Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lilieth

Lilieth Törekvő

A harmadik ötösömből 2 mosómaci, róka (ezek mindkét körben benne voltak idáig is), egér és egy narancs nyuszi. A merjünk nagyot álmodni csak álom maradt :pxD

macsek., Hörcsipofa, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nem olvastad a Fórumot. Tett rá célzást, hogy utoljára lesz a pocokól, akkor általában azt gyakrabban adja. Minden egyes titokól eventtel közelebb kerülünk a mostani ritkaságokhoz. Emlékszem amikor a mókus, medve, macskaházacska ,egér stb . ólakkal ugyanígy voltunk mint most a béka, kakas, farkas, igaz addig jó pár FA-t kell feláldozni, no meg biztos lesznek olyan eventek ahol meglehet nyerni. Sok szerencsét és jó játékot

Gio és Cyra65 kedveli ezt.
  3. Nincstelen1

Nincstelen1 Fórum-zöldfülű

nyolcból narancs disznó,narancs birka,piros birka,2 róka,béka,galamb és farkas!!!!:inlove::music::inlove::music::inlove::music:Happy!!!!

Gio, csio70, Harmony12 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! 4 vettem 2 narancs ló, 1 mosómaci és 1 már nem is emlékszem, mert egyből kidobtam a menübe 90 szinten>:(:cry:Én is azok közé tartozom ,aki szinte sohasem kap sem fából, sem ólból szinte semmit........

5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Vettem még 3 ólat és kaptam n.nyul róka és s.szarvas gomba lett. 94szinten vagyok. pénzér vettem őket többet nem rendelek FA

6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Kedves Csaba!
    Igazad van sajnos:( Mostani akcióra felkészültem, volt még aranyam több mint 200, és vettem is 5x300-at, amihez még 5x30 ajándék arany is jár. Maradt százmennyi aranyam a többiből titokólat vettem és a nyitogatásukra is költöttem. Két azaz kettő db farkasom lett az összesből és ezt én már lenyúlásnak nevezem. Most eldöntöttem, lehet az akármilyen új ól, többet nem veszek zsákbamacskát a pénzemen. Rózsa ólat meg nem is láttam ebben az akcióban, ahogyan kakast sem. Lett békám, sünöm, gólyám, ami már volt, és temérdek olyan amivel már Marost lehetne rekeszteni.

7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nagyon ellentmondásba kerültél Önön magaddal.Azt írod várják meg a következő tenyésztést. Mint olvastam Te így tettél és mégsem lett az amire oly hőn vágytál. Megsúgom vásárlás időpontjában eldől mi lesz a titokólból, fából, erre egyszer már utaltak. A lottón vagy más szerencsejátékon sem ígérik meg neked, hogy tied lesz a főnyeremény, na és persze el kell olvasni a Fórum azon részét amiben leírják az újdonságok mellet mi lehet még és abban bizony szerepelnek az általad jelzett ólak is. Játék, Te döntesz mire áldozod a FA-t. További jó játékot és szép napot igaz nap sütétest nem ígérhetek sajnos.

8. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Egyet értek Zsuzsa hozzászólásával. A BP becsülettel leírja mit lehet nyerni és abban benne vannak azok az ólak is amire Te nem vágytál. Döntés a Te kezedben van mire Költöd a FA-t illetve mérlegelheted megéri-e.

borbelyandi kedveli ezt.
  9. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia beám vagy kamilla?!Sajnos hogy igazam van elég baj ez hogy minket nagy játékosokat nem becsülnek meg, hogy csak akkor kaphatunk az újból,ha 100-200db veszünk!:(én nem vetem csak 18db de nem is let farkasom!:((de nem is veszek többet mert nem éri meg hogy hülyének nézzenek!(((csak akkor kaphatunk az újból,ha 100-200db veszünk!)))erre gondolva!

Utoljára szerkesztett: 30.11.14
    Tavirózsa kedveli ezt.
  10. Szikrázó

Szikrázó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én is csak panaszkodni tudok,11 ólból se farkas se kakas.Viszont 91-es szinten kaptam egy kacsa ólat amit 800 csp-ért megvehetek,arról nem is beszélve tele vele a raktár :( Azt hiszem ezek után én is jobb helyre teszem a pénzem.

