Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sandika-

-Sandika- Járnitanuló

Kaptam 91-es szinten XL alma és XL diófát, 10 FA-ért 3000 csp értéket. Ez szerintem rosszabb, mint a lottó ötös esélye.

2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Nekem a farmos XXL fák jobban jöttek mint eddig valaha is. Elégedett vagyok, mind használható lesz, csak türelem kérdése. Szerencsére lett kökényből 1 db, tamarinduszból 2 db.
    A titokfáknál legtöbben arra gondolnak cserenapon mit kérjenek érte. Amiből kettő lett, és legkedvesebb szomszédomnak nem lesz neki adom cserenapon. Ő is ajándékozott nekem anno mandulafenyőt, pedig jó cserealap lett volna neki. Mi inkább segítjük egymást, egyikünknek csak bejön egyszer kettő amiből a másiknak nincs.

Gio, bakosagi54, dalmata10 és 9 más kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A titokcsemeték kifejlődése nincs szinthez kötve lefelé, csak felfelé (hiába mondjátok, hányas szinten jártok):

• XL fa szinteteknek megfelelően - azaz nem kaphatsz olyan fát, amit nem tudsz használni (kitenni) mert nincs meg a hozzá szükséges szinted.
    • XXL fa szinteteknek megfelelően - azaz nem kaphatsz olyan fát, amit nem tudsz használni (kitenni) mert nincs meg a hozzá szükséges szinted.

4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szép estét kívánok!
    Szerintem a szintünket, egymás vigasztalásáért írjuk:)

Gio és Numiz kedveli ezt.
  5. kissnejulika54

kissnejulika54 Utánpótlás-írogató

Ha a citromfa nincs játékba akkor tegnap hogy kaphattam 3db-ot?

6. -East17-

Szia!

Valószínűleg XL vagy XXL citromot kaptál, és kitörölted. Mivel ilyenkor jár vele az alap fa is, így a menüben a fejlesztések mellett ott lesznek az alapjaik is. Amennyiben nem így emlékszel, akkor ID szám alapján ellenőrizhetjük mit is kaptál.

7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A sima farmon 20 csemetéből a következők lettek:
    1 db japán naspolya
    1 db szamóca
    2 db szakura cseresznyefa
    2 db ujjas juhar
    1 db XXL bodza
    1 db XXL cseresznye
    1 db XXL juhar
    2 db XXL mandula
    9 db XL-es egyéb fa.

Bahama 15 csemetéből:
    3 db pisztácia fa
    2 db tűzvirágfa
    1 db csillag gyümölcs
    1 db XXL pisztácia fa
    1 db XXL matéfa
    1 db brazil dió
    6 db XL egyéb fa.

Igaz új fám nem lett de teljesen meg vagyok elégedve az eredménnyel :)

Gio, csio70, tina07141983 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem a mostani eresztés volt a leggyengébb,ilyen semmi fákat soha nem kaptam.Emlitésre méltó csupán az ujjasjuhar,de ebből már több is van a menűben,mert már ki sem rakom.A "legjobb" az XXL szivarfa,ez volt a csúcs amitől ugy döntöttem nincs több FA vásárlás.

9. he1951

he1951 Haladó

En csak azt sajnalom , hogy a naspolya es a szamoca nem lesz többe megnyerhetö , es nekem meg nem sikerült hogy legyen. Talan cserenapon.

Gio és csio70 kedveli ezt.
  10. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Beérett a maradék 20 fám, és végre lett japánnaspolyám ,a szigeten meg lett egy tamarindusz fa!Ez a 20 titokfa sokkal jobb lett,mint az első harminc. Itt kaptam 3 szakura cseresznyét, 2 naspolyát,citrom,bodza XXL fákat.Még négy darabot vettem, hátha összejön egy kökény is.

Gio, csio70, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. jetaime90

jetaime90 Utánpótlás-írogató

Én a szigetre nagyon ritkán szoktam fákat venni, mert általában csak gránátalmát szoktam kapni, meg még ott voltak azok, amiket a legutóbbi eventből szereztem, azok jól sikerültek, de hogy még egy gránátot vagy pisztáciát szerezzek, inkább nem költök rá. :D Most csak a farmomra vettem, az első hat fa miatt kissé el voltam keseredve, valahogy már nem örültem a sokadik mandulafenyőnek. Aztán gondoltam, veszek négyet még, ha nem sikerül ez sem, akkor befejezem, de megérte, mert abból a négyből két kökénybokrom is lett, illetve egy XXl citrom (ennek is örültem, mert nem sima fa), a negyedik meg egy sima naspolya, ami már volt... De úgy érzem, érdemes volt vennem még négyet, lett két kökény. :) Remélem, másnak is lesz sikere, aki még próbálkozik. :)

