Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Siralmas a felhozatal szerintem is, narancs dömping az van a pirosakkal csínján bánik a rendszer, az új ólakkal meg meglehetősen fukarkodik...

Puszpang kedveli ezt.
  2. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Valami hasonló felhozatal volt nálam is:-(

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
    Aláírás
    • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
    • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
    • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!

4. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Hurrá, 10 ólt vettem és a narancs ólak mellé jött sasfészek ééééééééés kakasülő.:D

5. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Szép jó reggelt! Én éjszakára csak egyet vettem. Nem sok minden változott nálam: narancs ló jutott 92-es szinten. :oops:

6. KrokodájlÁligélytör

KrokodájlÁligélytör Fórum-zöldfülű

1 db-ből lett 1 rókalyuk:)

7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ez azért már röhely, a 90 szintre, kaptam 1 rókátt és 1 sast.Ha az ujj vezetásnek ez arányos gratulálok. Az arányosság csak csali.

8. ági1948

ági1948 Törekvő

Sziasztok.
    12 db ólat vettem , a 91. szinten vagyok. Juh narancs, pulykalábas ,kacsa narancs,gólya,sün, disznó narancs,galamb, pocok, pulyka narancs, vakond. Nem szeretnék hozzá kommentálni semmit.

9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Közel 600 FA-ból lett 3 kakas, 2 süni, béka, gólya, galamb, de jutott alap műhelyes aranymosó, angóra, pulykalábas, piros tehén, narancs pulyka, tehén, valamint sas, róka, pocok, egér, mosómaci és macska is.

10. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A gazda társakat olvasva ezt az akciót is kihagyom.volt mikor sok FA vettem forintér és semmi jót nem kaptam.

11. gazdacska8

gazdacska8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    En ketszer vettem titokolat, eloszor es utoljara. Az megiscsak tulzas, hogy 9 olbol 4 sas legyen...

12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Szia Kukori! Ma reggel vettem 4 titokólat,ennyi Fa-m volt.Szürkület az stimmel,vastag felhőtakaró borítja az eget.Tegnap délután vagy 3000 négyzetméteren vágtam füvet,dimbes-domboson,nem volt már energiám este farmozni.Kíváncsian várom,hogy milyen óljaid lettek.Este én is beszámolok.A tegnapi ajánlatomat tartom.:)Olvasva az eredményeket,nem sokat javult a helyzet,de az is lehet,hogyörök elégedetlenkedők vagyunk.Nekem gólyám,békám még nincs,kakas is jól jönne vagy kettő:p.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  13. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok. 2 titokólat vettem,ennyire volt aranyam,de bár 1-et se vettem volna. Rókalyuk ( az 5. ) és alap aranymosó hollótanya lett belőle. :(

14. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

sziasztok 87 szinten kaptam narancssárga nyúl ólat amit az előző titok ölnál is kaptam így 2 db már van.

15. csiandrás

csiandrás Junior szaki

sziasztok 95-ös szinten ló és kacsa ól hát tényleg öröm az élet

16. staramajka

staramajka Junior szaki

Szia, én is hármat vettem tegnap, reggelre kikeltek: egy vakond, egy narancs ló és egy SÜNIKE! :) Ezen a farmon még nem volt sünöm, úgyhogy nagyon megörültem neki. Gyorsan vettem még hármat, másfél óra múlva aratom a hagymát és utána kirakom őket. :p Remélem legalább egy közülük jobb fajta ól lesz, mert már csak a kakas hiányzik a titokzatosok közül, a többi most már mind megvan. A mozi nálam sajnos már közel fél éve nem működik, (5 farmom közül egyiken sem) úgyhogy megyek porszívózni, miután végigarattam a farmjaimat. xD
    Sok szerencsét a titkokhoz! :inlove:

nemo-kapitany kedveli ezt.
  17. Reira*

Reira* Járnitanuló

Sziasztok! 23 db-ot vettem, még tegnap este. Ma reggel néztem meg, mi lett belőlük. Az eredmény:
    2 egér, 3 pocok, 2 béka, 2 gólya, 1 süni 2 kakas, 2 narancs méhészet, 2 aranymosó, 3 narancs halastó, 1 festőtelep, 1 rodeó ranch, 1 bagoly, 1 róka. :) Végül is örülök, mert sünim nem volt, a többi meg jól jön cserenapon, és végre az új ól sem került el. :D

Claunyuszi és nemo-kapitany kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ezért nem veszek titokólat, mert én is azt várom, hogy valami olyat kapjak, ami egyébként nem, vagy nem könnyen elérhető. Nekem ez játék, és a játékban nyerni szeret az ember, nem veszíteni. Eddig mindig csak vesztést láttam a titkosaknál. Fát sem nagyon veszek (általában 2-3 akciónként csábulok el 2-4 db-ra), de 5 FA veszteséget könnyebben elkönyvelek, mint 15-t.
    Party pörgit sem veszek, mert nem hajtok alap terményesekben, és nálam rendszeresen kettesével jelenik meg a pehelytollas. Mellé némi TP-CSP és az elmaradhatatlan szivarfa. Ezért nem rizikózom még a meglévőimet sem!
    Mi lett volna, ha nem törekszik a rendszer??? Akkor apamaci 3 tojástojót kapott volna?
    Valahogy nem mérik fel a fejlesztők, hogy a játékosok hol tartanak az ólakkal és mi a vonzó.
    Főleg, amióta a keréken és a különféle küldikben sorra lehet narancs ólakat/terményeseket nyerni, FA-t nem szívesen áldozunk ilyenre: a legtöbb gazdának elég fajtánként 1-2 db, de sztem 90. szint fölött már nem narancsot, inkább pirosat vagy pinket gyűjtünk, ha indíttatásunk van ól-felhalmozásra, hiszen itt már nem maga a termelés az elsődleges, hanem a TP-szerzés.
    Lehet, hogy egy 60-as szintű gazda örül az alap rodeónak, engem 89-esen is megütne a guta tőle.
    A másik, amit nem mértek fel BP-nél, hogy azért hőbörgünk, mert lefutott dolgokat kapunk. Egy piros kaptárnak biztosan a legtöbben örülnének, hiszen újdonság. Ahol a tenyésztéshez kapcsolódó összes küldit megcsinálta az ember (vagy a termény olcsón beszerezhető), nem fogjuk kirakni azt az ólat, hisz a korlátozott hely kurrensebb dolgoknak kell.
    Az már hab a tortán, ha olyan dolgokat kapunk, ami fán teremve sokkal hatékonyabb, mint ólban: tojástojó, tehéntej, kecsketej, méz.
    Lehet, hogy ezt érdemes lenne az ötlettopikba áttenni, de mivel nem hiszem, hogy különösebb foganatja lenne, nem küzdök vele.

Claunyuszi, nemethpgabi, Jucus1949 és 3 más kedveli ezt.
  19. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

sziasztok.valamitől lemaradtam,most mért 8órás a titokól?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.