Visszajelzés Tojásművészet 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 11.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Én sem tudok mindig fent lenni a farmon, unokáim vannak, családom akik bíz eléggé lekötnek, és pénzem sincs hú de mennyi, hogy FA. vegyek dögivel, hogy be tudjam fejezni a tenyésztési feladatokat. Még ott leblezsnek mind a 9-es 10es szint előtt. a nyuszikától kezdve, kecske birka stb.De nem vagyok irigy azokra, akik minden nap sokszor fent vannak, és pénzük is van arra, hogy FA. vegyenek igy be tudják fejezni a sok tenyésztési és egyéb gazdaköri feladatokat, ezzel sokat haladnak előre.
    Én is 2010 óta játszom, de nem vagyok elkeseredve, hogy lassan haladok,

Sonche, marcsi152, Melan és 14 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jól haladok, az utolsó4 feladat van hátra.Növényből kell még 6300 ,felröpiből 898 .Estére tárnicsot ültetek, hát ha felgyorsul a felröpi, de idő még van,meg lesz az is.

marcsi152, Melan, zotmar és 11 más kedveli ezt.
  3. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Ez nem túl sok sztem, nekem is eventgaz van ültetve, kiváncsiságképpen majd megnézem én is. 2600 pihen a pajtában már, 11 körül aratom a következő kört. Remélem szombatra meglesz a 12000 db. Ha azt nézem hogy 270 el indítottam most 531, tehát 260 körül szedtem össze evengazból és egy kör sárgadinnyéből. Ez így nem rossz. De így is még napi 334 dbot kéne gyűjtni. Összejöhet, hiszen éjszakai és nappali vetésből összesítve 400 körül össze lehet szedni. Szóval mindenkinek hajrá!

Én a felhősor miatt csinálom, 50e+ BTP nagyon megnyerő 12h-ra :D

Melan, zotmar, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Eső mentes jó reggelt!Viszont felröpi eső jöhetne nálam jobban, mert eddig 512 jött,de ebben benne vannak a szomszédok is, pedig éjjel hosszú volt vetve, de az indulásnál is eléggé keveset kaptam az eventvárásos ültetéshez képest. Azért reménykedem!
    Sikeres eventezést és Vidám Húsvétot Mindenkinek!!!!

Gio, genka53, mária4702 és 5 más kedveli ezt.
  5. Margó

Margó Haladó

Sziasztok! Most 417 felröpinél tartok, igaz mindjárt aratom az event növényt, az is ad valamennyit. Elfeledtem az eventet, és nem hosszút ültettem, reggel mindent leszedtem, így kissé kevésnél tartok, de jutok amíg jutok. Húsvétkor jól is fog jönni, ha hosszút ültetek, mert jő a család és rengeteg dolgom lesz. Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket, felröpi esőt, és sok locsolót, aki azt szeretne.

Gio, Melan, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  6. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok. szép napot .

Tegnapi nyitáskor kerek 300 felröpivel kezdtem ma már 7 csik leküzdve , meglesz a végére .
    Olvasgatva a hsz-ket kissé vissza mennék az időbe az első regem 2010. 04. 08 volt , sajnos technikai hiba miatt / béna voltam , na / 90 szintes farm ugrott a mostani jelenleg 108, igy azt hisze ős farmosnak számitok, de nem erről akarok irni . Sokan és sokféle képpen játszák a játékot , más megitélése van mindenkinek a kicsi vagy nagy farmról , akkor is voltak eventek igaz nem egymás hegyén-hátán , de már akkor is ugy voltam vele bármilyen kis szinten is voltam próbálkoztam persze több-kevesebb sikerrel .De amit elértem annak nagyon örültem nembeszélve a tapasztalatról , fejlődésről Csak ugy meg emlitem annó 400 kemény órát kellett a baháért repülni / egy életre meg utáltam a repülést :) / ma laza 50 csillag , ha most vki kis szinten van az a véleményem gyorsabban tud fejlődni mint annó, persze idő kérdése ez is ,azt is mindenki maga dönti el mennyi időt akar , hajlandó ráforditani . Ez a játék nem arról szól hogy rögtön -azönnal mindent , annál egy kicsit össze tettebb. Firkálhatnék még eleget de ugy érzem ennyi elég .