Gio, csio70, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  12. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Néha amikor mozizok, kapok egy kérdőívet a Farmeramával kapcsolatban, jár érte farmarany. Legközelebb nem tudom,hogyan fogom a fejlesztésről szóló részt kitölteni...Komolyan nem hiszem, hogy veszek 60-70 fát, nem is számoltam , és nincs közte az újból! A tamarindusz fáért mit kell tennem? Kaptam egy cédrátot, 1-t, már ennek is örültem, pedig ez nem is mostani,meg van 1db kökény.Nem tudom a gazdakörit teljesíteni,jó lenne vhogy úgy beállítani azt a számlálót,hogy aki farmaranyat költ, az kap is érte vmit. Mondjuk nem 12 gránátalmát, és 10 xl-s narancsot... :(

Bátyus és dalmata10 kedveli ezt.
  13. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Hogy ne volna!!!:)
    Én már kb. 10 db-t kaptam:)

CitizenZero kedveli ezt.
  14. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok, szép estét! Vettem 28-19 fát (farm-baha). Nem egy kerek szám, de apránként vásároltam, és valahol meg kell állni :music: Az elején nagyon szép eredmények voltak, aztán egyre gyengébbek.
    Farmon lényeges xxl sárgabarack 2, xxl citrom 3(még nem volt), ujjasjuhar 2, naspolya :) (eddig csak egy volt, így ennek nagyon örülök), xxl cukorjuhar 2, és szakura 3 :inlove: (nem volt még egy sem). Szamócának még örültem volna, mert csak egy van, de ennél is jobban vártam a japán naspolyát, mert még nincs és persze kökényt. Egyik sem lett, de majd legközelebb :)
    A bahán (szintén a lényegesek) lett xxl gránát 1, xxl pisztácia 1, szentjánoskenyérfa 1, xxl papaya, és két cédrát :inlove: (még nem volt), ja és mindjárt az első nyitásra 3 tűzvirágfa.
    Összességében elégedett vagyok, mert már nagyon le voltam maradva az újabb és újabb fákat tekintve, most már csak három fa hiányzik :)
    Sok sikeres titokzatost mindenkinek :)

Gio, csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  15. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én ezeknek a fáknak már a nevét sem jegyzem meg, mert az életben sem és a farmon sem láttam:)
    Bezzeg citrom, bodza, sárkánygyümölcs, kivi, csillag jön dögivel.

dalmata10 és Flowers66 kedveli ezt.
  16. -East17-

Szia!

De egyik sem alap fa volt, hanem XL vagy XXL.

Marika312 kedveli ezt.
  17. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

A kifejlődött fákkal viszonylag elégedett vagyok, a 10-es Richter skálán egy 5-ös erősségű megrázkódtatás ért a xxl-es körte, cukorjuhar, szeder képében. Megköszönöm őket, mert a fejlesztők igen drágán mérnék fa-ban, ha megszeretném venni! De, nem sok értelmét látom az xxl-s fák vásárlásának, mivel úgysem tudok mindig gépközelben lenni éréskor. Kérdés, ha olyan értékesek és drágák, akkor kereskedelmi napon miért nem veszik vissza ( féláron)fa-ért?
    A legújabb fákból ismét nem lett egy db-se, de már megszoktam! Pedig a szintemen már minden fát elérhetnék. Majd 10 titokvásár vagy 4 cserenap múlva lesz, ha meg nem akkor kivárom! :D

Legalább Papagájtoll fám lett! ;) Mindenkinek sok sikert, siker hiányában nagyon sok türelmet! Mert egyszer eljön az idő, hogy a meg nem szerzet vágyott fák ellepik a farmotokat. Mint kutyát a bolha:.:)

Gio, csio70, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Gazdatársak !
    A "kisördög" ott bújkált bennem, ezért ma is vettem.
    Eredményeim:
    Farm : Szakura cseresznyefa, Kökénybokor, Japán naspolya, Birsalmafa XXL, Mandula XXL, Bodza XL és XXL.
    Baha : Szentjánoskenyérfa, Csillaggyümölcs, Kókuszpálma XXL, Gránátalmafa XXL.
    Mindegyiknek nagyon örülök, az előzőknek is !
    ( - titokban reméltem hogy jön még Cédrát és Tamarindusz - de az is lehet, hogy még adok egy esélyt ennek a két fának, hogy megtaláljon ).

Gio, csio70, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  19. kissnejulika54

kissnejulika54 Utánpótlás-írogató

Köszi! Igaz XL, XXL-es volt

20. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

Sziasztok, kb. 20 titokfát vettem, s bár nem lett kökény és tamarindusz, de sok XXL fa , lett japán naspolya és szakura is :inlove:, a bahán lett 3XXL pisztácia , cédrát , szentjánoskenyérfa is. Nagyon jók jöttek, majd lesz következő alkalommal. :)

Gio, csio70, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.