Visszajelzés Tojásművészet 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 11.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ria91

ria91 Junior szaki

Hűha,két területen ültetsz eventnövit és így is meg lesz ?! Gratula,nekem mind a három eddig komforton ment,de nem lesz meg a röpi sem és a gaz sem,legalább is úgy néz ki,de nem adom fel ! :)

osztrak12, zotmar, kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kellemes és vidám, pajkos Húsvétot mindenkinek!
    Remélem nem csak Csocso verselt, hanem holnap jönnek más versikék is. Én beélesítettem az öntöző berendezést, turbó fokozatra van állítva, hogy a szomszéd farmokra is jusson bőven. (Még a zsázsát is locsolom.)

Fätum, genka53, alpha58 és 17 más kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Kellemes husvéti ünnepeket kivánok minden gazdatársamnak. Sziasztok

genka53, alpha58, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  4. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Pálinkás húsvétot !!
    Néhány száz röpi és kész vagyok !

genka53, alpha58, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  5. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Olyan vagyok, mint a mosott kaki. Tegnap négy körmenetet kellett biztosítanom, égnek a szemeim, de "lázasan" aratok. Jól el is szúrtam, véletlenül beadtam 10 mag híján az összes gazt, így a szaporítással foglalatoskodhatok. A mostani aratással az 525 felreppenő pont meg lett. Szerencsére nem lett kevesebb, de sajnos többet se adott volna a rendszer. De ennek is örülni kell :)
    Így az utolsó 600 felreppenővel szenvedhetek, de ugye mint említettem, az event növénnyel elég ügyefogyottan állok, így hosszút nem tudok ültetni... Szeretem ezt az ördögi kört... még 48 óra. 48 órányi csoda.

genka53, Beus85, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  6. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!
    azt szeretnem kérdezni hogy a Tojásművészet felhősor on kapható munkások azonnal indítható vagy a raktárba kerül?

7. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia,
    nem a felhőtől hanem az általa adott Szépséges ládától kapható lehetőség.
    • 3 órás építőmunkás 1 db
    • 3 órás paszulypatrónus
    • 3 órás munkáskupon 1 db
    • 12 órára vetőgép
    • 12 órára aratógép
    • 1 órás munkáskupon 1 db
    Az 1 és 3 órás kuponok nem indulnak azonnal, a többi viszont igen

genka53, meszimarsi, era68 és 6 más kedveli ezt.
  8. strawberry49

strawberry49 Rutinos

heureca3, alpha58, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Pázsitviola 1x1-n 77 db, ugyanígy 8h a spárga 53-t adott. Kinevesítve a viola 4h érésű ! Tönköly nevsítéssel párosítva kész a felröpigyár. Bahán meg majd kövi eventnél koala lesz tesztelve. :D Még várok egy hibiszkuszt. Össz: 1973 röpi

update: hibiszkusz 45 db

heureca3, genka53, Beus85 és 3 más kedveli ezt.
  10. rohonczi

rohonczi Aktív író

Mindenkinek boldog Húsvétot !
    Valszeg, ezt az eventet nem tudom befejezni, felröpi hiány miatt! Még igencsak sok kellene!
    Nem tudtam az elején elkezdeni, mert nem voltam net közelében!
    Majd lesz valahogy !
    Ha valaki megszán, megköszönöm, de revanzsálni nem áll módomban ! :(

heureca3, meszimarsi, ildi11 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Ha megvígasztal, én ugyanígy vagyok, két nap kiesés sokat számít, még a fele sincs meg a felröpinek, de remekül éreztem magam Debrecenben az unokákkal és ez minden felhőnél többet ér. Persze sajnálom, de ez csak egy játék, az meg a Valóság!

heureca3, genka53, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  12. miniowl

miniowl Fórum hercege

Kellemes húsvétot mindenkinek! 424 felröpi és egy kevés növény a felhőig. Szerintem sikerül :)

heureca3, ria91, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  13. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Nekem nem jött be az 1x1 se, 2-3 darabbal adott többet, mint a rendes, és a bahán sem jött be a fa, xxl-e fákkal beültetve adott 19 db felröpit :-(

heureca3, meszimarsi és pilcsi64 kedveli ezt.
  14. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak!
    Mindenkinek kívánok Áldott, és nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
    Az eventem nem igazán halad, azért igyekszem!
    Feltámadt Krisztus!

alpha58, meszimarsi, vasaló57 és 2 más kedveli ezt.
  15. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

szia !
    én eddig , ha sziget játszott felröpik tekintetében , mindig fent hagytam a fákat (20 órásakat , lustaságból ) , most is fent hagytam és az első érés után le is vettem őket ( helyettük betettem egy 15 órás növényt , az egymagvú tököt érésgyorsítókkal ) és így már nincs gondom a felröpikkel , többek között ennek köszönhetően :)
    én is tanultam ebből , ezen a szerveren , ahol vagyok , nem fogok eventet várni fákkal :)

fregolinyi, genka53, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  16. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

[​IMG] Minden kedves gazdatársamnak kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!

alpha58 és meszimarsi kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A növények amiket a társunk felsorolt bőven 100. szint fölötti növények, elhozom a képüket pár pillanaton belül a szintekkel együtt:)
    Ezekről a növényekről beszélt a társunk:)

Utoljára szerkesztett: 16.4.17
    franyo121, genka53, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  18. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia!
    Sajnos én nemigen használom a komfortot, csak nagyon ritka és indokolt esetben, a körgabonát ezért nem is értem:oops:, de gondolom a tapasztalatod ültette veled. A 600 röpi még simán beleférhet, de a helyedben elgondolkodnék az 1x1-en, még akkor is, ha kézzel aratsz(legrosszabb esetben fél órát vesz igénybe, egy nap kétszer 30 perc annyira talán nem vészes), használd éjszakára a tönkölybúzát, ha tapasztalatod szerint az jól adja a felröpit( termékkel és vízzel csökkentsd az érésidejét, ha van természetgyógyász mesterséged turmixolhatsz is, és, ha van rá nemesítésed még jobb), igaz nem tudom, hogy most mikor tudsz aratni, de érdemes elgondolkodnod ezen, illetve reggel ismét ezt vagy egy hosszú érésűt, nekem a póré adta eddig a legjobban. A bahán én is egymagvút ültettem, igaz egy területen, mert Esőerdőt nem bontottam, onnan kevesebb röpi is jött, de szerencsére nem befolyásolta az eventemet. Sok-sok felröpit kívánok neked és sikeres befejezést!:)
    Event nálam kész, most egy kis piacozás, még, ha vissza is zuhantak az árak:p!
    Visszafutottam még egy utolsó gondolatra: a komforton maximum csak 44 felröpi jöhet, míg 1x1en a határ a csillagos ég;):p

Utoljára szerkesztett: 16.4.17
    Fätum, Leho69, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  19. MisissGrész

MisissGrész Utánpótlás-írogató

Sziasztok! No van kis időm a farmra is,még 100 röpi kell,a gaz az készen van. Reggel kész lesz az event.
    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves gazdatársamnak! :D

Leho69, alpha58, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    300 felrepire vagyok a végétől, eventnövény letermelve. Nekem a következő észrevételeim lettek vetések kapcsán:
    Narancsvirág 94 szint 1*1 sárgadinyne 28, hagyma 49 sárgadinnye ismét 44 málna 49 tönkölybúza 54 ördögcsáklya 14 póréhagyma 47 felröpik

heureca3, Leho69, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.