Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát a te szinteden, ez elég siralmas ám :(

2. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Nem is vagyok vidám!!!!

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gondolom, csak tudnám, hogy igazították akkor ezt a szintekhez . Hmmm :oops:

4. joc91

joc91 Junior szaki

Boldog szülinapot:):) + /kakast,békát/

5. Łecsó

Łecsó Utánpótlás-írogató

Szinthez igazítás??? Mikor?? Mert most is a szokásos narancs dömping,meg aranymosó tanya :(

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

2 ól ami titok ?
    1 narancssárga disznó ól
    1 rodeo ranch

Jó, tudom ha 30-at veszek nagyobb az esély, de érdekes módon a 91 szinten már mást vártam volna....
    (Állítólag szinthez lett igazítva valahogy - bár kétkedéssel fogadom, hogy így lenne)
    Biztos, hogy a következő ólak vásárlásának lehetőségét kihagyom !! :( :((
    Itt nagyon csúnya szó következne, de nem írom le mert kimoderálnának

sarudi210678 kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Három ólból lett 1 narancs nyúl, (van belőle jó pár, múltkor legalább rózsaszínűt kaptam), meg egy rodeó ranch, és egy piros halastó. :sleepy: Ezzel csak az óljaim száma gyarapodott, de az értékösszetétele nem igazán emelkedett. Hát, most így jártam. Vettem még hármat, reggelre meglátom mi lesz belőlük, de lehet, hogy ezzel be is zár a bazár.
    Összeszámoltam, és megdöbbentem azon, hogy már 39 fajta ól van (+ a süni, ami ezen a farmon nincsen, csak másikon) és pluszba még ezeknek a terményesei!
    Vajh mi célból van ennyi? Szerencsére a pajta virtuális, így jól elférnek. xD Mindamellett csak-csak próbálkozunk minduntalan, hátha az új állat ólját sikerül megcsípnünk ;):) ráadásul a várakozás és reménykedés izgalma sem lebecsülendő!
    Szerencsés ólvásárt kívánok mindnyájunknak! :)

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    staramajka kedveli ezt.
  8. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Szerintem pont ez a baj, mert a titokóltól azt várom, hogy ne azt kapjam, amiből másodpercek alatt tucatszámra tudok összekalapálni a műhelyben... Kb. ugyanaz lesz a helyzet, mint a partypörgetéssel. Azért nem költök rá 8 FA-t, hogy jó eséllyel kapjak 12000 CSP-t...

Puszpang kedveli ezt.
  9. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Abban azért bíztam, hogy a kakastáp 65 búza és 45 kukorica szükséglete "sajtóhiba". Nos, látom, nem az. Odafönt valakinek elgurult a gyógyszere, jó messzire :).
    Remélem, a továbbiakban nem ez lesz a tendencia, különben be lehet tenni a kerékre a tápos zsákokat főnyereménynek.

potyi120 kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A szinthez igazítás arra való törekvés, hogy valaki a 90. szint környékén ne nagyon kapjon tyúk és nyúlketrecet, hanem a magasabb szinten elérhető állatok óljaiból válogasson a rendszer számukra, ha már sima állatot kapnak, nem titokzatost.
    Senki nem ígérte, hogy magasabb szinten mostantól nem fejlődhet ki "sima" narancs ól.
    Mivel a titokzatos ólak alacsony szinttől elérhetőek - ezeket mindenki egyforma eséllyel nyerheti meg. Az már más kérdés, hogy 90. szinten több ólból válogathat számunkra a rendszer, mint ha csak a tizedik szinten járnánk.
    Sok szerencsét mindenkinek:)

