Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lillapilla73

Lillapilla73 Junior szaki

Köszönöm szépen :) szióó!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

volt idő amikor azttalálgattuk mennyi új fa lesz a csomagból... 3-4:music: most meg lesz e.:wuerg:
    Tudom a szerencse kérdése...8) még mindig nem olvastam olyan hozzászólát ami miatt rohannék venni én is;)
    Pedig viszket a tenyerem hogy elszórjak 800 aranyat:p

Bátyus kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Ne viszkedjen, nem éri meg.Sajnos én vettem mindkettőt, a farmon nem lett az újból, helyette kaptam kerti berkenyéket és sárgabarackokat. Nagy szívás volt.

4. -Holdfeny-.

Szia

köszi:inlove: meggyőztél8) spórolok:p
    berkenyém és barackom van elég....;)

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sem berkenyét, sem barackot nem nyitottam egyet sem, sőt még cukorjuhar sem. Minden darabja talányos fa lett a farmos csomagnak, sajnos képet nem mentettem róla, de értékes új fákat kaptam fejlesztésekkel együtt. 3 darab jegenyefenyőm lett összesen , ebben benne van a kötelező egy is.
    A bahás nyitásom is jól sikerült, ott is 3 darab új fával lettem gazdagabb.
    Szóval összességében elégedett vagyok és örülök neki.

6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Gratulálok a szép fákhoz, ugy látszik csak engem szeretnek a berkenyék. Most szerencsére a cukorjuharok megkíméltek.

vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ezt jó volt olvasni:inlove: Még van egy kis időm gondolkozni8) OOhh már megint viszket a tenyerem a végén feladom másfél éves elhatározásomat...:music:

8. csibike54

csibike54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretném megkérdezni a Berni kutyák mikor lehetett megszerezni?

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Pontosan nem tudom most megmondani, de a piros kosár-ólak-nál meg tudod vásárolni, 240000 csp/ db

zsani_apja és Swartsch kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Megengeditek, hogy segítsek?

Bernipásztorkutya-ól
    Gazdaboltban megvehető.
    Szükséges szint: 158. farmos
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Bernipásztorkutya-ólTermény: 1 db Berni pásztorkutya
    Érési idő: 12:00 óra
    Tapasztalatpont: 700 TP
    Trágya mennyisége: 3 db
    Gazdabolti ára: 240.000 csp
    Nem megépíthető.Magas szintű tartalmi frissítés - 2024. július

11. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Elnézést, hogy magam alá írok, de szeretném elújságolni az örömömet és ehhez a berninek semmi köze sincsen.

Vettem egy csomag titokólat, a kötelező egyen kívül kaptam még a csomagból egyet, így most párban vannak, nagyon örülök neki.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Gyorsan elő is kaptam egy ritkán szellőző vadast és beraktam mindkét kimondhatatlan nevű, de csodaszép madárkámat. :D:D:D
    Mindenkinek legalább ilyen eredményt kívánok :inlove:.

mani2004, Pandapoc♥, ladislaw11 és 4 más kedveli ezt.
  12. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Sziasztok!
    Vettem 13 titokólat, és minő szerencse, lett belőlük quetzal, és nem is 1, hanem egyből 2 :inlove: Ilyen szerencsém évek óta nem volt :D

mani2004, soresne, apumbiapa és 8 más kedveli ezt.
  13. apumbiapa

apumbiapa Fórumlakó

Sziasztok!
    Vettem egy csomagot és a kötelezőn kivül még kaptam kettö quetzalt és még sok régebbi titkosokat is. Ez most nagyon jól sikerült akció volt. :)

14. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok ! Szomorúan állapítottam meg , hogy nekem sajnos nem lett új állatom ! Tele a hócipőm a sárga /számomra értéktelen /ólakkal , sokszor megfogadtam nem vásárolok , de a remény mindig erősebb ! Akinek sikerült a Quetzalfészek , annak gratulálok !

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Szia! Sajnálom....Én 4db titkosat vettem egy madárka sikerült..szerencsém volt! A multkori titkos fáknál nem volt szerencsém...egy új sem lett.....hát ilyen a játék! Azért még probálkozz hátha.... Sok sikert neked!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Összegyűjtöttem 28 db "detroit" talányos fát, gondoltam kibontom őket, és sikeresen lett belőle 2 jegenyefenyő és 2 molyhos tölgy xxl.

1-et vártam, de úgy látszik sikerült a 2. :D

A 14 db "silbersee" talányos tenyészetből már nem volt ekkora szerencsém, ami értékelhető volt az a 2db vörösfülű ékszerteknős (összesen 6db van így) és lett egy tarajossül-üreg 2-es narancs fejlesztés (már volt 4db citrom, szóval ez most kivételesen jó volt) A többi pedig sima ólak meg terményesek, semmi kiemelkedő.

Várom a Baha titok ólak/fákat, aztán megosztom a tapasztalatom, reménykedem ott is a 2db új fába (28 db-om volt csak azok közül "kauai").

Szerkesztés: Készen lettek a 28 db "kauai" talányos fák is.

Vicc, egyetlen új fa sem esett emellett még kokiafa xxl sem, legrosszabb nyitásom valaha.

Utoljára szerkesztett: 1.9.24
    inanna11, vihence, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok! :)

Csomó titokfa feladat között megakadtam mert akiszilva nem állt a pajtámban a piacon meg vagy nem jelent meg vagy éppen horror áron van. Gondoltam egyet itt a tollasmacska után, van egy csomó rápróbálok hátha.
    Nagy meglepetésemre esett is 2db akiszilva:inlove:
    Emelett még 1 kokiafa xxl is beesett :inlove:
    Örülök, mert végre kicsit haladhatok majd a titokfákkal, emellett kiraktam 24db Kaszpit is hátha lenne társa annak az egy szem vizidisznómnak :)

vihence, -gyöngy-581 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  18. agika48

agika48 Törekvő

Sajnos még mindig nincs Quetzel - a gazdakör áll!!!!!!!!!

19. ambrusne

ambrusne Fórummogul

Melyik talányos tenyészet szól a Bahára és melyik Erdei tisztásra ? Sajnos Korlátozott a lehetőségem, nem tudom mind megvenni. Köszönöm!!!

20. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Amelyiknek a nevében szerepel a "tiki" szó, az bahás.
    Az eventboltban a felső sorban vannak a farmos, az alsó sorban pedig a bahás talányos fák ill. tenyészetek.