Tojáskereső csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nálam is azt mutatja, ezért nem értem. Most pl a szgm óráján 22:225 van

2. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Help!
    A fizetésedért sem mindig egyforma mennyiségű-minőségű munkát végzel, lehet, te kivétel vagy:)

bindi5454 kedveli ezt.
  3. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Szia.
    Elvben teljesen egyetértek veled. Fontos látni az arányosságot. Ettől függetlenül keveselltem. talán mert telhetetlen vagyok. Vagy csak egyszerűen nyakamon a húsvét. Mindenesetre amikor megláttam a kapott mennyiséget... hát az nem sok, hanem sokk volt.... :D nagyon szeretném megcsinálni az eventet, aztán majd látom, hogy sonkafőzés, ünnepi menü, meg babázás mellett mire megyek vele. :D (A locsolóktól kölni helyett meg majd metszőollókat kérek..... )

4. 74 ollóval fekszem le (szint 96)
    A panaszkodóknak igazat adva kérdezem.
    A 20 és 30-as szint körüliek honnan szereznek mogyorót, hagymát vagy netán rózsát, hogy legyen esélyük a felröpire?! :p
    És akkor nem is beszélek a szükséges szint 2-ről.
    Mindenkinek ollós jó éjszakát.

5. csodás

csodás Járnitanuló

Még két ilyen aratás és meg is lesz a kért ollód a szomszédok ajándékát is számolva. Erre van 6 napod. Csak 250 felröppenő kell! Ez olyan, mintha 300 felröpi lett volna, amikor ezren felül kellett összeszedni az eventhez. Ne nyavajogjunk már állandóan. Jó ez az event. Két nap alatt a liliomot is letermelhetjük. Mindenki tudja teljesíteni. Közben lehet készülni a Húsvétra is. Én ma délelőtt bevásároltam, megfőztem a kocsonyát, sonkát, tojást. Holnap sütöm a kalácsot, krémest. Sütés-főzés utáni takarítás, mosogatás. 4 óránként belépek aratni-vetni. Szerintem vasárnap kész lesz az eventgaz. Farmvisszarendezés, hosszúérésüek napi két belépéssel. Hétfőn rokonok és vendégek. Bocsi, ha hosszant taglaltam mások számára unalmas napi teendőimet. /pedig még mindent le sem írtam/ Öröm legyen a farmozás mindenkinek. Hat éve cainálom és egyre több örömet ad nekem. Majd jelentkezem, ha befejeztem sok más teendőim elhanyagolása nélkül. Jó éjszakát mindenkinek.

6. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Nekem ennyi (pontosabban 53) az egész napos aratás+ajándékok után gyűlt össze. :D De még egyelőre derűlátó vagyok én is. Majd ráérek kedden sopánkodni, ha addigra mégsem gyűl ki legalább a 220-230. :D

Huh... tudjuk, hogy kevés felröpi jön, na de hogy ennyire. :eek: Pedig pont most gondolkodtam rajta, hogy a hónapok óta leszedett komfortomat visszapakolom. Ezek után erősen meggondolom.

Milyen időzóna van beállítva? :) Régebb nekem is el volt állítva, hasonló fejfájást okozva, mint most neked. :) Szerintem nézd meg, és állítsd át közép-európaira (GMT+1), ha eddig nem azon volt.

emocy91, Gio, barna030303 és 3 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az is le van csökkentve.Nekem a 44 db földterületre még annyit sem adott.

Marika312, .barbi1., genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

117 felröppenővel zárom a napot. 5 terület eventnövény 11 metszőollót adott.xD
    Balra indultam a külső körön, azt az oldalát délelőtt befejezem.

Szép álmokat Mindenkinek!

g.bella, stellácska26, Marika312 és 15 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Kiléptem a kertkapun, a következő feladat:termelni a liliomokat és olló gyüjtögetés.
    Szerintem jól haladok.

Gio, Marika312, Jucus1949 és 5 más kedveli ezt.
  10. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

már csak 2 kicsorbult olló kel a boldogsághoz - na majd a szomszédok össze dobják xD akié nemtettszik azt vissza dobom :p

Gio, Marika312, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  11. freemihaly

freemihaly Fórum-zöldfülű

Jó reggelt mindenkinek!
    Nekem tegnap kezdéskor az első tábla Tönkölybúzára adott nulla ollót, az elég szép!
    Majd kukoricáztam arra adott 2 db ollót??!? Na mindegy 87 db van most, ma meg holnap megvan!
    Sok sikert mindenkinek!

emocy91, Gio, stellácska26 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Elnéztem, a freemihaly is én vagyok!
    Ez az igazi farmom 96-os szintű, és a tönkölybúzára adott nulla metszőolló biztos megbolondított...

emocy91 és Marika312 kedveli ezt.
  13. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

1231 liliom és 63 metszőolló van a pajtámban, az első 2 területet tisztítottam még csak meg, de még 1 nap sem telt el a kezdés óta és a felszaporítás kivételével semmi különöset nem is csináltam. Sok sikert mindenkinek! :)

g.bella, emocy91, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Bár biztos nem vigasztal, de nálam is csak 1-2 ollót adott. Az erdei tisztás tele van fával ott is csak 5 db lett, de csak azért mert ott vannak a mamutfáim. Ja és én is 96. szinten vagyok.

emocy91 és Gio kedveli ezt.
  15. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Még azt elfelejtettem, összesen 250 metszőolló kell, biztos meg lesz, még akkor is ha ilyen kevés jön. Szerintem.

g.bella, Gio, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  16. soramay72

soramay72 Fórum hercege

5 területre kaptam 10 felrepitm ez valami vicc, mert nem nevetek :mad:

Marika312, -tanaka40-1, Pihepehely és 2 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Kinyitottam a 4 db titokólat amit kaptam, ollót nem adott egyet se, 2 sün, 1 kivi, 1 narancs szamár lett belőlük, még véletlenül se lett hattyú vagy vidra.:sleepy:
    A négy titokfa is beérett, arra se adott egy ollót se, és lett 1 XXL berkenye, 1 XL naspolya, 1 XXL datolya, és.... és... lett 1 sárga trombita :inlove: na végre.
    Az áfonya, pipacs, és liliom ( nem az eventes ) még érik.

g.bella, emocy91, Gio és 12 más kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!Az ólakból nekem 2 béka,gólya és kivi lett.Még jó,hogy lett gólya így a békák hallgatni fognak;) A fák is felejtők,nem lett sárga trombita.Aki még nem nyitotta ki,szerencsét hozzá.

emocy91, Gio, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  19. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!A hattyut eddig sem osztogatta 2 kézzel,gondolom a vidrát sem fogja.Előbb-utóbb ugy is meglesz.A s.trombitával én is kiegyeznék.:)

g.bella, Gio, kisvirág és 4 más kedveli ezt.
  20. dfecka

dfecka Fórumlakó

Ugytűnik ezalatt az event alatt a felröpik számát illetően nem is fogsz nevetgélni,még nagyon sokan nem nevetgélünk, de meglesz az szerintem csak idő kérdése.

Gio, soramay72, kisvirág és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.