11. bonba73_Gazda

szia igazad van hogy a BP becsülettel leírja mit lehet nyerni!csak a döntés hiába van a kezedbe!de az nem becsületes hogy a sok kicsi játékos megkapja 5-6 ólból az újat mert neki nagyobb esélye van rá,és mi nagy játékosoknak meg sokat kell vennünk,(nagy részünknek)ahhoz hogy kapjunk 1-2 darabot!hol itt az egyelő esély?

macsek., Tavirózsa, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Kozsuchné gazda vagyok, valakivel összetévesztettél:D
    De a lényeg hogy közel 50 narancs lóistállóm van már 20 narancs tehenem, és sima tojástojóm. Hát ezeknek nem is tudom miért de már nem tudok örülni>:( Persze a sima tehenészetet is mondhatnám, hisz amióta kitalálták a tojás és tejfát azóta ezeket el is lehet felejteni. A róka, medve, sas, mosómedve olyan hosszú érésidejúek, ki sem teszem őket.

bonba73_Gazda kedveli ezt.
  13. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs!

Tegnap 25 + 21 ólból egy kakas lett. Ma vettem apróbb kupacban : 9 db, 8 db, 7 db és 5 db (utóbbiak még titkosak, mert elfogyott a csenta a nyitásra). Így a kisebb kupacokból lett még egy kakaska és 3 farkas koma.
    // Kakasom sem volt még//
    Ezen kívül retro ++ hód, piros csacsi, piros paci, béka,sün. A többi felejtős.
    Negatív hangulatú hsz-ek tulajdonosainak : Nekem sem jön be mindig. Mégsem sírok. Én döntésem, én vásárlásom, én lutrim. Lottózok is minden héten, s nincsen világvége hangulatom sosem, amikor nem nyerek. Márpedig 99,9 %-ban nem nyerek. Az aztán pénzkidobás - ha ebből a szemszögből nézzük !!!! A felejtős óljaim pedig a gőzösnél jól jönnek majd. Vagy ha jön az a bizonyos valami az ólak elhelyezésére..... Vagy ha hirtelen jön egy event, ahová százhuszonötezerhatszázkilencvennégy paci kell, és kitehetem a millió narancs lóistállót végre :))))

14. bonba73_Gazda

szia Kozsuchné drága szomszédom és barátom ne-haragudj az összekeverésért de annyi barátom,és annyi farmjuk van hogy összekevertem a neve!((( Rossz emlékezet miatt:)))):((((puszi neked ,sajnos nekem is van nagyon sok narancs ól,és sajnálom hogy ilyen sokból csak 2db farkasod let!:(

Tavirózsa kedveli ezt.
  15. pepito

pepito Járnitanuló

Szia!

Te hallottál már valaha ebben a világban egyenlő esélyről? Mert én nem. Erről ennyit. Én ezért nem költök már egy fityinget sem ebben a játékban semmire. Korábban én is elkövettem azt a hibát, hogy vásároltam, már régóta nem teszem.

Tavirózsa és bonba73_Gazda kedveli ezt.
  16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szerintem nem az dönti el, hogy melyik szinten vagy, mert nekem van másik kertem ami jóval alacsonyabb szintű és mégsem nyertem semmi újat és nem először. Most is így voltam a legnagyobb érték egy "Sárga szarvasgomba" lett.

17. titokfa2005

titokfa2005 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is csak 1-et vettem. Pocoklak lett és nem rossz.:)

Gio, csio70 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Most már a 40 titok ólnál tartok, de gyatra amik jönnek! Az egerek elleptek számolni sem tudom már! Pirosodik a kertem/ha kiraknám mindet/a süniktől, a vakond feltúrta az összes kertemet!Nem értem,hogyan van ez elosztva, de már nagyon dühös vagyok.Tényleg én is azt képzelem,hogy belekergetnek minket a Fa vásárlásba! Ez a 12-es csapdája! Megérdemlem én is,ha hiszek abban,hogy jön is valami értékes ól.Akkor miért éjszakai,ha nem az, akkor is pont ilyen ólak jönnek? Mi is a különbség a két tenyésztés között.Talán valaki meg tudja magyarázni?Köszönöm!

macsek. kedveli ezt.
  19. soramay72

soramay72 Fórum hercege

a harmadik 13 titok:
    1 farkas :inlove:
    2 piros csacsi :music:
    retró++ hód :) , nem rossz ;)

Gio, csio70 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  20. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    hogy mit kapunk? Szerencse kérdése. Itt a példa: 20 ólból többek közt kaptam 1 farkast, ami most került be és kaptam most először egy galambot, ami pár nap híján egy éve pörög a titok ólak közt. (2013 dec.)
    Olvasgatva,van hol pár darabra is megjön a hőn áhított ól, de van, hogy két tucatra se adja meg.
    Szerencse vagy szerver? Passz.:)
    Lám ilyen is van....:)
    ..... meg ilyen is sajnos:(

Gio, csio70 és Cyra65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.