Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csiandrás

csiandrás Junior szaki

vettem egy titokólat mivel most csak ennyi aranyam volt reggel nézem hát nem hittem a szememnek farkas lett belőle szép andrás napi ajándék volt

icus08, Gio, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Kérlek, a supportot keresd fel a történtekkel, minden adatot megadva.

3. zolcsika66

zolcsika66 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszod

4. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

2-ből : retró hód++
    rókalyuk
    Az előző 2-ben is volt rókalyuk,úgy látszik most nem fukarkodnak vele!

5. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Sziasztok!

Engem meg gólya fészekkel szórt meg a rendszer, és egy árva szem farkast se kaptam. :(
    Talán majd legközelebb! Mondjuk lehetett volna rosszabb is, úgyhogy nem is panaszkodom. :)

csio70 kedveli ezt.
  6. vízkirálynője

vízkirálynője Járnitanuló

nekem 39 db titokólból 3x13 más időpontokban"learatva"lett 3 farkas, kakas, nomeg rózsaszín lóistálló.farkast ill kakast érdekes módon csak éjszaka adott 3 kor napközben csak felejthető töltelékeket.

csio70 kedveli ezt.
  7. jiraya4

jiraya4 Fórum-zöldfülű

Gio, Jucus1949, mermeze50 és 8 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek szépen, hogy fejezzük be ezt az igazságtalan-tisztességtelen vonalat. Ahogy visszaolvastam, egész nap ez volt a témád. Elég egy alkalommal leírni, illetve használd a Panaszkönyv topikot.

Anika_9_ kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap 13,ma meg 10 ólat vettem. Lett 1 kakasom aminek nagyon örülök. a többi vegyes ebből is abból is.Ja farkasom nem lett. :) Majd legközelebb. Mire végzek a Gazdaköri első 4 feladatával,akkora bizti meglesz a farkas is. :)

Gio, PocsékFarmer, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Megszületett a maradék 10 ólam végeredménye....kaptam 2db pockot...2 sünit...1 galambot...1 kakast..1 rókát...2 narancs ólfejlesztést...és egy piros ólfejlesztést! Sehol farkas :/

de jóóó:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.14
    csio70 kedveli ezt.
  11. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok! Én is vettem sok titokólat, de farkas nix, se kokas, se béka.
    Róka lett, meg galamb és narancs, piros fejlesztések.
    Kicsit jobbat vártam, de majd legközelebb találkozom a farkassal is.:)

ljanika6 és csio70 kedveli ezt.
  12. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Akkor nem csak én jártam így már írtam a supportnak is.Az egyik titkosból kakasom lett

13. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

SZiasztok
    tegnap vettem egyet ma is egyet mind a kettő narancs nyúl lett. Így már 5 db van amit titokolakból kaptam.

csio70 kedveli ezt.
  14. Bözse

Bözse Rutinos

Én biza most farkast kiáltok!:inlove: Sajna a másik megint pocok lett.:sleepy: Még 1 uccsó próbálkozást teszek, mert sünileg nagyon csehül állok.:oops: Konkrétan elkerülnek a kis tűpárnák.-.- Az új gköriben az utolsó szinten így már csak az hibádzik.o_O Elég drágán mérik a piacon őket, ezért szeretném én legyártani a bandát.xD Ja és a gólya, kakas, béka triót még régebben szereztem, csak most szellőztetem a csapatot.:D
    Mindenkinek sok sikert a finisben!
    http://kepkezelo.com/images/sio1d9bs1onczf7fkrq.png

nemethpgabi, Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  15. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Végre lett 1 sünöm!!
    A farkas-kakas legközelebb.

Gio, Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Íme a következő 8 (és egyben az utolsó is most):
    mosómaci, pocok, narancs pulyka, ++ hód, sárga halásztanya, 2 egér, narancs disznó. :sleepy:

Hát, a farkas megint csak elkerült. Igaz, az újdonságok sohasem találnak meg első alkalommal. A kakasra is eddig vártam, talán a következő alkalommal több szerencsém lesz és magaménak tudhatok 1 farkast is ;)

Ja, és partypörgetésen - hogy ne legyen hiányérzetem - egy narancs lovat pörgettem :D

Gio, Kukackukac, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  17. szikat73

szikat73 Junior szaki

Családi farmon 1db -ból lett egy FARKAS :inlove: és a saját farmomon sikerült kipörgetni a DISZKÓRÓZSÁT :inlove:xD nagyon örülök mindennek xD:D

Gio, Kukackukac, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  18. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én háromszoros:) Fekszem az ágyban és várom a farkast, de hála helyette az uncsik jönnek:)
    A farkas még várat magára, ja és még a kakas sem kukorékol:)

Kukackukac, csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  19. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok! Én csak egy ólra tudtam most befektetni, de az sün lett :-D tehát nekem ez az egy is bejött. Mondjuk én minden olyan ólnak örülök, amit nem lehet megvenni, mivel nekem ez az első és egyetlen "különleges" ólam. Szóval én boldog vagyok :)

Jajajaj, összejött 15 FA és nagy lendülettel gyorsan még becsúsztam az akcióba, most majd holnapra lerágom a körmöm, hogy mi lesz ;)

Utoljára szerkesztett: 30.11.14
    Gio, Kukackukac, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  20. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Ma megint vettem egyet, hátha, most egy darabig megint nem fogok. mert ez már a 2. narancs kecske ebben az eventben>:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.