Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

159 szavazat
    51.0%
  2. 2

19 szavazat
    6.1%
  3. 3

7 szavazat
    2.2%
  4. 4

7 szavazat
    2.2%
  5. 5

12 szavazat
    3.8%
  6. 6

13 szavazat
    4.2%
  7. 7

6 szavazat
    1.9%
  8. 8

9 szavazat
    2.9%
  9. 9

15 szavazat
    4.8%
  10. 10

65 szavazat
    20.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Segítséget szeretnék kérni. 2 érme kell még az utolsó dekor kiváltásához. Elöttem a 7-es pálya, de az összes csövet már nem tudom megtermelni a zárásig. Kérdésem, hogy csak pl a narancs színűt rakorm ki és indítom, de a zöld nincs meg elindul a játék, megkapom a narancs által keresztezett ajándékot? Köszönöm a segítséget! Bogi

2. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Minden útvonalra szükség van az elkezdett pályán.

3. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nálam is a következő aratásnál lesz kész a 7. pálya. A tervezett útvonalam 8 hajlított és 18 egyenes csövet kér, de csak a 4 db-os érme lesz benne. Sajnos csak a mindkét felépített pálya után indítható. Biztos örül aki kitalálta a mínusz 2 érme "gonoszságot".

05Zsuzsa, Kuzdern, fraka és még 1 ember kedveli ezt.
  4. boszi52

boszi52 Fórum hercege

egy nagyon aljas húzás volt ez az event 2 érme miatt nem tudom megkapni az utolsó dekort,így akarják rákényszeriteni at embert a vásárlásért.probáltam csak a sárgát megcsinálni annyi anyagom még volt de a pipa nem mutatott zöldet.

5. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Köszönöm

Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.4.26
    Luca_511 kedveli ezt.
  6. margittka66

margittka66 Haladó

Nekem is 2 érme miatt nem lesz meg a 15 érmés dekor ,de én tudom hogy nem arattam mindig mikor kellett,talán csere napkor sikerül szerezni.

palcsi360 kedveli ezt.
  7. fraka

fraka Járnitanuló

Nekem is csak két érme hiányzik!! Utálom ezt az eventet és azt is, aki ezt kitalálta!!!

8. DeliGazda4

DeliGazda4 Utánpótlás-írogató

Teljesen hasonló... nekem is két érme hiányzik. Két hétig feleslegesen dolgoztam...

palcsi360 kedveli ezt.
  9. boszi52

boszi52 Fórum hercege

nem vagy egyedúl, csak a pénzre hajtanak

én arattam és 1 cső miatt nem lesz kész de nem a 2,5 millió TP érdekel hanem minden eventet megcsináltam és sosem nullázok csak simán de már azt veszem észre hogy kár már eventezni,mert csak az isőmet veszik el és már nincs benne semmi örömöm

10. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Lassan a végére érünk ennek a hosszúra nyúlt húsvéti eventnek.
    Még egy aratás belefér zárásig, ha arra van szükség:

upload_2026-4-8_17-39-43.png

Tervezzétek át a csőrendszert, hogy biztosan elég legyen a befejezéshez a rendelkezésre álló csőkészlet.
    A Csillagos érme legyen a cél, ha arra van szükség.

>> ITT <<
    találtok csökkentett darabszámos megoldásokat, Kukoritól:)

Sok sikert Mindenkinek a hajrában!

11. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kész lettem :D igaz melóba is kellett aratnom telefonról, hogy meglegyek :) amúgy gatya lett volna az egész...
    22 bónuszládát kaptam, ebből lett 2 db 200%-os bónusz...így megvan alapozva a holnapi event kezdés xD
    Megyek vacsizni...:D

12. -zitu-

-zitu- Utánpótlás-írogató

Felháborító és undorító az egész event. Becsületesen végig ültettem a két hetet, még a munkahelyemen is! És "érdekes módon" nem jutott elég érme a 15 érmés dekorra! Mégis ezt hogy számolták ki???? A 15 év alatt erre nem volt példa! Ha így akarnak rávenni minket a vásárlásra, közlöm: fölösleges erőlködés. Annyit érnek el hogy egyre többen hagyják abba a már élvzhetőnek nem mondható, (ami egykor egy jól összerakott) játékot. Szeretném ha az adminok továbbítanák a "felelős vezetés" felé, hogy kérjük a hiányzó dekort. Szerintem nagyon sok játékos nevében ez a minimum amit megtehetnének.

13. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

A 3.kör végénél tartok,de már nem tudom befejezni.Meglehetett csinálni pedig.A felhőm üzemel,a dekorokból is kiszedtem egy hiján mindet.Igaz két hete minden éjszaka felkeltem aratni...

Nagyon jó,hogy már végre vége lesz.Unom a sok 6375 csp, 12750 tp-t. A pocok bőszen adta a csonkaujjú titokólat,lett is 33 db.Milyen érdekes egy csonkaujjú sem lett belőle.Titokfából is elhalmoztak rendesen kerti berkenyével.Összeségében a felhőért túl nagy ár,hogy 4 óránként arassunk,főleg vendégek mellett! Röhögtek is rajtam!

vihence és SnéDóri kedveli ezt.
  14. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Hat nagyon szomorunak tartom,hogy sokan nem tudjak az eventet befejezni,ahogy en sem,Sokan dolgozunk,es nem tudunk nap közben jatszani.Igy ha több nap kimarad,az ilyen eventes területen levö jatekkal nem tudunk mit kezdeni,mivel nem lehet semmit hasznalni,ami segitene az erest es a növenyek mennyiseget.hat igen csak reg törten velem ilyen,hogy nem tudtam az eventet befejezni.

babar.bandesz kedveli ezt.
  15. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Sziasztok! Én a csokijunkik dekort nem tudtam meg szerezni.
    Mostanában egyre több eventtel vagyok így, már bele se kezdek eztán.

16. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Sziasztok.Sajnos én se tudtam meg szerezni a csokijunkik dekort 10 érme kellett volna még.

szpiró61 kedveli ezt.
  17. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok! Nekem sem sikerült megszerezni a csokijunkik és a sárgája helyzet dekort sem.

18. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Cserenapkor próbálkozz majd,sokan kiváltották a 2.at is

babar.bandesz kedveli ezt.
  19. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megvolt az utolsó aratás, újat már nem ültettem.
    Minden dekort kiváltottam és maradt még 34 db érmém.
    A pocok egész jól adta a csöveket, de a nyúl na az megy a sütőbe.

20. mumu190170

mumu190170 Fórum-zöldfülű

Nagyon csalódott vagyok , mert nekem is hiányzik 2 érme a 4. dekor kiváltásához.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.