Legyen szép a napotok , sok felröpit.

Fülig száj : Ül a horgász a tó parton , egyik lába gipszbe , arra megy egy ember és kérdi :

- Harapnak a halak ?
    - Áá , csudákat , el estem !

Utoljára szerkesztett: 13.4.17
    Gio, marcsi152, Melan és 15 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Azt terveztem, hogy nem folyok bele ebbe a témába, mert mindent leírtatok már amit ezzel kapcsolatban lehet. Most mégis úgy gondolom, hogy pár mondat erejéig leírom amit gondolok. Én értem az érveidet és azokét is akik azt írják, hogy úgy igazságos az event ahogy most van. TP x szint. Megjegyzem én is ezzel értek egyet, (nem fejtem ki miért, sokan sokféle képpen leírták már) bár itt azt gondolom, hogy szülinapi eventnél ha ilyen jutalom lett volna azt mindenki megértette volna miért is van így. Éppen ezért Téged is értelek, miért gondolod most azt, hogy ez igazságtalan. Nem is ezért folyok bele a beszélgetésbe. Azok akik itt sokat-sokszor segítenek nem azért írják le, mit miért és hogyan csinálnak, mert magukat akarják fényezni, vagy okosabbnak akarnak látszani az átlagnál, hanem azért, hogy átadják a saját tapasztalataikat (legalábbis remélem, hogy így van). Az, hogy ezek a tapasztalások mindenkinél beválnak e, az persze, hogy nem evidens. Csak egy apró példa mennyire nem: nálam pld. a 20 órás fák nem hozzák azokat a felröppenőket amiket másnál igen.

Mindenki volt kicsi, mindenki elkezdte ezt a játékot valamikor, és senki sem úgy, hogy azonnal tudott mindent. Nem tartom valószínűnek, hogy aki beregisztrált a játékba azonnal az enciklopédiával kezdte, vagy a fórumon az eventes csevegők vagy akár a fejlődési taktika olvasásával. Azért írják le sokan mit-miért és hogyan csinálják, (merem remélni, hogy így van..tudod...nálam a pohár mindig félig tele van) hogy azokat a hibákba amikbe belefutottak az eventek vagy a fejlődésük során más már ne fusson bele. Mi 100 fölött (lefogadom, hogy Te is) csinálunk olyasmit amit jobban is lehetne. Egy kezdő nem béna, senki nem gondolja ezt. Egyszerűen kevesebb a lehetőségük, de egy jó taktikával nagyon szépen lehet fejlődni, haladni és sikeresen eventeket teljesíteni, vagy legalábbis eljutni a lehető legtovább.

Sokan sokféle képpen játsszuk ezt a játékot, nálam pld. a szintek másodlagosak. Akármit is csinálok a farmon, eventet, pajtát töltök vagy épp gazdakörizek, vagy csak kibiggyesztem a fáimat, mindenképpen haladok. Nálam másodlagos kérdés, hogy milyen gyorsan. Ami az egyiknél bejön a másiknál nem és ezért van helye és jelentősége a sokféle tapasztalat megosztásnak, véleménynek. És hangsúlyozom még egyszer: senki nem gondolja azt, hogy a kicsik bénák. Sőt, dicséretes, hogy valaki mindenféle tapasztalat nélkül egy hónap alatt feltudta vinni a farmját 75-vagy afölötti szintre. Nekem ez amikor kezdtem a játékot több mint egy évembe került.

Update:
    Tehát gratulálok Neked, jól csinálod :) Talán érdemes lenne beírnod fejlődési taktika topikba, hogy jutottál el ilyen gyorsan erre a szintre. Biztos vagyok benne, hogy sok kezdő játékos örülne, ha megosztanád a fórumon is mit-hogyan és miért csináltál. :) Pont Te vagy az akire szerintem a most játékot elkezdőknek szükségük lehet, hiszen tapasztalat nélkül a józan eszedre a taktikai érzékedre hagyatkozva jutottál el eddig, ilyen rövid idő alatt. És persze hogyan csinálod az eventeket úgy, hogy sikeresen be tudod fejezni azok nélkül az extrák nélkül amik a régi játékosoknak már megvannak. :) Te már másképp látod mint mi, másképp játszol mint mi és éppen ezért értékes a Te tapasztalatod is:)

Gio, marcsi152, Melan és 19 más kedveli ezt.
  8. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok! a csemegés láda csak egyszer ad? vagy hol találom meg?

