Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

159 szavazat
    51.0%
  2. 2

19 szavazat
    6.1%
  3. 3

7 szavazat
    2.2%
  4. 4

7 szavazat
    2.2%
  5. 5

12 szavazat
    3.8%
  6. 6

13 szavazat
    4.2%
  7. 7

6 szavazat
    1.9%
  8. 8

9 szavazat
    2.9%
  9. 9

15 szavazat
    4.8%
  10. 10

65 szavazat
    20.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Frissíts... sütimentesíts... s ha még mindig nem jó akkor a segítség kérő topikba írj...

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az eseményben megszerezhető dekorok (Törhetetlen!, Csokoládéportré, Sárgája helyzet, Csokijunkik) kihelyezhetőek az Állatüdölőbe anélkül, hogy bármilyen bónuszt nyújtanának. A központ ezt korrigálta és a holnapi naptól már nem helyezhetőek ki az Állatüdölőbe.

Megkérünk mindenkit, hogy akinek bármelyik dekorja a négy közül már valamilyen úton-módon az Állatüdölőben csücsül, hogy manuális törölje azt és helyezze ki egy másik területre, hogy elkerüljük ezzel a lehetséges hiba forrásokat.

Az ezzel kapcsolatos kellemetlenségért elnézést kérünk,
    a Farmerama csapata

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! A 10. feladathoz 15-13 csöveket írtál, sajna nekem ez nem működik. Mit csinálok rosszul? Válaszod várva köszönöm!

Vilmos05 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Várakozó állásban vagyok, mert elfogyott a felrepi.
    Remélem holnap a kedves Bp. azzal fog megtréfálni bennünket, hogy Nyúl Jolán egész nap csövet fog adni. :D

farmeres53, Chate-farm, SnéDóri és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Jó reggelt

Jó vicc lenne...:inlove: szét csöveznénk mindent az ajándék csövekkel:p

SnéDóri, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)
    Szerintem a pályád útvonalánál lehet a hiba, kipróbáltam és nekem is ua jött ki 15 egyenes és 13 hajlított cső:)

7. kukori80

Nem úgy ismerem őket. Majd szedegethetjük a bogarakat. :D

8. -Holdfeny-.

Neeee bogarkat neeeee8)

SnéDóri, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  9. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

egy kérdés, ha mindent megcsináltam már ,újból kell ahoz kezdenem hogy megvegyem csillagokért a 4 elemet a felhősorra?mivel így nem elég rá amit ad a végéig..:(

10. kukori80

Szia, igen, újra kell kezdeni.

GA-BI-O-Farm és cili53 kedveli ezt.
  11. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Köszönöm szépen a segítséget!:)

cili53 kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem az a napi 4 aratás belefér, ha húsvét ha nem, mi is megyünk hozzánk is jönnek ;)
    Nappal gyorsan learatsz, persze ha neked belefér, este mikor már nyugi van csövezel, és eteted a pockot :)

Éva0315, Sárika555, cicimsincs és 5 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hát Norbi most már takarítás letudva, holnaptól sütés, néha megcsúszok, mint ma is, de aratok.
    Persze van amikor jólesik lehúpanni, egy aratás erejéig, de nem mindig. Sütés közbe, biztos nem fogok szaladgálni a gép elé,
    az ünnepek alatt meg végképp nem. Meglesz az anélkül is, ha meg nem, nem fogok a kardomba dőlni.

Éva0315, -ágianyu33-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Éppen azon gondolkodom, hogy akarok-e ma 11-ig fent maradni, vagy kihagyok egy aratást? Holnap is kimarad egy biztosan, csütörtökön vagy viszem magammal a lap topot a lányomékhoz vagy 2 aratás kimarad, vasárnap szintén. Na majd lesz valami :) Remélem holnap a tréfa hamar lezajlik, délig leszek itthon. Jelenleg a 11. pályán dekkolok.

15. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szerencséd, hogy nem a környéken laksz mert biztosan meglocsolnálak :)
    Versem van, én meg 1 dekort választanák a farmodról :D:inlove:xD

16. dalmária

dalmária Junior szaki

Jó vicc lenne...:inlove: szét csöveznénk mindent az ajándék csövekkel:p

A Vicc már megvan.Az ültetett növényeink néhány helyén /2-3-4-/ tündérgyűrű , itt a vakond , kozmikus hívás , föld alatti földterület
    csücsül./Sajnos nem csövek./

17. ildiko44

ildiko44 Fórum parancsnoka

a mostani etetésnél meg nem adott semmit igy nagyon bánatos vagyok

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. sadrika97

sadrika97 Fórum bárója

Az áprilisi tréfa hatására nálam sem lett adakozóbb a csövek tekintetében a nyúl. Nem boldogulok viszont azzal a termőfölddel, amin gyorsabban nőnek a növények de kevesebbet teremnek. 70 perce vetettem bele salátát, megöntöztem és semmi jele, hogy valaha beérik. Az eventes területen még nem próbáltam ki, veszélyesnek tűnik.

19. paloooo

paloooo Fórum biztosa

Reggelt!
    ...hol találok némi infómorzsát az áprilisi tréfáról (tündérgyűrű, föld alatti földterület)?
    köszke...

20. mucus252

mucus252 Fórummogul

Sziasztok! Ti mekkora földbe ültettek és mennyi felröpit kaptok? Én 2x2-en ültetek és maximum 28 (13+15) felröpit ad, a pocokról meg a nyusziról már nem is beszélek. Most várom a 11.szinthez a hozzávalókat és csak reménykedni tudok hogy meg tudjam venni a felhőre az összes kitehetőt.

Utoljára szerkesztett: 1.4.26
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.