Tojáskereső csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nekem tetszik az event!
    72 felröpim volt,aratásból és ajándékokból jött össze! A belső kör kész és + 1 feladat!
    Mivel nem szándékozom korán lefeküdni ( holnap szabin leszek) ezért éjjelre is Húsvéti liliomot ültetek ,és korán le fogom szedni:)
    Ezt a mennyiséget le lehet termelni hamar! Utána mehet a hosszabb növény! Nem szándékozom O percezni! :) ;)

Kívánok Nektek jó eventezést és sok-sok Metszőollót! (egy jó metszőolló jöhetne hozzám is,mert a réginek kicsorbult már az éle) xD

almáspite48, -W-595-, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  2. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Ezek jöttek a titokólakból: Lóistálló narancs, nyúlketrec piros, kakasülő és jégmadárfészek. Tök jó, hattyúm még mindig nincs de azért nem vagyok csalódott, mert a jégmadárfészek nagyon jó. :)

Ágica-1958, genka53, g.bella és 7 más kedveli ezt.
  3. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Tisztelettel kérdezem, tudja-e valaki a 0 perces szegfűm miért ad a komfort talajban változó mennyiségű felröppenőt? Eddig 39-t adott minden aratásnál. Most pedig 22, 29, 10?!! Help valaki!:eek:

Gio kedveli ezt.
  4. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nem tudom. Nekem 3 szuper mamutfám eddig 3 db-ot adott, most 2-t. Talán azért, mert, ha jól emlékszem 250 körüli felröpire van szükség az event teljesítéséhez. ....de ezt csak én gondolom.

taga1, -kaktuszable-, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Hát tudom, hogy csak ma kezdtük, a varázsfa sem ad felröpit és hogy visszavették a röppentyűt, induláskor volt, ami volt, de egész nap szinte semmi!!! Talán mindig reggel kapunk valamennyit és ennyi?
    Írja már meg valaki, hogy mit kellene ültetni, ha a hosszúak sem adnak? Az állatok meg szintén fukarak!
    Nem szoktam kapkodni a befejezéssel, hiszen ez játék, de ebben a tempóban valószínű csak az utolsó nap leszünk készen!

genka53, Gio és emocy91 kedveli ezt.
  6. Katinéni1

Katinéni1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    25 metszőollóm van. Ez bizony elég kevés. Éjszakára hagymát és mogyorót ültettem , jó lenne ha reggelre egy kicsivel több jönne.
    Mindenkinek sok metszőollót és Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.:D

almáspite48, genka53, katimami51 és 7 más kedveli ezt.
  7. livcsiko

livcsiko Junior szaki

A fák, az xxl is viszonylag jól adják a felröppenőt. Kérdésem, hogy a turbótrágyán kívül van-e bónusz vagy más valami ami az érésidőt csökkenti. Átnéztem a polcomat az éléstárban, a piacot és az enciklopédiát, de nem találtam, lehet hogy figyelmetlen voltam? Vagy tényleg nincs más érésidő-csökkentő a fákra?

Gio kedveli ezt.
  8. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok! Az erdeire hagymát ültettem, van még kint egy pár XXL-es fa. Egy darab felröpit sem adott ezen a területen. Az egész farmon 32 metszőolló lett, amiben benne van a szomszédaim 8 ajándéka is. :(

bindi5454, Gio és stellácska26 kedveli ezt.
  9. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

20 perc múlva aratom a liliomokat,meglátjuk mi lesz.

Off! Hogy lehet hogy néhányan már 1-kor el tudták kezdeni a játékot, holott az csak 2-kor kezdődött?
    A szg órája pontos jelenleg 20:53 van!

bindi5454 kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    fákra nincs más,
    de ha hosszú érésű növényt ültetsz komfort talajba
    és megszórod szupertrágyával (vízzel, trágyával), jobban adják a felröpit, mint a fák.

kisvirág, Ágica-1958, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  11. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sziasztok, én időben ültettem, arattam az event kezdetétől már 2-szer, és mégis csak 34 felröppenőm van,így nem hinném hogy lesz kedvem folytatni ezt az eventet,légyszíves több felröppenőt adjatok ha van rá lehetőség!