Gio kedveli ezt.
  9. Marcsy56

Marcsy56 Fórum-zöldfülű

Üdvözlet játékostársak!

Végre egy event, ahol mindenki megtalálhatja a számítását! Aki akar eventel, aki akar kereskedik és így haladhat előre. Olyan mozgás van a piacon mint még talán soha. Végre nem arról szól egy event, hogy nézünk és mesélünk, hanem van sikerélmény. Olyan pénzek forognak itt, mint a titkos svájci bankszámlámon. Én több mint valószínű csak belekezdek az egészbe, inkább pénzre hajtok. Abból aztán futja mindenre, amire eddig nem. Megyek is répát ültetni, kell a csengőpengő, lefizetni mindenkit akit csak lehet...

Gio, Melan, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  10. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

516 felropinel tartok, kicsidenkent meg lesz az event. Mire az eventnovenyt letudom javareszt a felropik is meglesznek. Mindenkinek jo gazdalkodast!

Gio, marcsi152, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  11. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

CSIIIIIIIIIIIIBÓÓÓÓ legtöbb mi adható

Margó, genka53 és Fätum kedveli ezt.
  12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Bejöttem megnézni milyen tippek vannak hogy jön gyorsabban a felröppixDalá vanna aknázva valami tuti zápptojással????? xDMert most elég rossz dolgot olvastam.....nyugodj meg Fatum...akik itt az eventes csevegőbe vannak igenis segitenek...jól gondolod....én nagyon sok segitséget kaptam...mindig jó tanulni valamit itt tőletek.Nem a sziont számit...ugyan dehogy számit...a tapasztalat...én nem vagyok tapasztalt...hétköznap napi 2x jó ha ide tudok szédülni....pedig már 7éve játszom....és kicsinek valom magamn a 98 szintemmel.Tehát nyugtatok mindenkit...nem számit a szint...sőőőt az ajándék sem mindig...a jáááátéééék....az számit.xD
    Na hogy ne legyek off.....mesélek....mindig csodálkozom azon aki letermel elöszőr mindent és utánna be tudja adni...megfogadtam hogy igy csinálom...de nem megy....hiába...gyenge vagyok hozzá...:wuerg:ilyenkor jön az hogy nem tudok utána számolni vajon hol is tartok:(o_O

Sonche, marcsi152, Melan és 9 más kedveli ezt.
  13. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Tetszik amit írtál. Valóban mindenki csinál még most is hibákat. Hány Sztrágyát elszórtam az elején búzára?

Ja és nagy hiba volt ebben a topicban indítani ezt a témát.:)

Gio, marcsi152, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Mutass egy gazdát, aki a 100as felett kezdte. Mi is végig mentünk azon, amit most Te taposol. Ha végig taposod Te is érteni fogod.
    A Te logikád szerint, ha már valaki haladt valamire, azt azért vágjuk vissza, mert vannak akik későn fogtak neki farmozni.
    Néha megpróbálják, de nem szokik nekik sikerülni, mert lazán kihagyom az olyan eventeket. Ha az első félórában nem tudom azt mondani, hogy egy event megéri, akkor nem is foglalkozom vele. Ja és egy két nagy, ha itt a csevegőben azt mondja, hogy egy eventet nem csinál, vagy csak részben, akkor annak több követője van a kicsik közül, mint gondolnád.
    De nyugodtan kihagyhatod az eventet, ha úgy gondolod, hogy igazságtalan. Ha nekifogsz 1-2 48 órás kuponnal apró gazokat termelni, event végéig, ha ügyesen csinálod, 500 millát lazán össze lehet hozni. Én már 80nál járok, és eventezek.

