Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia most is úgy vetem hogy 3-szor 6db titokólat,de nem lett új,és ez így megy jó pár éve,hogy nem kapok újat elsöre,pedig szoktam venni 80-100-vagy akár 200db ólat is ,de mostanába nem teszem hogy ilyen sokat vegyek,mert elegem lett hogy nekem csak akkor lehet új ha több 100-at veszek,mikor a kicsiknek nagyrészt nagyobb esélyük van az újra,mert nekik kevesebb ól félék fejlődhetnek ki,
    és ha én nem kapok újat és én költök a játékra,akkor,fogom magam és alig veszek,és akkor éljenek a feljlesztök,és a tulaj a kicsikböl,majd meglátjuk hogy azkból meggazdagodnak e!ha engem nem becsülnek a pénzemért se, csak a sz... adják pénzemért,akkor mért költsek sokat ha,nincs siker élmény ,nagyon sok alkalommal se???

macsek., LBetti, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Megértem, de mostanában mindig így járok :/ emiatt vagyok elégedetlen!Örülök én, csak már sok a felesleges cuccom, amit jelenleg nem tudom mire felhasználni!Várom a gőzöst :)

macsek., Videoton61, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. bonba73_Gazda

szia aszt nem tehetem meg hogy másik földterületre tegyem ki,mert tp adó cuccaim vannak kint ,és azokat nem törlöm,ha nem kaptam ennyiből nem is vesszek többet,elegem van !itt le is zárom a témát,mert a végén még büntetést kapok mert merek lázadni,hogy nekem soha nem jön új ,mondjuk 18-ólból,csak 100-200 ólból!:((((

LBetti, Tavirózsa és Kukackukac kedveli ezt.
  4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

A régi ólaknál tudom h nem fejlődhet ki új,csak jobban örültem volna h ha ezekből olyanok fejlődtek volna ki amiből kevesebb van nekem raktáron.... az újnál pedig...1 békuci jött....többi alap..emiatt volt az elkeseredésem!

Kukackukac kedveli ezt.
  5. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Kicsit mérges voltam :) Nekem csak a farkas hiányzik....de a békából is jöhetne pár..a kakasból is.... remélem szerencsével jársz :)

6. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Több farmon összesen kb.120db-ból 2 farkas ez elég siralmas.

macsek., alex0824, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ismét nem tudtam elviselni a farkas hiányát, vettem még, de csak 3-t. 2 sün és 1 mosómaci. A lényeg: kb 40-ből nincs farkas. Nagyon régen vettem ennyit, és sokára fogok. Sok jót kaptam, annak örülök! A kérdés mennyit kell venni az újhoz? Régen a tanoda kivételével, ennyiből volt 1 új. Olyan ez is mint a party pörgetés. Most szerencsém volt, megvan minden virág, de hány száz pörgetésből? :music:

macsek., LBetti és csio70 kedveli ezt.
  8. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Sziasztok .Ezt lehetne vitatni igen sokáig hogy ki milyen szinten van és mit kap titok ólból? Az én meg gyözödésem az hogy bizonyos százalékra be van állitva a szerver az új ólra. Pl én is vettem 12 db ólat lett 1 kakas.1 sün 1 farkas 1 gólya szerencsém volt bele estem .Nem panaszkodom sött örűlök hogy csak pár db ólat kellet vennem hogy meg legyen a FARKASÓL is,De tudhadjuk már hogy minél magasabb a szint annál nehezebb megszerezni az újakat.

Tavirózsa, csio70, Glasses és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Viszont az lenne normális, hogy ahány óllal-fával bővül felül (magasabb szint), annyival szűküljön alul. Magyarul a 101 szintű játékosnak is csak annyi féle ó-fa fejlődhessen ki mint a 10 szintűnek

macsek., PalMa, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  10. bonba73_Gazda

szia tesám!bátyuskám!
    nincs igazad mert te a 24-es szerveren piacon vagy ,és neked elég 10-15db veni és mindig megkapod az újat akár titokfából,akár titokólból,akár beby-bonkor,akár hogy kevered neked mindig csak jobbakat ad,és sok rozsát ad neked eszt te is tudod hogy így van ,mert úgy látszik a 24-es szervere nagyobb esélyt adnak mindig!
    de tudod hogy nekem mindig sokat kellet vennem ,és sokszor még akkor se kaptam újat,erre te vagy a tanú!
    úgy hogy akkor nem tudom miről beszélsz!te is tudod hogy nincs igazad,mert amit leírtam az igaz!

macsek., Tavirózsa és csio70 kedveli ezt.
  11. Pemics

Pemics Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    25 ólból két farkas a többi nem érdekes, viszont a béka elkerül. Miért is?

csio70 kedveli ezt.
  12. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Szia na igy lenne a helyes lehet hogy eljön az az idö is ??
    Szia Tesa neked is igazad van de ehhez szerencse is kell ha tudom el esek inkább leülök.

Tavirózsa, csio70 és bonba73_Gazda kedveli ezt.
  13. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Mázlista. 17 ólnál tartok, és nemhogy farkast nem kaptam egyet sem, békát sem. nem is értem, hogy mért is panaszkodsz.

csio70 kedveli ezt.
  14. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Sziasztok, szép napot kívánok mindenkinek :)

Tegnap vettem én is 10 ólat.

1 narancs strucc
    1 narancs nyúl
    3 pocok
    1 narancs kaptár
    1 narancs kecske
    1 narancs tehén
    1 gólya
    1 mosómedve

Hát mérgembe vettem 1db-ot és gyorsan kinyitottam és 1 farkas lett.

Sok szerencsét mindenkinek.

Gratulálok a rózsa ólakhoz akiknek lett :)

Gio, Cyra65, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  15. Pemics

Pemics Utánpótlás-írogató

Áááá én panaszkodom. Szerencsémre az ilyen akcióknál mindig sikerül megszereznem az új ólakat vagy fákat. De a béka valahogy nagyon elkerül.
    Talán azért mert szeretnek a szúnyogok?:(

fannika2006 és csio70 kedveli ezt.
  16. Na-neeeeeeee

Na-neeeeeeee Fórum-zöldfülű

Kettőből egy kakas és egy gólya!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Gio, csio70, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  17. mazsu57

mazsu57 Aktív író

sziasztok!
    Javuló tendenciát mutat a titokólam, a sárga kacsa után most kaptam egy piros tehénistállót. De kakas, gólya farkas sehol!!!
    Mindez 93-as szinten. 10 ólból semmi érdemleges, most bánatomban vettem még egyet, hátha!!!!!!

csio70 kedveli ezt.
  18. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Irigyellek!!!!!!!!!!!
    Nem Tőled, csak én is szeretnék ilyen szerencsét!!!!

csopke1 kedveli ezt.
  19. rokker68

rokker68 Fórum-zöldfülű

Egy vakond és egy macsek!:oops::inlove::inlove:xD

csio70 kedveli ezt.
  20. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

10 ól ból:1:Rózsaszin Juhakol lett! Ennek örülök!
    PLusz:2 macskaházacska, 2 vakond, és.....2db naracs juh, 2db, narancs tejüzem, 2db narancs kecske! :)
    Még kiraktam 5 db-t, hátha a 135 ös szerveren vagok, és kapok vagy 5 farkast! xD

Marika312, Gio, csio70 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.