Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Sajnos nem lett új fám egy sem.
    A farmon ujjas juhar,naspolya,XL-esből:fenyő,őszibarack,XXL-esből:citrom,bodza,birsalma, datolya és fenyő.
    A bahán pedig:csillaggyümölcs.tűzvirág,gránátalma.XL-ből papaja,guava,pisztácia és 2db kókuszpálma.
    XXl-esből licsi és gránátalma.Nem rossz,csak a gazdakörit nem tudom megcsinálni! :(
    Kellemes hétvégét mindenkinek!! :)

csio70 és Gio kedveli ezt.
  2. soramay72

soramay72 Fórum hercege

hát az első 13 - 13 eresztés mindkét oldalon gyenge, mondhatni nagyon gyenge -.-

tszabina6, Gio és LBetti kedveli ezt.
  3. Robi80

Robi80 Aktív író

2-t vettem farmra: 1 kökény,1 xxl bodza,2-t a bahára abból az egyik cédrát.xD

mamszi5107, csio70, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. Redit

Redit Utánpótlás-írogató

A léghajóra kattintva és ezt követően a boltban vásároltam 5 db. új talányos tiki-fát.Sajnos nem kaptam meg a fákat, az aranyat viszont levonták.Redit gazda

5. zebraful

zebraful Fórumelemző

Nálam ugyanez a helyzet, vettem még én is 15-15.darabot. Nem kaptam tüzifákat mert lett több xxl citrom, xxl bodza,
    xxl öszibarack, xxl sárgabarack, de ebből van így is több ezer darab annak ellenére, hogy nem volt meg az xxl-es változata.
    Uj fa nélkül viszont a gazdakörit nem tudom csinálni. Amennyi csemetét vettem legalább a nagyszámok törvénye alapján
    1 uj is jöhetne.

csio70, Gio és LBetti kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Előfordulhat, hogy nem szigetes fát vettél, hanem farmosat. Ezt te magad is ellenőrizheted a szigeten és a farmon a fák menüjében. Ha semmit sem találsz, akkor pontos ID szám megadásával tudjuk ellenőrizni.

7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Vegyes az érzelem a fákkal kapcsolatban,a bahama még türhető de a sima farmos gyengus.

H`oótch™, börharisnya2, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  8. Redit

Redit Utánpótlás-írogató

Valóban igazad van,farmost vettem.Köszi a gyors választ. Redit gazda

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok Gazdatársak !
    Első vásárlásból : Tűzvirágfa, Sárgabarack XL - ezért vettem még 4-4 db-ot - 5 óra múlva kiderül érdemes volt-e.

csopke1, Gio és LBetti kedveli ezt.
  10. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

Nem lett rossz az eredmény, farmon lett több xxl cukorjuhar, xxl mandula, xxl sárgabarack, szakura cseresznye 3, japán naspolya 2, kisebb xxl fák (fenyő, birs, cseresznye, datolya, narancs, szilva). Sajnos kökény nem lett így a farmra még vettem 50-et.
    Bahán lett 3 tamarindusz, xxl pisztácia 6, cédrát 1, szentjánoskenyérfa 5, lettek xxl fák (banán 1, füge 1, kamkvat 2, mombin 1, papaya 3).
    Most sokkal kevesebb lett az xl fa mint eddig.
    Remélem kökény lesz a következő körben és akkor teljesen elégedett leszek.

11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

10 farmos titokfából: 2 db naspolyafa és 1 szakura cseresznye (ezek még nem voltak!!! :D), 3 db mandula xxl, cseresznye xxl, diófa xxl, tölgyfa xxl, és citromfa xl.
    Eddig oké, nagyon örülök!!!:) :inlove: :D

Legalább ilyen szerencsét kívánok mindenkinek!

