Visszajelzés Tojásművészet 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 11.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Háh, kis csp-t??? Inkább sok millió csp-t. Én is éppen ezt tettem, de már befejeztem. :) Meg lehetett most gazdagodni, az tény. :)

Gio, meszimarsi, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A csíkon 9 feladat kész és marad is egy ideig itt!Gazom az lenne is,de 400 röpit gyűjthetek egy ideig,főleg úgy,hogy reggel utazom és talán szombaton este gép elé tudok ülni,jó esetben délután./Reménykedem,hogy nem kalamoljuk össze-vissza Németországot/
    Mindenkinek kívánok kellemes ünnepeket,a lányoknak sok-sok /kölni/vizet,hogy ne hervadjanak,a fiúknak sok-sok piros tojást,hogy ne éhezzenek!Éhesen hervadozva nem jó farmozni!xD

emocy91, majoranna65, Sonche és 19 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! 400 röpi kell a következő lépéshez, annyi Ferihegyen sincsxDxD

Gio, meszimarsi, Melan és 13 más kedveli ezt.
  4. Csókos

Csókos Fórum bárója

Most már értem, hogy van ennyi lóvé, és ennyi rózsa ól egy-egy gazdának. Hiába, akiben benne van a kofa-lélek, az ilyenkor meggazdagszik.
    Minden esetre már csak 10000 saláta hiányzik xD Annyira bele vagyok feledkezve, hogy még a titkosokat sem tettem ki.

Gio, meszimarsi, Melan és 7 más kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem még 760 felröppi kell, és 6000 gaz, hát feröppi az nagyon sok, még akkor is ha éjszakára tarlórépát ültetők

Gio, Melan, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Van. Lehet két nap kell hozzá, de van.
    Csak nemzetközi ma 140 röppent fel.

Utoljára szerkesztett: 13.4.17
    Sonche, Gio, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  7. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

9 feladat kész, a következőhöz várom a felröpiket.
    Szóval, ha jól csemegéztem az okosságokat, akkor 1x1-en eventnövény nappal, 2x2-n hosszú érésű éjjel. Sokan ezt alkalmazzátok ugye? (répás-almás és más finomságokkal :) )

Gio, meszimarsi, Melan és 8 más kedveli ezt.
  8. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Igen éjszakára tegyél hosszú érésű gazt

Gio, ljanika6, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Megjöttem, megjöttem:) Próbálok visszaolvasni, de reménytelen, pedig milyen jó kis eszmecsere volt itt:)

Melan igen érdekes fejet vágott volnaxDxD

Egyébként a szintfüggőséghez csak annyit, hogy egy ideje már érdekelt ez a felröpi válság, és nyitottam egy kis farmot, megtagadva önmagam, hogy csak egy mindfelett:D Ja meg mostanában még a nagyra sincs időm, de hát én már csak ilyen lüke vagyok.

Szóval a kisfarm 70.szinten, 19-s legenda, természetesen belevágtam a húsvétiba, mert 2200 felröpi az mégiscsak 2200 felröpi. Most ott tartok, hogy van 732 felröpi, ami 1/3-a az összemennyiségnek, és még van vissza 115 óra. Ez egy 70-s farmon, tehát látni, hogy azért nem feltétlen szintfüggő ez a dolog. Annál inkább Legenda függő, illetve, hogy legyen meg minden terület ahol lehet termelni.
    Persze egyértelmű, hogy a szerverek is belejátszanak, illetve a sok kisérletezés, tapasztalat, amit többen is irtak már.

A nagy farmon van 900 valamennyi röpi, de azt nem is nézem mióta a Pannikat használom. Ott nem lehet gond, még úgysem, hogy csak 3 területen eventezek.

Szia,
    Nem tudom irtak-e erre, ahogy irtam próbálok olvasni, de nem sikerül. Na ez az amit én tuti elkerülnék. Ha jól látom 5 területen, kb 5 különböző érésidejű cuccod van. Ennyit szerintem egyszerűen nem lehet észben tartani, hogy mit mikor kell leszedni, és óhatatlanul lesz valami, ami állni fog a földben, az meg felröpi veszteség. Az még működhet, hogy 2 különböző dolgot viszek, mondjuk mint most is azt kell, mert farmon eventnövény, a bahán valami más, de ennél jobban túlbonyolitani szerintem felesleges. Persze lehet csak nekem rövid az eszem ilyesmihez:pxD

Szia,
    Ha nincs elég XXL fád, de felröpi gyártásra ezek jönnek be jól, akkor érdemes lehet a farmon almafa, bahán paradicsomfa, azok is beérnek 12 óra alatt mint az XXL fák.

Nekem a fákkal csak az a bajom hogy nem tudom csökkenteni az érésidőt, ezért az fix, szerintem vannak jobb opciók. De a bahán már érdemes lehet kisérletezni ha valakinek tényleg bejönnek a fák. A növekedésserketnő 10% csökkentés, a kalózpapagáj még 10%, az már 20%. Ha jól rémlik az eukaliptusz XL fa 16 óra valamennyi, azt már majdnem le lehet szoritani 12 órára, vagy közel ahhoz, viszont az alap érésideje elég hosszú, és még nem teljesen megfizethetetlen.

