieth és még 1 ember kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Én szoktam venni aranyat, nem gyakran, de szoktam...és nem adatik meg az a bizonyos "szerencse"... :(

13. szs75

szs75 Járnitanuló

Sziasztok! Egyre volt FA-m macsek lett...

csio70, Marika312 és Lilieth kedveli ezt.
  14. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    az első kör után (róka, mosómaci, vakond, gólya, retro ++ hód) a második ötösöm: mosómaci, vakond, sün, sárga kecske, ééééés 1 kakas!! Végreee!!! :inlove::D Nagyon örülök neki! Remélem a következő adagban lesz egy farkas (és esetleg egy béka) ;):p Mert ugye merjünk nagyot álmodni xD

északiboszi, csio70, -vadocka70- és 5 más kedveli ezt.
  15. picikém04

picikém04 Járnitanuló

merjél nekem bejött mindenem meg lett!!!

Lilieth, csio70, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  16. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nekem is tegnap lett először kakasom, és nagyon klassz a grafikája, ahogy összerúgják a port, aztán ott állnak pucéran.... xD
    A gólyafészek is szenzációs!

Lilieth, csio70, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  17. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Felfedték titkaikat az éjféli tenyészetek (bár még nincs éjfél) :
    narancs juh, narancs kacsa, sárga guano, PIROS TEHÉN :), pocok, macska, 2 sün, 2 egér, róka és KAKAS! xD Ez utóbbi még nem volt. A farkasok még egyenlőre elkerültek...

18. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Emese! Nagyon tévedsz ha komolyan gondolod amit írtál. Volt már úgy, hogy Fa vásárlás után bevásároltam és bármennyire hihetetlen de egyetlen- egy db sem volt a titok ólak közül. A medve óta már igencsak sok titokólas event volt, na megsúgom Neked akkor volt kapásból a megvásárolt 1 db-ra és most sikerült elsőre a farkas illetve a második sorozatban és hab a tortán 1 kakas is, A2*10 ólból a többi sárga, narancs ólak ,macska, egér pocok stb. Ez nem FA vásárlás kérdése hidd el, mikor kihez szegődik a szerencse.
    Azt javaslom ne add fel, mert előbb utóbb Téged is meglátogat, na és ott van a csere nap is. További jó játékot.

hóóvirág, Glasses, Numiz és még 1 ember kedveli ezt.
  19. *LUCA*2002

*LUCA*2002 Utánpótlás-írogató

4 Tenyészetet vettem, ebből 3 rókalyuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marika312 kedveli ezt.
  20. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Nekem sikerült a farkas,igaz sokból:)

Glasses, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.