Cora

Marika312, Tigrislady, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Megigértem,hogy megírom,hogy mik lettek a csemetékből! 40-40 darabot vettem és a lett 1-1 új fám! Sajnos Japán naspolyám megint csak nem lett. Szakurából kaptam 5 darabot, és naspolyából 4-et. A többi vegyes! Nem írom most le. De a fiam megajándékozott pár FA-val és így vettem még 20 csemetét! Na ezek meg majd beérnek egyszer csak! :)

13. -jóga-

-jóga- Junior szaki

6-ból lett: kökény, szakura cseresznye, ujjas juhar, datolya xxl, kettőt meg meg se jegyeztem.
    Naspolyáért megyek a cseretopicba. Mindnekinek feszültségmentes várakozást. :)

csio70, Marika312, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Harmony12

Harmony12 Járnitanuló

Sziasztok! Most először vettem titokfát nagyobb mennyiségben. Igaz, hogy az új fákból csak egy lett (tamarinduszxD), de én így is rettentő elégedett vagyok.:music::):p
    Ugyanis például a naspolya-japán naspolya párosból volt eddig 1-1, most van 14-4. Szamócából és cseresznyéből is volt 2-2, most van 7-7. Nagyon felszaporodtak az xl és xxl citromfáim, illetve lett végre sárgabarackom (3db xl és 1 db xxl) . Arányokat tekintve a vásárolt mennyiségből a farmon 61%-ban valódi titokfák lettek.xDxDxD
    A Bahamán az arány 66%. Lett végre tűzvirágfám, mindjárt 5 is, és a cédrátból is lett 4 db, papagájtoll 5 db.... :inlove:;):D
    Mindenkinek ilyen vagy ehhez hasonló szerencsét kívánok!

maszilva, csio70, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nem lehet okom a panaszra, azt hiszem.

a bumbarambára vettem 12-t:
    lett belőle xxl maté (ilyen még sose történt velem, hogy nagyobb értékű xxl fát adjon, úgyhogy juhúúúú),
    2 tamarindusz (rögtön kacsakatát és turbótrágyát kaptak :) ,
    2 szentjánoskenyér
    2 papagájtoll
    a többi felejtős, de hál istennek ez nem rossz arány azért... a bahamás mindig gyengébb szokott lenni... :S

sima farmra is vettem 12-t:
    naspolya (már volt sok, ellenben a japánosból nem... :S )
    xxl mandula, xxl cukorjuhar (na ezek se sűrűn fordulnak elő nálam, úgyhogy 3szoros hip-hip-hurrá)
    szamóca és szakura cserkó (ezekből volt már több is)

Se kökény, se xxl sárgabarack, se japán naspolya.. :S

no sebaj, este 10-ig kiderül a kövi adag...

Sok szerencsét mindenkinek!

Pharmer500#2, agromen, _Enike_ és 5 más kedveli ezt.
  16. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok! 40-40 fát vettem. Rengeteg nagyszerű fám lett a fő farmomon, többek közt 1 db kökénybokor is, valamint Szakurák, Naspolyák, Japán naspolyák, Újjasok, 11 db XXL-es. Sajnos cukor,só, tojás, virágdrót, tejek, bájital stb fám semmilyen nem lett. Lehet csak én reménykedtem és most nem is volt a csomagban? Köszönöm a BP-nek a jó felhozatalt!Ezt most megérte megvenni. Elégedett vagyok. A szigetes fáim még éregetnek...Remélem ott is elégedett leszek :)

csio70, Marika312 és Gio kedveli ezt.
  17. Tigrislady

nem akarlak elkeseríteni, de cukor, só, virágdrót és társaik már nem is lehetnek a fákból.. már csak cserenapon lehet hozzájuk jutni..

agromen, _Enike_ és Molgan kedveli ezt.
  18. maryke26

maryke26 Junior szaki

Szia!

Cukor,só, tojás, virágdrót, tej, bájital amiket írtál már nincs a titokfák között.

19. Tigrislady

ezt olvasd el kérlek...

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/

agromen, _Enike_, Molgan és még 1 ember kedveli ezt.
  20. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Soha nem volt ilyen sikeres a titokzatos csemete eventem:D Rendes farmon 50 titokzatosból 3 kökény is lett, 1 japán naspolya, 6 naspolya, 4 Szakura cseresznye, összesen 13 XXL-es fa stb:D Bahán szintén 50-ből 3 Tamarindusz, 4 szentjánoskenyér, 1 tűzvirág, XXL-es gránát, XXl-es pisztácia és egyéb XXl-es, XL-es fák:D:D Elmondhatom, hogy most jó napom van:D:music::inlove:

Utoljára szerkesztett: 27.12.14
    csio70, Marika312, mementori74 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.