Sonche, Gio, meszimarsi és 17 más kedveli ezt.
  10. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szvsz megéri jobban a hosszúérésű is 1x1-be, pláne ha csatnit is használsz, márcsak a plusz termény miatt is.
    Nekem a tönkölybúza 60-65-62 darabot adott területenként, de 2x2-ből csak 44 darabot tudsz letenni. Még ha egy az egyben adná a 44 darab 2x2 , akkor is kevesebb felröpi jönne.
    Szia Melan
    Jobban állsz a 70-es kifarmoddal, mint én a 85-ön:) Viszont itt a példa, hogy kis farmon is lehet jól haladni.

686 függővel zárok, további jó játékot mindenkinek!

Sonche, Fätum, Gio és 12 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Mindenkinek a kívánsága szerinti Húsvéti Ünnepet kívánok!
    Itt a piros tojásra, a locsolkodók számára, az event felröppenők mennyiségére gondolok.

zotmar, majoranna65, Sonche és 16 más kedveli ezt.
  12. soramay72

soramay72 Fórum hercege

4400 eventgazra :D és 1400 felreprire :sleepy: vagyok a végétől, az viszont jó hogy elég rendesen repül a függő, úgy van remény és még idő is ;)

zotmar, Gio, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mi vagy Te, forgalomszámláló?:D:D;)
    Aki ügyes, az ügyes:).

Úgy terveztem, az édességvonatos kitehetőt veszem csak ki aztán részemről a fáklyás menet, de.. tegnap reggel learattam 8 órakor menetrend szerint, aztán nem is foglalkoztam semmivel majd este ismét learattam. Olyan felröpi mennyiség érkezett, hogy ma reggel az ólakat teljesen leszedve 3x80 db kiskockán eljutottam a 6. feladatig. Délután erdei szamócát, az imént pedig lóherét ültettem - mert az kell a gazdakörbe.:)
    Maradt 68 db déli borsófürt, pedig már este vanxD. Majd még kigondolom mi legyen a sorsuk.
    Mindenkinek békés ünnepet!:)

zotmar, Sonche, Gio és 14 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerintem nem. Miért kéne éjelre 2*2 területre ültetni ? Ültess csak nyugodta 1*1-be, annál nagyobb az esély a több felröpire.
    Én írtam a múltkor, hogy nappal menjen le 2 kör eventes gaz 1*1-be, az cirka 10 óra és esetleg ha van , vagy hozzá tudsz jutni érésgyorsítóhoz akkor éjelre menjen valami hoszabb, de az is 1*1 - be

zotmar, Sonche, Fätum és 13 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Kis farmokon / hagyaték / én is áttettem sima 2x2-re komfortról éjszakára és a leghosszabbat ültettem.
    187 felröpi jött az XXL-es fákból az imént. Csúcs ez az event csak még nem tudtam eldönteni, hogy ez valaminek a böjtje vagy a jutalma?:music:;)

zotmar, csio70, Sonche és 13 más kedveli ezt.
  16. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

sziasztok! :)én most nem nagyon foglalkozok az eventel, inkább a csp gyűjtés megy:D eddig ez a taktika a legjobb nekem: reggel csinálok 2 kör eventnövényt trágyával és vízzel, utána ha van időm, estig zsázsa:music:, és estére szegfű. így 720 felröppenőnél járok, és 6200 eventnövénynél, szerintem bőven megleszek, és még csp-m is lesz:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 13.4.17
    zotmar, csio70, CoraQueen és 11 más kedveli ezt.
  17. Csókos

Csókos Fórum bárója

Végre vége van a salátázásnak. Kicsit számolgattam, és elkeserített, hogy 10550 növény kell, és 1650 felrepi.
    Remélem hétfőig megtudom csinálni a szükséges növényt, és a maradék többi napban mehet a hosszú. Szerencsémre az event hátralévő ideje alatt csak két napot dolgozom, így meg kell lennie az eventnek. Nincs más választása :D
    Utána meg még talán tudok én is picit pénzt keresni...

zotmar, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Remélhetőleg nem állítanak a felröpiken addig mert ünnepelnek ők is.:)

zotmar, Gio, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia zotmar! :)

Lemaradtam, mit csináltam így? :D Viszont örülök, ha segítettem bármiben is :D

marcsi152, zotmar, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszönöm! ha nem szólsz, észre sem veszem. Nekem úgy tűnik, hogy a felhő megér valamennyi sz.trágya áldozatot, biztos, ami sicher. Amúgy az event növénnyel csehül állok (359), de ez nem aggaszt, még van idő bőven, nekem meg eddig nem volt az eventre. Holnap lesz a növény nagy napja, nálam.
    Köszönöm! Szokásod szerint a hozzászólásaid nekem mérvadóak.
    Jónás apó tanácsát megfogadtam átváltottam a búzát szegfűre, hátha megérős lesz.
    Mindenkinek boldog, szép ünnepet kívánok! és jó játékot, mert ezért vagyunk itt!

emocy91, taga1, zotmar és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.