Visszajelzés Tojásművészet 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 11.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Meritre

Meritre Járnitanuló

Olvasd újra amit írtam :)

Utoljára szerkesztett: 12.4.17
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na most azért ne vicceljünk. Az első 10 ezer kerti zsázsát kér ami 2 perces növény és kap rá 50x szorzót. A következő 100x szorzó és 10 ezer búzát kér. Kivesz valaki egy 3 órás kupont és amíg felszaporítja a növényt addig ezeket simán letermelheti.

vidám844, Melan, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  3. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Te meg próbáld meg megérteni amit én írtam

4. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Ne haragudj, de butaság a példád.
    Tényleg fejezzük be, mert nem ide való. Koncentráljunk a feladatra.

kukori80 kedveli ezt.
  5. Meritre

Meritre Járnitanuló

Drága amit Te írtál arról szó sem volt a hszben amit idéztél. Még véletlenül sem szeretnék ugyan annyit kapni mint egy 200as.. Még a végén a fejembeszállna.. :DDD

újfarm53 és taga1 kedveli ezt.
  6. imike911

imike911 Fórum hercege

Hogy mennyi tp kell egy szintért, az megér egy misét. Ha minden szint egyforma tp-re volna egymástól, mint 100 fölött, akkor valahogy így nézne ki.
    1.szint 25'000'000 * tp ~ 82,5 mostani szint
    2. -> 86.szint
    4. -> 90.szint
    10. -> 95.szint (250'000'000 tp)
    25. -> 100.szint (~625'000'000 tp)
    125. -> 200.szint

1. Kérdés, melyik kezdő játékosnak lenne türelme az 1. szintet elérni?
    2. Manapság a kezdő játékosok is sokkal gyorsabban haladnak. Ennek nagyon sok összetevője van.
    3. Egy nagyobb (>>100) játékos, ha megfelelően kondicionálta a farmját, meglepő mennyiségű tp-t tud kaszálni 1 nap.
    Lehet igazságot tenni.

Mindenesetre ez a mostani felhő, ha sikerül megszerezni, a kis farmoknak még ilyen kondíciókkal is hatalmas fejlődési lehetőség. Főleg a bahán.

* javítás : 25000000 millió tp , eredetileg ezt írtam. Ez tényleg kicsit sok lenne.xD

Samborg, csillus35 és kukori80 kedveli ezt.
  7. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

513-felrepivel zártam mára..
    beadás meg van a 7-es feladatig..
    De ez még semmi :D így is van még vissza bőven..
    Sikeres befejezést Mindenkinek.. Na meg kitartást..
    El lehet minden eventet kezdeni az esélytelenek nyugalmával is.. ;) de akkor is nyerünk..

Melan, zotmar, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Tudod, amikor mi kezdtük, akkor is nagyjából ez volt az arány. Az egyharmadát tudtam teljesíteni az adott event-nek . És büszke voltam, hogy sikerült az, amiről azt hittem, labdába sem rúghatok. Valahol, valamikor, valahogyan mindenki kezdő.......Azóta felgyorsult a játék, mint az élet. Mindenki mindent akar, de azonnal.......Egy 40-es szintű szeretné véghezvinni, megoldani azt, amit egy 100-as...... Hát ez nem fog menni.Szinte a játék kezdete óta itt vagyok, és mostanában egyre gyakoribb a nem teljesített eventek száma..... Türelem, játékoskedv, megfontoltság. :) Sok sikert és jó kedvet kívánok a játékhoz!

vidám844, Melan, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  9. Meritre

Meritre Járnitanuló

Szia! Szerencsére megoldom az eventeket úgy néz ki ez is sikerül majd.. Csak próbálom megérteni, és megértetni mások problémáját.. úgy néz ki kevesebb sikerrel.. :S Neked is sok sikert a játékhoz!!! :)))

genka53, rozo52, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Professzor II. Uram, teljesen jól látja a helyzetet. :D Ez a felhő mindent megér és kész.:D

Melan, zotmar, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudod nem nagyon irigyeljük mi sem a 200as szintűektől azt a többletet, amit hozzájuk képest mi nem kapunk meg. Azért ha belegondolsz egy 200as szintű TP és csp terén, pont a dupláját kapja, mint a 100as szintű.
    De ha valaki elmegy egy munkahelyre, teljesen más pénzt fog kapni ugyanazért a melóért, mint az aki már 10 éve csinálja.
    A hűséget sokkal inkább megbecsülik normális helyeken, mint a vagdalkozást.
    Ne feledd, hogy egy magasabb szintűnek rengeteg olyat kell még termelni hosszú érésűekből, amivel az alacsonyabb szintűek nem foglalkoznak. Magasabb szinten más dimenzióban eventeznek, és a jutalmak is egy kicsit eltérnek. De a lényegben nincs eltérés, felhő, sztrágya, kitehető, stb.

