Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Hahó. A kisfarmomra kaptam egy csomagajánlatot. 1-1 db a két legutolsó farmos és bahás titokfából, és a két legutolsó farmos és bahás titokfákból 22 db-os csomag. Az ára 1790 ft.

kollármargit52, Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Elolvastam, mivel most jelent meg az ismertetője. Véleményem továbbra is az, hogy szerintem jót tenne a játéknak, ha ritkábban, de akkor ütősen állnának elő újdonságokkal. Most az van, hogy elolvastam, "aham", és a továbbiakban egyáltalán nem is érdekel ez a titokól. Úgyis majd lesz az eventekből kapottakból és majd egyszer lesz pudlimolyom, de marhára nem mozgatott meg sem ez az állat, sem a másik két "újdonság". Sosem volt még az, hogy azt mondom egy-egy új játékelemre, hogy teljesen értelmetlen, de mindig van egy első alkalom, hát ez a "Marin" talányos tenyészet most nekem pont az.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igazad van;)
    Már az is jó lenne ha valami értelmes rakománnyal jönne az ólvonat;) Mondjuk hozna 3 új állatot mindegyik területre... akkor lenne értelme a sok sok ólnak ami a menüben foglalja a helyet!

Egyenlőre a csomag és a hagyom a csudába között gondolkozom...:music: Még nem döntöttem.

kollármargit52 kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Ahogy én ismerlek, nem fogod kibírni hogy ne vegyél csomagot :)

5. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Szia!

Régen mindig megvettem a csomagos titokólat, hogy biztos legyen az újdonságból. De egy ideje már nem veszek titokólat, hiszen előbb-utóbb úgyis megkapjuk vagy event nyereményként vagy a szezon jutalomként.:music:
    És igen, nagyon sok az újdonság és az event, régen tényleg vadászni kellett az eventeket, most meg alig van idő a pajtát tölteni. o_O
    Ha már annyira ragaszkodnak a heti eventhez, legalább lehetne olyan, amit a pajtából teljesítős lenne. :music:

jneicus, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Jó ajánlat.... persze csak akkor ha szükséged van rá!
    Én kis farmra nem költök.... szóval ha majd a nagyra jön elgondolkozom rajt;) Nem jött... frissítés után sem....
    őőőőő izé.... eléggé esélyes a dolog.... :wuerg:
    Egyszer hagytam ki... még az euborz-nál... 7 hónapig szívatott a rendszer.... és ajándékozásnál kaptam egyet:music:

7. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Megvettem, mivel a nagy farmon nem kényeztettek el a titkosok. Majd ha küldhető lesz, átdobom addig meg a kicsin eladom a termést

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Jó üzlet volt;) Hasznát fordítsd a farmod és lelked gyarapodására;)

9. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Háát, 3ból egy moly lett! Ami elég is. Köszönöm BP! ;)

10. briguka

briguka Fórummogul

Szép reggelt! Vettem egy csomagot mert szerettem volna egy rozmárt, gondoltam hátha... és bejött. Lett egy rozmár, a kötelező molyon kívül még egy moly, lett egy narancs kékszajkó - tetszetős a grafika -, amit viszont nem értek miért nem lehet szabályozni valamilyen úton-módon: lett 5-5 narancs teknős és hód. Utóbbibó így van már 185db!! Minden elismerésem a kitalálóknak-fejlesztőknek, de...
    Végül is a célomat elértem, nem panaszkodhatom. Sikeres titkos-bontást mindenkinek!

11. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Gratulálok mindenkinek, aki szerencsésen bontott!:inlove:
    Nekem nem jött össze.:wuerg: Vettem 1 csomagot most, és az előző alkalommal is.:music: A kötelezőn kívül semmi. :cry:A sok hulladékkal már tele a hócipő!:oops:
    Kedves BP!:inlove: Ez a két csomag ára volt az ajándék nektek! :inlove:Régen is kibírtam, most is ki fogom, hogy nem veszek!:p Adtam esélyt nektek;), mert a fákkal is így jártam!o_O Sokszor írtam már azt a szép magyar mondást, hogy sok kicsi sokra megy!;)
    Sok sikert a többieknek!:inlove:
    Neked BP, boldog Karácsonyt, szülinapot és húsvétot is!:D

12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Megfogadtam, hogy csomagot többet nem veszek:wuerg:....most is a betervezett 10db-ot az este kitettem:p...... éééééééééés csodával határos módon 3 molyom lett!!!:inlove::music: Köszi BP!!!:D
    Sikeres bontást mindenkinek!!!:inlove:

13. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! Egyetlen egy titokólra való farmaranyam volt, és rozmár lett belőle.:inlove::D Reménykedek benne, hogy a kövi szezonból lehet molylepkét szerezni;) Mindenkinek sok sikert a bontásokhoz.

14. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Jó párszor megfogadtam hogy többet nem veszek csomagot, mert a kőtelezőn kívül nem jön egy új sem. Most mégis csak vettem, gondoltam hátha legalább egy romárt is adna pluszba, de sajnos se rozmár, se moly nem lett.:( :(
    Vettem még mérgembe még 5 db. de ez az utolsó.
    Úgy hogy kedves BP. lehetne egy kicsit bőkezűbb .
    Tudom nem kötelező, de azért bosszantó,hogy egy új sem jön már nagyon régen a csomagokból.:( :(
    Mindenkinek jó bontást kívánok !!

Utoljára szerkesztett: 20.8.22
    maszilva, GA-BI-O-Farm, Enikő65 és 3 más kedveli ezt.
  15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Elképesztően cuki a kis molyunk :music::inlove::inlove: Nagyon tetszik! Majd egyszer megszerzem, de még rozmárom sincs :oops:

16. milanzs

milanzs Fórumelemző

Lett molylepkém!!!!!! :)

17. -Holdfeny-.

Sziasztok!

A menüben több tucat titok ól volt... eventekből jöttek össze... ma 2 területnyé ért be a farmon... 1 rózsa kaptár... ami érdekes volt... a szigeten szintén 4 területnyi érett be... rózsa ól nem lett:music:

A vásárolt csomagból összesen 2 pudlimoly lett!

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratula. :) Nekem is,csak nekem a lakásban..xD;)

19. -Holdfeny-.

Azért gondolom azok valamivel kisebbek:music:

20. fakír1020

fakír1020 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Távol áll tőlem a panaszkodás de nagyon csalódott vagyok hogy a csomagban nem volt még legalább 1 db pudlimoly:(
    Vagy 6 db csincsilla.Aminek legjobban örültem az a struccászati tsz sárgaxD
    Vettem még 13 db-ot:music:

Már régen vettem csomagban.TudtaxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.