Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borbelyandi

borbelyandi Járnitanuló

Sziasztok!

Azt hiszem a legrosszabb arányom 80 tiki fából nem lett tamarindusz!:oops:

csio70 kedveli ezt.
  2. szorgosmama

szorgosmama Fórum-zöldfülű

mért nem adtok olyan fát amit ajátékba beraktok az xl -es almafával televan a raktár ez csunya dolog drága aranyér.

3. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Beértek a titokfáim, a farmon lett XL bodza, XXL fenyő, XXL mandula és végre egy naspolya, a bahamán pedig XL gránátalma és XL füge.
    Mindenkinek sok szerencsét kívánok a titokcsemetékhez.

Gio, csio70, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

ma reggeli érdemleges eredmény: XXL sárgabarackfa, cédrát, szentjánoskenyér, szamóca, naspolya, rengeteg XXL cukorjuhar, mandula

Gio, Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  5. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Nem é vagyok ennél a titokfa vásárnál a szerencsefia, esetemben lány, az eddig beért 52 fából 1 kökény lett , ugyan annyi bahásből 0 tanizéfa, -.-, ok elismerem lett xl és xxl pisztácia, de abból volt sima így az nem annyira örömteli :sleepy:

dalmata10 és csio70 kedveli ezt.
  6. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

A Bahama raktárban két külön bejegyzésben látszanak a pisztácia fáim (35+1). Lehet, hogy a tegnap kikelt pisztácia xxl "új" alapfát hozott magával?

Harmony12, mamszi5107 és csio70 kedveli ezt.
  7. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Jó reggelt!
    A farmra vettem 100 db fát, remek eredmény született, lett egy csomó XXL, meg kökényt is kaptam 4-et. :inlove: A Bahára 60-at vettem, 1 db tamarindusz lett, XXL-es is csak mutatóba. Ott nem voltam elégedett annyira....

Kukori.és.Kotkoda, Gio, soramay72 és 3 más kedveli ezt.
  8. gyöngyvirág86

gyöngyvirág86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az én titokfáimból egy xl fenyő és egy xxl alma lett.Már alig várom, hogy jöjjön a csemetegőzös.

berzsike és Tigrislady kedveli ezt.
  9. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Sziasztok.
    Azt nem értem mért vezetik ezeket ki Ujjas juhar, Naspolyafa, Szamócafa, nem olyan rég hozták be őket, alig marad alap fa.

dalmata10 és csio70 kedveli ezt.
  10. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Nekem a farmon 50ből lett 2 kökényem,a bahán,ugyan ennyiből 1 tamarindusz.

Gio, soramay72 és csio70 kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

letudva a titokfa:) Főfarmon 2 kökény 2 szamoca 1 naspolya többi leves

Szigeten 2 papafájtoll 1 mango XXL 1 sárkány XXL és 1 tamarinduszfa:) többi leves

Utoirat mostmár 20 db Pisztáciafám van..:D

Gio, alpha58, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Rengeteg titokfát vettem, mire a bahán lett egytamarinduszm, és a farmon 1 kökényem. Mellesleg lett naspolyám, japán naspolyám, sárgabarack xxl-em, ami még nem volt. Örülök, mindenkinek sok szerencsét :)

Kukori.és.Kotkoda, Gio, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  13. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Vettem megint 7-3 arányban fákat.Tegnap kaptam csak a szamócát, de az már volt is egy. Így legalább a 2. feladatot a gazdaköriben megtudtam csinálni.

