Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bündihugi

bündihugi Fórumlakó

Sziasztok ! A mai titkosok botrány.... vettem 25 farmosat, 23 bahát .... Hát elég gyalázat lett belőle. Azt érték el ,hogy többet nem veszek!!!! Csak így továbbbbb vegyétek el a játék élményét!!!! 5 szomszédom meg eltünt,gondolom tele lett a hócipőjük.

soresne, sutimami57 és mamszi5107 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én pont az ellenkezőjét érzem annak amit felettem tapasztalt a játékostársam.
    1-1 csomagot vettem farmra is é a bahára is. A farmosat még nem nyitottam ki, de a bahásnak nagyon örülök a csomaghoz tartozó 1-en kívül kaptam még 3 új fát.
    Remélem holnap hasonló sikerekkel nyitom majd a farmon is a csemetéket :)

vihence, SnéDóri, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Irigyellek, mert nálam 2 csomagból 3 db lett , a garantált 2-vel együtt.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Én 1-1 csomagot vettem nagyon hosszú idő után. A farmon a kötelezőn kívül lett még egy új, plusz az előzőből is 1 jegenyefenyő, az is jól jött, és lett vadkörte xxl is 3 db. A bahán csak az 1 db garantált, de nem volt még akiszilvám abból lett 3 db és xxl sivatagi nyárfa is lett 2 db. Összességében nem annyira rossz.

zsani_apja, -gyöngy-581 és Othep kedveli ezt.
  5. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

20-20 ból döntetlen azaz 0:0 >:(

6. bündihugi

bündihugi Fórumlakó

Csomagot nem veszek!! De aki megteheti vegyen,és támogassa a BP-t végül is ebből él .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.24
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Ha jól belegondolok, nem sokkal több aranyba került nekünk a két csomag, és így biztosra mentünk. Az arany pedig összegyűlt innen onnan.

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én pedig játszom vele és élvezem a játékot :D
    Örömmel nyitom és örülök a sikeres nyitásnak. :)

vihence, Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a korábban jelzett, a Farmexpresszel 2018. június 22-én játékba került Bahamás Mocsárciprus fa átnevezése Montezuma ciprusra megtörtént.

upload_2024-9-26_15-5-26.png

Köszönjük türelmeteket,
    a Farmerama csapata

Swartsch, apumbiapa, aida2330 és 2 más kedveli ezt.