Gio, marcsi152, Melan és 10 más kedveli ezt.
  15. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Már megint megy a kicsi,és nagy farm közötti vita. Szerintem tök felesleges,aki még kicsi,az nyilván nem tud megcsinálni minden eventet,de hát a nagyok is így kezdték. 6-7 éve pont egy húsvéti eventnél kezdtem a játékot,és nem rinyáltam,hogy nincs még strucctojásom,meg rózsám /vagy mi is?/ Azt se tudtam,hogy van fórum. És igen is igazságos,hogy aki már több munkát fektetett bele,az többet is kap.
    Meg az arany vásárlásról.. Ha senki sem venne,akkor csődbe jutna a cég. Én pl. minden hónap végén megveszem a munkásokat 1600 ft-ért,ennyi belefér,és kényelmes. Ha 1x1-es területeken kézzel kéne vetnem,és aratnom akkor már rég abbahagytam volna a játékot. De ez mindenki szabad döntése.
    Páncél Panni. Cserenapkor érdemes a legújabb ólat,vagy fát is beáldozni,annyi akció van,azok úgyis meglesznek egyszer. Így lett 29 pannim,egyet elajándékoztam valamilyen játéknál.Régi szép idők,az elsőt egy narancs denevérért kaptam,mostanság max. egy almafát kapnék érte.Na,nem okoskodok tovább,hajrá mindenki!

Sonche, Gio, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Az amerikai multikra az jellemző, hogy nagyon gyorsan forognak az emberek. Este 10kor a portán felmondó levelet kapnak a melósok. Kizsigerelik a munkaerőt néhány hónap, vagy év alatt és vesznek fel másat. Két hónapig termelnek, két hónapig állnak.
    Ilyen vállalatnál 3 évnél régebbi embert mikroszkóppal kell keresni.
    Nagyon kevés olyan amerikás cég van ahová elmennék dolgozni. Ott nem becsülik a hűséget, a tapasztalatot, a tudást. Amíg jó vagy nyomott áron megfizetnek, utána nem is ismertük egymást.
    Szombat délre be fogom fejezni az eventet, úgy nézem.

Gio, marcsi152, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nem-nem volt hiba :) Jó ez így. Az érvekből látszik mennyien milyen sokféle képpen gondolkodunk. Egy normális hangnemben folyó eszmecsere - vélemények ütköztetése még nem ártott meg senkinek, ha az előre viszi a témát. És ha már ezzel csak egy játékostársunknak segítettünk, függetlenül attól, hogy ki mit gondol, hogyan játszik, milyen taktika mentén halad már megérte. Voltaire mondta egyszer talán a Candide -ban : "Bár nem értek veled egyet, megteszek mindent azért, hogy a véleményed elmondhasd" Ugye, hogy így is lehet? :) És ez a téma szerintem most post pont ebben a mederben folyt. Jó volt olvasni a különböző véleményeket mert építő volt minden egyes post :)

Update:
    Szia doki :) bauer gazda 100-as szint felett van, kitaposta már magának az ösvényt :)

Event: elkezdtem gyártani a zsázsát. Hamar meg lesz a madárijesztős felhősor miatt, aztán jöhet a répa és a búza.

Sonche, Gio, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  18. miniowl

miniowl Fórum hercege

Pulykaól piros, kowhai xxl lett a titkosokból. :)

Gio, zotmar, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Meritre

Meritre Járnitanuló

Szia! köszönöm szépen az elismerést. Az én fejlődési taktikám mások számára nem kivitelezhető, mert egy betegség miatt egyhuzamban csak 10-20 perceket alszom.. Egy hét volt míg összeírtuk, és 4 óra jött ki össz a hét nap alatt. Azt szoktam mondani, hogy ha az ördög nem alszik, nekem mint a neje sem szabad. :p Ergo mielőtt lefekszem vetek, és mire felkelek pont beérik a búza.. :DD
    ui: csak hogy szó ne érje a ház elejét 538 felröpinél tartok

Sonche, Gio, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  20. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Nagyon-nagyon félreérted amit írok. Egy szóval sem kifogásoltam, hogy a magasabb szintű gazda több jutalmat kap,
    könnyebben teljesíti az eventet. Ez természetes.
    Hiba volt ide írnom. Ez a topic nem alkalmas arra, hogy megértessem, megvitassam veled a témát.
    De, ha érdekesnek tartod a témát és érdemesnek tartod a véleményem, akkor menjünk át másik topicba.

Meritre és Fätum kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.