Ma sem jön új fa, akkor így jártam... nem tudok mit csinálni, ha nekem semmiben sincs sose szerencsém. Nem tudom h miért nem lehet beállítani úgy a szervereket hogy egyforma arányban legyen minden szerveren a szerencse faktor.

dalmata10, Bátyus, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  14. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Jó reggelt! :)

A következő két fámból két ujjas juhar lett (így már van 4). :) Vettem még kettőt, remélem kapok egy japán naspit és/vagy egy kökényt! *.*

Gio, csio70, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A Bahára vettem összesen 30db fát. A jók: szentjánoskenyér, cédrát, Papagáj, 3 gránát xxl , pisztácia xl, 2 pisztácia xxl, guava xxl, 2 tűzvirág és ..... 1 db tamarindusz xD
    Farmra 40db-ot: 2 tölgy xxl, datolya xxl,citrom xxl, szilva xxl, 4 szakura, körte xxl, alma xxl, 4 sárgabarack xxl, japán naspolya, fenyő xxl, 3 ujjas juhar, 5 naspolya, 3 szamóca,szivar xxl, dió xxl, bodza xl, mandula xxl, bodza xxl, és 2 db kökényxD
    Szerencsésnek mondom magam, nagyon örülök!xD

16. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ma reggelre a farmra ua. a fákat kaptam mint tegnap +1 XXL szivarfa, viszont a bahamás igazi meglepetés volt.
    4-ből lett 2 cédrát, 1 XXL moringa, 1 XL kakaófa.
    Azt hiszem a gazdaköri feladatba megveszem majd a 2 hiányzó új fa termését, mert ha esetleg 1-1 fát sikerülne
    szerezni, hónapokig várhatnék rá mire letermelem, így nem kínozom magam tovább.:oops::oops:
    Mindenkinek további sikereket kívánok!

Kukori.és.Kotkoda, Gio, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Ígértem, hogy visszajövök az eredménnyel, 3-3 db-ot vettem még.
    Farm: 2 db Ujjas juhar, Sárgabarack XXL. Baha: Guavafa XL, Pisztácia, Gránátalmafa.
    Sajnos a 8-8 fából amit vettem nem lett Cédrát, Japán naspolya, Szntjánoskenyérfa, Kökény és Tamarindusz se. - De mivel a szerencse forgandó, remélem hamarosan hozzám is eltalál.
    Mindenkinek kívánom legyen meg az óhajtott fája.

18. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

A nyert XL-XXLes fához, mindig megkapod az alapfát is.

19. georga06

georga06 Fórum hercege

A bahan mar lett egy tamarindusz, tobb db cedrat, XXL pisztacia, szentjanoskenyer, tuzviragfa, papagalytollfa, csillaggyumolcs, granatalma (xxl, xl es sima). Lett jo par XXL-es fa (mandarin, licsi, monbinszilva, papaja, kamkvat stb.) es lettek xl-es fak.

A farmon a kokeny eddig meg nem sikerult:( Lett tobb XXL citrom, XXL sargabarack, japan naspolya, szakura cseresznye, naspolya, szamoca, ujjasjuhar, XXL bodza es egyeb XXL-es es XL-es fak.

Eddig kb. 170 fat vettem, amibol 10 meg a farmon van kinnt, most "erik".
    Nem erzem, hogy rafizettem volna. Elegedett vagyok az eddigiekkel. A 170 fa megvasarlasa 850 FA-ba kerult (plussz amikor tobbet "kibontottam" azonnal) es a kapott XXL-es fak 2000 FA-nal is tobbe kerultek volna, ha megveszem oket a csak titkosbol nyerheto fakat bele sem szamolva. Szoval ertek aranyban mindenkeppen jol jartam. Az mar mas kerdes, hogy minden fabol volt eddig is par darab, van amikbol 10=nel 20-nal is tobb lett igy, de cserenapon es a gozosre nagyon jol fognak jonni (remelem mamutokat ernek majd).;)

A gazdakoriben az elso 2 feladat meg van, a kokeny hatraltatja a tobbit, de a piacon jol lehet eladni a felesleges tobb szaz darab egyeb fatermest amit a feladat ker.

Utoljára szerkesztett: 28.12.14
  20. -magnólia57-

-magnólia57- Utánpótlás-írogató

Sziasztok:
    Lassan nálam kiveri a biztit a most kapott fák: eddig még semmi jó nem jött de a mostani xl banán és xl szivar már egy kicsit sok így a 91.es szinten.

maszatka2010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.