vidám844, Melan, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  12. Meritre

Meritre Járnitanuló

Igazad van, és talán itt van gondja néhány játékosnak.. Nem tud abban a "dimenzióóban" játszani, amelyikben az eventek íródnak. Talán kellene egy másik lehetőség ahol kisebb/ kevesebb nyereményért is ringbe lehetne szállni.. Talán nem olvasnánk annyi csalódott hszt, mint amennyi az előző felhősoros event alatt is íródott.. (nem feltétlen az újakra gondolok, mert írtak ilyet 90+os játékosok is) Olyan játékot meg senki nem szeret játszani, amiben nem éri sikerélmény. Megértem, mert abban nincs semmi szórakoztató.

Melan, taga1, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Én nem számoltam ki, de egy egység idő alatt amíg egy 100 feletti egy szintet lép, hány szintet lép egy kisebb farm ugyan akkora munka befektetéssel?
    Szerintem, ha kiszámolná valaki (professzor urak?) lehet egy kisebb szintű játékos adott idő alatt több pontot szed be a felhőből mint egy 100 feletti. Amennyiben nincs igazam úgy előre is elnézést kérek mindenkitől.

Event a hetedik csikban.

genka53 és bettyus25 kedveli ezt.
  14. kukori80

Hányadik szinten vagy? Mert nem tudom eldönteni hogy magad mellett beszélsz vagy a kisebb farmok mellett.
    Ezt kuvikolom már én is régóta hogy sikerélmény nélkül nem lehet játszani, de a sikerért csak a gazda tud tenni és senki más. Nem igazi pénzzel, hanem egy kis odafigyeléssel és piacozással sokat el lehet érni.

Melan, zotmar, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Haha, naná, a piacozással én is most kerestem pár millát. :)

Melan, zotmar, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Meritre

Meritre Járnitanuló

Ha így nézzük a dolgot akkor még az is hozzáadódik, hogy a sok 100+os játékos aki rest volt letermelni azt a 10k búzát, megvette az én rakimból mert 2m volt bent eventkezdés előtt.. na most hogy ennek az árából én hány csíkot fogok lépkedni az is szép lesz.. :DDD

17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Drága Uram! :D :D :D 180 fokot fordítanék a mondandóján.Egy magasabb szintűnek-ha megvan minden adottsága- nyilván könnyebben teljesíti az éppen aktuális event-et. Van egy kivétel: a szerver :D Mert ha beledöglök sem kapom meg azt-legyen az felröppenő, nagyon nagy titok, ajándék vakondos, turkálós, ásós, magyar könyöklős munkás, tenyésztős-, amit másik szerveren tevékenykedők megkapnak.... Nem zavar, megszoktam. ..Mert ha zavarna, már rég nem lennék itt. Szeretem a játékot, a fórumot, kikapcsol.... Plusz: megtanultam, hogy nem ebből, nem ezáltal élek :) Csak és kizárólag azért játszom-amikor és ahogy a kedvem tartja- mert kell valami.... valami régi, valami új, valami kék, valami kölcsön.... ez utóbbin még agyalok...... :D

Sonche, Melan, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  18. Meritre

Meritre Járnitanuló

34 napja játszom, 75es szinten vagyok. legenda 29es, és megvan a vadaskert is már. A mohó farmfoglaló felhősor volt az első event amit úgy kezdtem el, hogy be is szeretném fejezni.. Az sikerült.. sztem ez is meglesz.

Melan, taga1, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nem volt szándékom indulatokat szítani. Remélem, hogy megértettél :) Sok sikert, jó játékot kívánok!!! :)

genka53 kedveli ezt.
  20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Ebben azért ne legyél biztos. Én egy amerikai multinál dolgoztam, a próbaidő alatt (három hónap) tényleg kevesebb fizetést kaptam, de az után ugyan annyi lett a fizetésem mint a hasonló munkakört betöltöké. Nem az éveket, hanem a munkát fizették meg, és még is mindenki elégedett volt. Visszatérve a játékra én nagyon is megértem és egyetértek azzal amit Meritre, és Bauer70 firtat.
    Nagyon szét offoljuk az eventet: haladok már dupláztam a kezdő röpik számát. Nagy gratula a grafikusoknak tényleg gyönyörű lett a belépési felület.

Melan, genka53, Fätum és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.