Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Bűnbánóan bevallom, gyöngéd rábeszélésre - miután párom látta, hogy vörösödik a homlokom a frusztráltságtól, és jött a pozitív szemlélettel - vettem még három ólat, és nem bántam meg. Lett egy gólya :)) ), egy róka (megbocsájtom), megy egy farkas!!!!! :D :D :D Most nagggyon boldog vagyok... :D

icus08, Gio, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  2. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

91 -e szinten 2 ólat vettem xxl hód és 1 vakond ez van

csio70 kedveli ezt.
  3. simi1955

simi1955 Haladó

Sziasztok! Lett kivim
    néhány éve játszogatok, de új ólat soha nem kaptam (farkas, kakas, süni nincs)
    Most egyesével vettem az ólakat, nyitottam, - a 10.-re lett meg a kivi
    További jó játékot és sok szerencsét!

mamszi5107, Gio, haszabi0307 és 2 más kedveli ezt.
  4. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Sziasztok! Tegnap lett egy kivim és ezen felbátorodva, vettem ma 8-at. Kivi ugyan nem lett és farkas sem (brühühü), de sztem jókat adott, én legalábbis örülök nekik:

gólya, süni (nem volt még), piros disznóól, narancs lóistálló, piros csacsikovács, narancs csacsikovács, sárga angórasimogató, sárga guanógyár

82-es szinten vagyok és farmaranyért azonnal kinyitottam őket (ha ez számít valamit).

csopke1, Gio, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  5. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

]hoztam a 36 eredményét
    -farkas 2
    -kakas 2
    -gólya 2
    -béka 1
    -kivi 1
    -galamb 1
    -piros ól 3
    -mosomedve 3
    -macska 3
    -egér 2
    -róka 2
    -retró hód 1
    -10 narancs ól
    -3 sárga

Bár nem érzem magam telhetetlennek, igaz hogy kaptam minden ólból, mégis vettem még 33 ólat. :) :) :) Farkas lesz cserére az tuti mert van 4

livia775, csopke1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. mózes

mózes Haladó

én tegnap este vettem 2db ólat és nem találom sehol. csengel55, id sz:19661481 kö

7. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Tegnap és ma is vettem 2-2 óllat
    Lett 3 farkas és 4 kivi:)
    Na jó látom figyelsz.
    Lett angóra strucc és narancs isten se tudja mi.
    A kezdeti sikereken felbuzdulva vettem 15 ólat.

icus08, Ribiszke és csopke1 kedveli ezt.
  8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

A Shirkán53-kivi mérkőzés állása: 20:0 a kivi javára :) (Nem 20 kivim lett :) ) Indul a második félidő!Nagyon remélem szépíteni tudok :)

vje0315 írta:
    Sziasztok!
    Most lett kész két titokól: sárga tojástojó és piros ló lett.
    Valami egészen mást vártam. Nincs még sünöm, békám és persze kivimadaram sem.
    Még vettem hármat, remélem meglepnek valami újdonsággal.
    Mindenkinek sok szerencsét.​
    Szia!
    Ha annyira nincs kedvedre az a fránya piros ló, akkor adok érte áhított sünt, vagy békát...

Utoljára szerkesztett: 24.1.15
    vje0315, csopke1, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben Orion titokzatos tenyészetet vettél, akkor ott kell lennie a farmos menüdben. Kérlek ellenőrizd hogy a menüd mit mutat, mert különböző fajta szűrési módokat tudsz beállítani, amitől nem látszódik a titokzatos ól.

10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

11 ólam végeredménye : 3 narancs halastó...1 piros szamár...1 béka..3 galamb...2 macska és egy sárga már nem is tudom milyen ólfejlesztés-.-

De nem bírtam magammal vettem 22 ólat újra :D este jövök az eredménnyel :D

vje0315, csopke1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Ehhez nem jó nick neved...:) jobban illene Pechvadász :) :)

livia775, vje0315, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

A feladatból kapott ólakból 1 narancs halastó, 1 narancs juhakol és 1 vakond lett. Mindegyikből volt már 4 db. Ajándék lónak ne nézze az ember a fogát!xD Legalább nem citromsárga fejlesztések.
    Egy dolgot megtanultam, ha egyszer valami oknál fogva új farmot regisztrálnék. Biztos nem barkácsolnék narancs ólfejlesztéseket és titokólakat sem vennék . Előbb utóbb a nyereményekből kapott ólakból is megszerzi az ember és ellepi az embert mint kóbor kutyát a bolha. :) :D

livia775, vje0315, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  13. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Én is most jöttem rá 87-es szinten az 5-dik róka után, úgy hogy csinálom a megmaradt feladatokat régebbről, lassan szépen és bejönnek az ólak idővel , nem sietem el az új ólakkalxD

vje0315, Mytros, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Hebrencs-

-Hebrencs- Fórum-zöldfülű

91-es szinten vagyok vettem 21 ólat és egyik sem lett kivi madár. Jó arány :(

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sem a szint, sem a mennyiség nem garantálja hogy az fejlődik ki a titokzatos ólból, amire Te számítasz.

Piaclady kedveli ezt.
  16. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok ! 92 szinten 5 ólból : sárga kecsketej. sárga pulykalábas, narancs ló, vakond, borz : nos ettől ráz ki a hideg!!!:mad::mad::mad::mad:

Mytros kedveli ezt.
  17. bátorka

bátorka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    10 ólat vettem.
    galambdúc
    békató
    sünodú
    mosómedve
    angórasimogató sárga
    juhakol narancs
    tehénistálló narancs
    strucckarám narancs
    és
    2 KIVI fészek:inlove::inlove:

icus08, livia775, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  18. Momsza

Momsza Fórumprofi

Én is vettem 10 ólat. Gólya ( nem volt ), kakas ( volt kettő ) és 2 db. kivi!!! Tudom, tudom nagy mázlista vagyok.
    A többi, macska, róka, narancs ólak stb.
    Ne szomorkodj a kivi miatt, mert Neked meg olyan dolgod van ami nagyon sokunknak nincs KOCKA Jónás bától!
    Felbecsülhetetlen érték. :)

icus08, vje0315, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Vettem még 6 db-ot:

narancs kaptár
    mosómedve
    egérlyuk
    piros szamáristálló

2 db eredménye később lesz meg.

vje0315 kedveli ezt.
  20. annalovacska

annalovacska Utánpótlás-írogató

Sziasztok: 14-ből szokásos egér, hód++, stb, kiwi ugyan nem, de kettő farkas és kettő kakas:) roppant örülök. Majd lesz kiwi is, előbb-utóbb

vje0315, csopke1 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.