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

3 majdnem teljes terület 1x1en 5 db röpi... igaz, hogy még kevés van, de akkor is csak 2 területre ültettem vissza az eventgazt, 1re pedig szegfűt vízzel , trágyával, reggelre leérik. Nem mintha az 5 órásért felkelnék éjjel;)punnyad reggelig az is, és gondolkozik szépen, hogy nem kellene-e több röpit dobniaxD
    Azért 10 feladat készen van ám.:D

ada77201, taga1, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Nekem 1 területre event növény komfortba adott 8-felrepit..
    Még 2 területet aratok sima 1*1-be a többi már hosszú érésűvel van beültetve..
    Aztán oda is megy a rózsa a többi reggel kiderül. :D
    Vagy beborul.. :D :D
    Sikeres eventet Mindenkinek és kellemes éjszakát..

14. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok en minden vethető területre liliomot vetettem,és összesen 8 db felreppenőt kaptam szuper!

ada77201, soramay72 és Gio kedveli ezt.
  15. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok en minden vethető területre liliomot vetettem,és összesen 8 db felreppenőt kaptam szuper!

genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  16. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Nekem a mai nap folyamán 79 felröpi sikerült,igaz benne vannak a szomszédaim ajándékai is! De úgy látom az event végéig bőven meg lesz! :D 7 területet sikerült megcsinálnom! Éjszakára hosszú érésűeket ültettem a felröpik végett,az eventnövény úgyis 2 nap alatt kész 1x1 RA -val! Jó játékot és sok felröpit kívánok Nektek! :D

ada77201, kisvirág, Ágica-1958 és 9 más kedveli ezt.
  17. imike911

imike911 Fórum hercege

Olvasva azokat a panaszokat, hogy milyen lassú a játék, nekem az event első fél órájától eltekintve (akkor ugye nagyon sokan voltak fent), sokkal gyorsabban fut, mint mondjuk 2 héttel ezelőtt. Szinte hasít. Pedig most jó öreg gépen játszom, XP-n és chrome-mal, ami április 1-e után erre már nem frissít. Ki érti ezt?
    A felröppenők meg, hát elég gyérek. A család farmjain 51-66 között változik, ami, ha figyelembe vesszük, hogy rákészülten arattunk először, azért elég elgondolkoztató. Na mindegy. Letermelem az eventnövényt, utána majd visszapakolok mindent, aztán vagy meglesz a felröppenő mennyiség, vagy nem.
    Ha nem, a legközelebbi ültetős eventet már el sem kezdem. Most is gondolkodtam rajta, s csak azért vágtam bele, mert nincs őrlődés (malom) és ezerszeri leadás. "Szép könnyű event"-nek ígérkezett, ahogy többen írták. Majd meglátjuk.

ada77201, almáspite48, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Mindenkinek !
    65 felröpivel kezdtem. Jelenleg 11 feladatot teljesítettem. 5 területen már 1X1-ben érik a növény, éjfél után lesz készen. Sajnos a metszőolló nagyon kevés számban jön az eventnövény aratásakor. Mivel szombattól külföldön leszek, kissé aggódom, hogyan tudom teljesíteni ezt az eventet. Sajnálom, hogy nem vették figyelembe az ünnepet, a rokonlátogatásokat, elutazásokat. De az is lehet, hogy csak én aggódom túl. Tetszenek a kitehetők, és hogy felhőt is kapunk - szenzációs. Szeretem a felhőket !
    Mindenkinek sikeres eventezést, Kellemes Ünnepeket kívánok !

19. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A teljes területen liliomok voltak vetve (meg némi fa,ami nem került leszedésre.) Összesen 12 ollót adott az aratás. Ez nem sok, de ha figyelembe vesszük, hogy naponta hat aratás lehet (csak vizezve) az akkor 72 olló naponta. Egy két aratást kihagyva is összejöhet a napi 50. Trágyázva meg növelhetjükis az aratás és felröppenő számot.

stellácska26, z2856 és Gio kedveli ezt.
  20. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Valami gubanc van a géped órájával ugyanis kerek 1 óra az eltérés. Te a kommentedben 20.53-at jelöltél meg, mint pontos időt, viszont a kommentednél lévő idő (ami mutatja, mikor írtad) nálam 19.53-at mutat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.