Tojáskereső csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bambika04

bambika04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mindenkinek sok-sok metszőollót kívánok!
    Látom sok mindenkinek gond a felröppenő. Most aratáskor figyelgettem - felröppent az olló, de a pajtába nem került - azaz látványosan felreppen, de nem kapjuk meg.
    Azt számolgattam, hogy eventindításra póréhagyma volt ültetve, a bahamán pedig kávé, így 40 db-ot kaptam. Ha ma és holnap napközben letermelem a növényt, éjszakára hagymát vagy vmi ilyesmit rakok, akkor éppen meglesz az a 250 db.
    (Most az egyszer akartam hogy hamar kész legyek, hogy az ünnep csak kényelmesen pajtatöltögetéssel, pihenéssel teljen).

g.bella, stellácska26, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem nem így lesz ;) Bár éjszakára mogyorót ültettem az sem adott sokat :oops:

genka53, Peszi2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. bambika04

bambika04 Utánpótlás-írogató

Liliom aratásakor 17 metszőolló. (Reggel u. erre az 5 területre, liliomra adott 6 db-ot). Alakul az lassan, lassan.

stellácska26, emocy91, kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ne aggódjatok, ha végzünk az eventtel csak ugy jönnek a felröppenők, legalábbis én ezt tapasztaltam.;)

g.bella, gyfa, Boccio71 és 13 más kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Gondolom csak pislogtal, hogy rozsa olad lett :) nekem sem volt meg sosem titokbol rozsa olam, en is csak pislognek azt hiszem :D Vegre van rozsa pulykad ;) gratulalok !
    Tegnap egy kicsit 0 perceztem , mert a felropik nem nagyon jonnek :(

emocy91, kedvenc62, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Gratulálok! :D
    A növényeknek és az ollóknak több, mint fele megvan, innentől már csak a húsvétra készülődés befolyásolja a befejezés időpontját, de időnk az van bőven. Kiegészítő infó: az egyik kisebb farmomon, ahol csak 3 mamut van, az erdei tisztásra raktam ki terményeseket, meg óriás ólakat szupertápozva. Nem vagyok elragadtatva, lehet, hogy a kövi "beérés" után ki is csapom őket, mert pl. a 2 sárga óriás ló 2 db-ot adott, az óriás kecskék semmit, a halásztanyák meg 1/3-a adott metszőollót. Egy dolog vigasztal, hogy terményt adnak. ;)
    Nekünk meg, akik még bűvöljük a felröppenőket sok, de minimum elégséges metszőollót kívánok még. :inlove:

g.bella, gyfa, Boccio71 és 11 más kedveli ezt.
  7. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

A hagymához ne fűzz túlzott reményeket! Nekem a bónuszokkal meg spékelve adott a tölgyesnél 0 db, azaz NULLA db metszőollót!
    Ennél még az eventnövény is többet adott /területenként 4-4 db-ot/>:(>:(>:(

missuzy_53, emocy91, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  8. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, minden kedves farmernek! Valóban nagyon kevés felröppenőt ad, én is 0 perceztem, most már csak a növényeket kell termelnem, a titok ólakból, és titok fákból semmi különös nem lett. Az utóbbi eventekben többnyire békát kaptam, most 25 békám van, remélem cserenapkor tudom használni őket. Egyébként tetszik az event sok mindent ad.

stellácska26, missuzy_53, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem eddig 57 ollóm van. Lassacskán jön nagyon. És ebben már benne vannak a szomszédoktól kapottak is.

