Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot kedves gazdák! Egy titokólat vettem,de nem veszek többet..macska lett,91-s szinten tartok nekem sincs sün,béka,farkas,stb.és most kivim se lesz jó ideig..nincs szerencsém..ez van sajnos!

csio70 kedveli ezt.
  2. özséb

özséb Aktív író

Én is vettem 1-t 91. szinten vagyok és egy nyúlólat (narancs) nyertem. 57 000ft-os nyugdíjam nem engedi meg,hogy FA-t vásároljak.Így marad a várakozás.A remény hal meg utoljára.Mindenkinek sok szerencsét kívánok !

.jani2222. kedveli ezt.
  3. özséb

özséb Aktív író

Én is vettem 1-t 91. szinten vagyok és egy nyúlólat (narancs) nyertem. 57 000ft-os nyugdíjam nem engedi meg,hogy FA-t vásároljak.Így marad a várakozás.A remény hal meg utoljára.Mindenkinek sok szerencsét kívánok !

4. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot kedves gazdák! Egy titokólat vettem,de nem veszek többet..macska lett,91-s szinten tartok nekem sincs sün,béka,farkas,stb.és most kivim se lesz jó ideig..nincs szerencsém..ez van sajnos!

krisz123 kedveli ezt.
  5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudomhogy ki kaphat ujj ólakat, de nekem sohasem jut az ujjakbol csak ami már van.

-Sandika-, alx528, krisz123 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Hát, én 91-es vagyok, nekem narancs disznó,és narancs pulyka lett! Most vettem még egyet.....talán....

csopke1 kedveli ezt.
  7. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

5 ólból 4 narancs és egy gólya. :eek:

8. krisz123

krisz123 Fórum-zöldfülű

Nem vagy egyedül.Nekem sem jött össze semmi jó retro hód,hal,ló,galamb,egér.Majd talán fél év múlva lesz meg.Addig meg a piacon vehetjük meg jó borsos áron.

9. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Vettem még 5 darabot és van 3 nyert.Kibontottam 3-at:2 narancs egy aranymosó.

10. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Nekem a 2ből lett 1 macska meg 1 narancs disznó 90es szinten!
    Kakasra várok vagy 1 kivire mert az ólak közül csak ez a 2 hiányzik veszek még párat hátha jönnek!

11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Gratula! :) Mindenkinek jó szerencsét!
    Azt mondjátok meg, mitől "prüntyint" ekkorát a kivi? :eek:xD

csio70 kedveli ezt.
  12. gymikii

gymikii Fórumlakó

Kettőt vettem, az egyik narancs disznó, a másik narancs pulyka lett,94es szinten(!), vettem volna még de ez teljesen elvette a kedvem, úgyhogy inkább nem...Köszi

-Sandika- kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem a gazdaköriből kapott 3 ólból lett 2 pocoklak a meglévő 4 mellé. :music:Meg egy narancssárga tehén. Nem is tudtam, hogy ilyen sok pockom volt már eddig. 8) :)

14. gymikii

gymikii Fórumlakó

Most olvasgatom , mennyi csalódott gazda, velem együtt...ennek mi értelme így??

15. Pinkafeld

Pinkafeld Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valaki be tudna tenni egy linket, arról, hogy hol olvashatok a babérlevélről? Van 190 db a tápkeveréshez, de a pajtámban már nem látom, hogy szaporítani is tudjam.( Bár kivi madaram még nincs, de a remény hal meg utoljára. Vagyis kb. 4 óra múlva kiderül...Hát a 4 óra az 8 óra ....:()

Nagyon köszönöm a segítséget!

16. gymikii

gymikii Fórumlakó

Mert nem vagy még 95ös

17. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 2 ólat sikerült vennem az egyik narancs disznó,a másik kakas,aminek nagyon örültem,mivel még nem volt!!! :D Jó lenne,ha nem kerülnének ilyen sokba a titokólak,elég lenne 10 FA is,és akkor többet tudnánk vásárolni :(

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a babérlevél a 95. szinttől ültethető a farmon.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szántóföldi-növények.2797/

19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A halak futóversenye lehet a dolog mögött. :)

20. alx528

alx528 Fórum mestere

sajna nem adhatnak mindenkinek mindent :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.