Tojáskereső csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

genka53, zoldliget, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Elég karcsúnak tartom, egyéb event kezdése ettől több szokott lenni. Én csak a 43 területről írtam. Mindig azt mondták, hosszú érésű legyen, ettől hosszabb nekem nincs. A bahán 42 területen 10 órás növény 2 db olló. Lehet hogy rossz szerveren vagyok:)

genka53 és stellácska26 kedveli ezt.
  3. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sokaknak keserves lehet a szükséges felröpik összeszedése, én 55 darabbal kezdtem, póréhagyma és gyömbér az 1x1-es területeken,valamint 51 (!) mamutfa..... Szóval kevesebb kell, de kevesebbet is ad a rendszer....

genka53, Gio, kisszakács75 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok! Szegfűt ültettem 3 területre adott 27 ollót, hát azért adhatna több felreppenőt.

Erzsike5110, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Én még csak 10 nagy területen arattam, hogy az eventnövényt be tudjam vetni, a többi nem soká érik, plussz a fák, de a fák egy darab felröpit se adtak. Másnak mi ezzel a tapasztalata?

genka53, Gio, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  6. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    csak 1/4 ora kesessel tudtam belepni addig csak erort adott
    kezdesnek kaptam 20 ollot ,igaz reggel mindent learattam,de szerintem igy is nyugisan meglessz a felropi

genka53, Gio, PocsékFarmer és 2 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sajnos én a húsmentes napot nem tudom betartani! Nem is lakok jól!De azért próbálgatom!

genka53, zoldliget és .imre71. kedveli ezt.
  8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Nem mondod, én a baha kivételével learattam, és összesen 1, azaz egy db metszőollóm lett!
    Szerinted?

9. H-Anita

H-Anita Aktív író

Igazán nincs mit! Annyi az egész, hogy sajnos több idő maga az aratás-vetés-locsolás. De hosszútávon visszanyered az időt, több nappal hamarabb kész leszel! Kellemes Húsvéti Ünnepet és sikeres eventet kívánok! :p:)

genka53, zoldliget, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Hát elég silány a felröppenő,5 területről 43 olló.Kevesellem cseppet.

genka53, Gio, H-Anita és 2 más kedveli ezt.
  11. sasvár

sasvár Junior szaki

Nyilván csak azért kell 250db olló mert a felröppenőt nagyon gyéren fogja adni. Nekem is van eddig 23db olló.

stellácska26, genka53, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  12. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Detto, nagyon nyögvenyelősen indul, full málnára adott vagy 35 db felrepit :oops:, kaktuszra 7 db, arról ne is beszéljünk, hogy baromira be van lassulva a játék, baromira tekereg a a virág ás csak nehezen tölti be a területeket :sleepy:

genka53, emocy91, bogisaci60 és 5 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

48 felröpivel kezdtem, 1 terület mamut, 5 ól, 2 terület szegfű 1*1, a szigeten csak fák,
    nullaperces szegfű, 13-22 között ad, szóval szerintem tesztelik, hogy lehet belerondítani a 100 % felröpire , nullásozással

genka53, emocy91, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem bejött a sejtésünk.Igen.Levették a felröpik ugrását.Annyi, majd lesz valahogy.46 felröppenő jött.Van még egy pár nap. Hamar készen lesz a növény, utána farmrendezés! Akkor is ennyi jön, akkor már sz..r lesz.No a pogácsám kelt eleget,mehet a sütőbe!

genka53, -W-595-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    Arattam 59 metszőollót kaptam, de még a bahama komfort nem érett be, mire kell a terület az is kész lesz .....
    Meg lesz ez szépen nyugisan ;) nyugiiiiiiii8)

stellácska26, Döbi65, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Húúú, de karcsú a felröpi, tuti nem véletlen! Így nem lesz gyors a menet, sajnos!
    Akkor hajrá Mindenkinek!

17. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok! Csak 250 felröpi kell. Nincs min aggódni. ;)

genka53, demeter03, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szegfüre 10 felröpi.

Döbi65, genka53 és Gio kedveli ezt.
  19. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Elsőre 41 felröpit kaptam!Csodálkoztam is,hogy hosszúérésűket ültettem,mégis ilyen kevés,de látom a többiek is hasonlóan kaptak! A játék is nagyon lassú,gondolom nem csak nálam! :(

genka53, kisvirág, demeter03 és 5 más kedveli ezt.
  20. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Én 67 felröpivel kezdtem! Mindenhol 20 órás fák voltak! Simán meglesz mindenkinek a felreppenő!

stellácska26, genka53, demeter03 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.