stellácska26, emocy91, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  10. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Kizárólag 37 db XL mamutfa aratásából 13 metszőolló repült fel. Ennél azért sokkal jobb volt a "hozam" régen... :(

alpha58, genka53, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  11. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Megértelek. :) Kommentemmel sem bántani akartalak vagy bármi ilyesmi és örülök is neki, hogy nem így vetted.:) Arról nem is beszélve, hogy úgy főleg megértelek, hétvégén bizony alig-alig lesz idő bármire is.:) Azért bízom benne, hogy sikerülni fog teljesíteni..a locsolóktól pedig nehogy azt merj kérni, mert ők sem tojásért fognak esedezni.. :D

g.bella, Gio, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    4ezer eventnövény és 55 felröppenő hiányzik ahhoz, hogy befejezzem. Még holnap reggel tudok a farmmal foglalkozni (utána 3 napig nem leszek Magyarországon) - remélem összejön a hiányzó felröppenő. Az eventre tisztességesen rákészültem, - tudtam, hogy utazom. Mivel szerdáig tart, kedd este és szerda délelőtt még lesz időm.
    Sziszy - gratulálok a rózsa óladhoz ! Szerencsés vagy, jó ajándékot kaptál a Nyuszitól ! még nem raktam ki semmit, előbb az e-növények letermelése. Kicsit/nagyon sietek, még éjszaka is felkeltem aratni, pedig nem szoktam.
    Breki - gratulálok a befejezéshez !
    Mindenkinek sikeres eventezést - kellő mennyiségű metszőollót és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok !

g.bella, gyfa, Boccio71 és 14 más kedveli ezt.
  13. A családon belül próbálkoztunk a következővel, gépi aratásunk van az aratás során nem ültettetünk csak gyorsan arattunk és léptünk a következő területre.
    Az eredmények során a legrosszabb 7 felröpi a legjobb 13.
    A vetés csak ezután jött.
    Továbbra is figyelemmel kísérjük ezt az aratási módot és felröpi számot.
    Sziszy Én is gratulálok.

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nekem eddig 102 db olló jött össze, ez így már megnyugtatóbb annál, ahogy tegnap álltak a dolgok. Úgy látszik az válik be, hogy éjszakára hosszú menjen. Az elején cukorrépával készültem, de csak egy földön, a másikon állatok voltak. Ma éjszakára sárkányfű ment, bahán gyömbér. Az eventnövénnyel majd nappal molyolok. Ja, és tyúkom sincs, (nagyobb baj, hogy sonkám sincs), tehát sonkavadászat után este lenyomok 2 kör tyúkot. xD

g.bella, gyfa, stellácska26 és 13 más kedveli ezt.
  15. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

Legközelebb, ha ilyen kevés felröpivel kecsegtetnek - 250 db, - akkor már nem fogom ilyen lazán várni az eventet. Nem ültettem semmit, sok dolgom volt, gondoltam ennyi csak csak összejön. Most 93-nál tartok. Északa hosszú érésű növényt ültettem, de a délelőtti liliomaratáskor bizony volt olyan terület, azt hiszem a főfarm, hogy nem adott egy darab felröpit sem. Sajnos ebbe beleszaladtam, V. dörzsölheti a kezét, milyen ravasz is volt... o_O

-kaktuszable-, Gio, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Bibi nekem 59 db van én nyertem :D

-kaktuszable-, Szviki04, Gio és 7 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De te már befejezted a játékot nem? :p8)Game over. Én meg még el se kezdtem. xD

Gio, alpha58, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Felröpi metsző ollóval van baj - lassan röppen illetve nagyo kevés röppen!!!!

Gio, Böbebaba60 és ulmo12 kedveli ezt.
  19. góliát06

góliát06 Fórum-zöldfülű

Lassan ezt az eventet át kell nevezni tojáskereső event helyett Metszőollóvadászra.....
    Most tudtam csak kezdeni, de a hozzászólásokat olvasgatva végezni már nem fogok...
    Pedig milyen szépnek tűnt.... Első aratásra 31 röppent fel, és kételyeim vannak a többiben....

g.bella, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Azért röppen lassan, nehogy lemetsze véletlen a liliomot .;)
    Figyu ! 1 nap telt el, még a végére annyid lesz, hogy kiárúsíthatod .:p

g.bella, gyfa, Boccio71 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.