Minimaci kedveli ezt.
  11. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

20+10+10eredménye
    4 aranymosó hollótanya
    2 pocok
    2 sas
    1 piros tehén
    2 narancs strucc
    1 narancs ló
    4 vakond
    2 narancs kecske
    4 róka
    2 cica
    2 sünodu
    1 gólyafészek
    1 békató
    1 kakasülő
    2 narancs juh
    1 piros tehén
    1 tojástojó
    1 kecsketej üzem
    3 mosómedve
    1 galamb
    1 narancs kacsa
    1 piros ló
    Meg vagyok elégedve,bár az első 20 után nyugodtan befejezhettem volna hisz onnan volt a gólya,béka,sün,kakas.Na de aki kiváncsi :D

12. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Dettó...Nem szoktam titokzatost venni,mert ritkán jövök jól ki belőle.Óvatosságból vettem egyet és narancsos halastavat kaptam. A 90. szinten... Nem csináltak kedvet ahhoz,hogy többet vegyek.

Pug és mária4702 kedveli ezt.
  13. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Mi lenne,ha nem igazodnának a gazda szintjéhez a titok óllal? Hármat vettem,annyira futotta. Pocok,macska és egy alap halásztanya.Lehetett volna három tyúk ól akár a 91.szint végén,azon legalább röhögni is tudtam volna...Az,hogy 8 órás lett a kifejlődés ideje,már csak hab a tortán.

Puszpang, Jucus19, marutea és még 1 ember kedveli ezt.
  14. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Jó reggelt!

3 ólat vettem a tegnapi 1 mellé ami süni lett :) most kaptam piros strucckarámot, pocok lakot, meg gólyát :) Strucc rózsának jobban örültem volna xD a gólya meg a pocok cserenapra jó lesz, mert van már 2-2 belőle :) ma mozizok, utána 1 ólra futja még xD holnap jelentkezek az eredménnyel ;)

staramajka kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

szégyenletes dolog történt hát nem ideadta a tojástojó területet,meg narancs ólat,meg aranymosó holló tanyát,bp az ígéret szép szó,hát így kell szinthez igazítani a dolgokat,pont az ilyen tójástojók végett hagytam abba régebben a titok ól vásárlást,most megint elérték hogy ne vegyek jó darabig,grat bp,csak így tovább,remélem örültök:),mert én is hogy az a:)

mária4702 kedveli ezt.
  16. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Hali. 89 szinten 3ból 1 tojástojó alap, 1rodeó ranch alap és 1 sas alap. Hát lehet, hogy nagy volt az elvárásom, de nem erre számítottam! Még hogy szinthez igazítják a "nyereményeket". 8 óra után 15 farmaranyért darabja, hát ez vicc!>:(

17. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Sziasztok, én is vettem egyet abból vakond lett szép kis állat, nekem tetszik.

18. KataMara

KataMara Fórumlakó

Szia!
    Azért a 92-es szinten nem narancs nyúlólat vártam 15 aranyért, ennyi volt a titokól vásárlás.

19. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Éjszakára még vettem 22 titokzatosat, így 55 ól eredménye:

4 aranymosó hollótanya
    1 pulykalábas festőtelep
    1 halásztanya
    2 angórasimogató
    1 tojástojó
    1 narancs disznó
    1 narancs juh
    1 narancs kecske
    4 narancs kacsa
    1 narancs strucc
    2 narancs kaptár
    2 narancs tehén
    2 narancs ló
    3 narancs halastó
    1 piros tehén
    1 piros kaptár
    4 egér
    3 róka
    5 macska
    7 sas
    1 vakond
    1 kakas
    2 gólya
    2 béka
    2 sün

Ha megvalósítják a hírlevélben beígért koncepciót, még jól is jöhet a sok narancs ól :)
    "Jelenleg egy olyan megoldáson dolgozunk, hogy legyen a játékban egy olyan „tároló hely”, ahol az összes ólatokat és tenyészterepeiteket elhelyezhetitek, anélkül, hogy megszűnne bennük a termelés."

bubucucu kedveli ezt.
  20. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Köszönöm, hogy megírtátok a tapasztalataitokat, ez alapján úgy döntöttem, hogy most kihagyom a titokól vásárlást.
    Sok szerencsét mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.