Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

bocsi, nem akartam háromszor, de mintha a fórum technikailag nem lenne mostanában toppon :cry:

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, ott van a Hsz-eid alatt a törlés gomb, egyet meghagysz a többit törlöd.:)

soramay72 kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Most vettem észre, hogy amikor a vakondok bemennek kávészünetre, akkor kivik szaladgálnak a kék valami körül a titokzatos tenyészetben. xD Mi az a kis kék bódé?

Baby72 kedveli ezt.
  4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszi

5. birka64

birka64 Járnitanuló

Na jó én befejeztem az ól vásárlást 10 db vettem, annak több mint fele mosómedve, egy kakas egy galamb, halásztanya és guanó gyár. Ebben benne van a 3 db titokzatos ól is, amit kaptam láda titka feladat teljesítéséért 13 db -ból zömmel mosómedve. Pont olyan ez mint egykor a hódvár csak azt kaptam.

bonita333 kedveli ezt.
  6. maya

maya Fórumprofi

Gratulálok szerencséd volt. Engem sajnos most elkerült, 20 db-ból sok galamb gólya, béka lett új sajnos nem. Kicsire vettem 2x20 db-ot, ott is ez a dömping, se farkas se kivi. Nem baj majd legközelebb.

Chate-farm kedveli ezt.
  7. briguka

briguka Fórum mestere

Gratulálok a sok sikeres ólért mindenkinek, nekem nem volt szerencsém: vett és kapott ólból lett: 3galamb, 2sün, 2egér, 2mosómaci, 1-1 róka-borz-béka, narancs: ló-birka-tehén-kecske, piros malac, sárga kecsketej és -pehelytoll. mindez a 91.szinten, nálam is hiány a kakas-farkas és kivi! De majd meglesznek, előbb-utóbb beteszik majd nyereménynek!

vje0315 és bonita333 kedveli ezt.
  8. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    11 ólat vettem. Végre sikerült 1 farkas, és ami még említésre méltó, 1 gólya, 1 sün. De a kivi és kakas még mindig sehol nincs. A rókát pedig már nem tudom hová rakni.

Gio, vje0315 és bonita333 kedveli ezt.
  9. repashock

repashock Haladó

Én mindig csak 1 ólra tudok összekuporgatni. Most 92-es szinten végre sikerült egy gólya (bár mindenkinek lerágott csont nekem még nem volt, szóval kivételesen szerencsésnek érzem magam):)
    Remélem lassan megtalálnak a hiányzók is: a galamb (szintén tonnaszámban mindenkinél :p), a kakas, farkas, kivi ....

junes55, Gio, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  10. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Rémes, már a negyedik gólyát kaptam a titokólból, a hód és vakond is kezd unalmas lenni:p
    Kérek valami teleportálót vagy legalább egy csere-bere napot!! :)

junes55, vje0315, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia - nagyon jó hozzáállás. galambot tudok küldeni, ha lesz ajándékozási nap, légyszi irj.

vje0315 és dalmata10 kedveli ezt.
  12. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Szia!
    Cserenapkor küldj egy baglyot, és küldök amim van :)

dalmata10, mamika57 és Marika312 kedveli ezt.
  13. dujuor

dujuor Utánpótlás-írogató

Nekem sikerült a kivimadár, és lett egy kutyám is (még nem volt). Én rókát és farkast szeretnék, de azok nem akarnak jönni. Jött még gólya is, de abból már volt. Még 5 db-ra volt aranyam, még érnek. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle....bárcsak róka lenne.

vje0315, berzsike, dalmata10 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

dalmata10 kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem:
    Kakasülő csak Szürkület titokólbók, farkas csak Éjfél titokólból, kiwimadár csak Orion titokóból fejlődhet? Jól értem ezt dolgot?
    Köszönöm a választ előre is.

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ulmo ! nekem a mostani Orionból lett kakas, farkas és kivimadár is.

vje0315, dalmata10 és ulmo12 kedveli ezt.
  17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Marika! Köszönöm a választ, valamelyest megnyugtatott. :)

Marika312 kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Pottyantós wcxD

Gio, vje0315, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is tudok neked küldeni, csak ne felejts el majd rámírni.

20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Lehet. xD Mindenesetre akár lesz most kiviólam akár nem, kivik már jártak a farmomon. :)

vje0315, LBetti, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.