Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Bő termést gazdák!

Ebben a topicban van lehetőség beszélgetni, tapasztalatot cserélni a titokzatos csemete vagy titokzatos tenyészet akciók időtartama alatt szerzett tapasztalataitokról.

Az éppen aktuális akcióval kapcsolatosan jegyezhetitek le gondolataitokat.

• Titokzatos csemete rejtelmei (Farm)
    • Titokzatos csemete rejtelmei (Bahamarama)
    • Titokzatos ólak - titokzatos tenyészet

A menüben az ólak/fál ABC sorrendben vannak, tehát a titokzatos csemete és titokzatos ól a " T " betűnél található meg vásárlás után.
    Ne feledjétek, a titokzatos csemete vagy ól megvásárlása nem garantálja, hogy abból különleges fa/állat fog kifejlődni!

Ne feledjétek, ez itt csevegő topic!

Ha bármilyen problémátok van , szerencsésebb Help topicban feltenni kérdéseteket, hogy problémátok mielőbb megoldásra találjon.

Ehhez az alábbi alfórumok állnak rendelkezésetekre:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/Általános-témák.641/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/technikai-kérdések.282/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/kérdések-és-válaszok-kezdőknek-és-haladóknak.283/

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A csevegés ebben a topicban is a már megszokott módon zajlik.

Mielőtt hozzászólásodat elküldöd, az alábbiakat ellenőrizd:
    Biztos hogy rajtad kívül mindenki más is érti amit leírtál?
    Senkit nem sértettél meg hozzászólásoddal?
    Nem ütközik hozzászólásod a fórumszabályzat egyetlen pontjával sem?

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

Eredményes fórumozást kíván minden gazdának

A Farmerama csapata

.

Utoljára szerkesztett: 11.1.16
    kmandy, János1957, gyebine és 7 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én pont az ellenkezőjét érzem annak amit felettem tapasztalt a játékostársam.
    1-1 csomagot vettem farmra is é a bahára is. A farmosat még nem nyitottam ki, de a bahásnak nagyon örülök a csomaghoz tartozó 1-en kívül kaptam még 3 új fát.
    Remélem holnap hasonló sikerekkel nyitom majd a farmon is a csemetéket :)

kmandy, HéricsBáró, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Irigyellek, mert nálam 2 csomagból 3 db lett , a garantált 2-vel együtt.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én 1-1 csomagot vettem nagyon hosszú idő után. A farmon a kötelezőn kívül lett még egy új, plusz az előzőből is 1 jegenyefenyő, az is jól jött, és lett vadkörte xxl is 3 db. A bahán csak az 1 db garantált, de nem volt még akiszilvám abból lett 3 db és xxl sivatagi nyárfa is lett 2 db. Összességében nem annyira rossz.

zsani_apja, -gyöngy-581 és Othep kedveli ezt.
  5. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

20-20 ból döntetlen azaz 0:0 >:(

6. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Csomagot nem veszek!! De aki megteheti vegyen,és támogassa a BP-t végül is ebből él .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.24
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Ha jól belegondolok, nem sokkal több aranyba került nekünk a két csomag, és így biztosra mentünk. Az arany pedig összegyűlt innen onnan.

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Én pedig játszom vele és élvezem a játékot :D
    Örömmel nyitom és örülök a sikeres nyitásnak. :)

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a korábban jelzett, a Farmexpresszel 2018. június 22-én játékba került Bahamás Mocsárciprus fa átnevezése Montezuma ciprusra megtörtént.

upload_2024-9-26_15-5-26.png

Köszönjük türelmeteket,
    a Farmerama csapata

Swartsch, apumbiapa, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Sziasztok :)

Már sokszor írtam, hogy szeretem a titkosakat bontogatni, izgulni, hogy kapok-e valami számomra jót, vagy az újból.
    Ma is vettem egy csomaggal és nagyon örültem a nyitásom eredményének. A kötelező egy harcsán kívül még beúszott a testvére is, kaptam még egyet a csomagból. Harcsapaprikást ugyan két 23 óra alatt érő ólból sem fogok sajnos főzni, de a gkörben hasznát veszem.

Kíváncsi lennék rá, hogy másoknak milyen tapasztalatai voltak a nyitásokkal :D Örülnék neki, ha megírnátok :)

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nekem a szokásos.o_OVettem egy párat .semmi értékelhető.:sleepy:
    Igazábol azt hiszem mindig is igy volt:music:
    Kötelező proba ami nem jön be:p
    Na majd megnyerem eventekbe valamikor,ahogy szoktam.xD

12. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! Sziasztok! :)
    Csatlakozom hozzád. Szintén a kötelező mellé jött a tesója, + pár csíkosmókus, muflon, pelikán, ól és terményes fejlesztések....
    A harcsapaprikást nem szeretem, így nálam megmenekülnek a megfőzéstől. Gondoltam majd kidobom a piacra, de ennyiért nem adom el. Maradnak a pajtában.

13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én is vettem csomagot, és a kötelezőn kivül kaptam még 3 darab harcsát. Úgyhogy 4 db lett összesen. Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ennyi új ólat adott a csomag. Ezzel azért már lehet valamit kezdeni, akár a gazdaköriben akár ha piacra teszem. Meg kaptam muflont, csikosmókust, pelikánt, meg sok más ólat és terményest. Sőt egy góliátbogarat is. Azokat nem is nagyon figyeltem.

14. DevilMókus

Lesz némi idő mig piacképes leszo_O
    Szorgalmasan viszen fel a Quetzal áráto_O/0-tam már vele/és még 12000 .nél tart, 2 hete volt 8000 .nél:sleepy:
    Remélem elöbb utobb más is elkezdi árulni,mert úgy tűnik egyedül nálam maradnak;)xD

kutyaszálló, Farm_Tadity_ és Swartsch kedveli ezt.
  15. Swartsch

Szia! :)
    Segítenék feljebb vinni az árát, én is nulláztam vele valamelyik nap, de sztem nem vagyunk azonos piacon.
    Nálam jelenleg kong az ürességtől a fura nevü madár ( én csak így hívom, mert nem bírom se megjegyezni, se kimondani a nevét :D ) a piacon, jelenleg 17.360-ért tudnám kitenni.

Szia! :)
    Gratulálok! Ez nagyon szép nyitás volt. :inlove:

16. DevilMókus

11-es piacon vagyok/ Réka,Katynka is itt van akik ismertebbek/o_O

Katynka aktív itt föleg :music:kb felváltva dobáljuk ki nagyobb tételekbe az állatokat ,Amarántokat ilyesmit .;)
    Én se birom megjegyeznixD
    Lehet ezért nem megy, mindenki igy van vele:music:eladnám de mit isxD

kutyaszálló, Farm_Tadity_ és Swartsch kedveli ezt.
  17. Swartsch

Én a 4-esen.
    xDxDxDxD

18. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!
    Már egy ideje nem veszek csomagot, csak 10 db-ot... de amikor most kinyitottam és 5 narancs teknős lett8)????
    Nem igazán örültem!!!

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ez minden ólat magába foglal:
    Talányos ólfejlesztések:
    Narancs ólfejlesztés
    Piros ólfejlesztés
    Rózsaszín ólfejlesztés
    Sárga terményes ólfejlesztés
    Narancs terményes ólfejlesztés

20. bakosagi54